On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kmo-portefeuille Afhandeling steunaanvraag in 3 stappen
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Sollicitanten - Wat / Waarom? - Algemene werking - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies.
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Kies uw taal Klik op expéditeur/afzender. Vul de velden voor de verzending in. Deze zijn allemaal verplicht! Jan Veldstraat 1 VZW TEST.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Invullen e-profiel Ga naar
Weddeschalen & Weddebijslagen
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
© STOP startschermvolgendevorigeSluiten 1. Aanmaak van Space6. Titel bewerken 2. Webadres kiezen7. Weblogtekst toevoegen 3.
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Kies uw taal Klik op expéditeur/afzender. Vul de velden voor de verzending in. Deze zijn allemaal verplicht! Jan Veldstraat 1 VZW TEST.
INFOSESSIE STAGE & STAGEREGISTRATIE
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
KMO-portefeuille. Stappenplan: Registreer bevoegd persoon Registreer onderneming Koppelen Inschrijving bij erkende dienstverlener Subsidieaanvraag Mail.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Consult IT v1.5 (07/2005) Consult IT V 1.5. Consult IT v1.5 (07/2005) Aanloggen Geef gebruikersnaam en paswoord in. Gebruikersprofielen beheerd in LAB400.
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
Klik op “Invoeren validatieboek”
Welkom! Klik hier om te beginnen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Subsidie individueel vervoer:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
?.
In samenwerking met. PakketMail Connector installatie In de App store vindt u in de categorie ‘verzending’ de ‘PakketMail Connector’
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Ergo Paspoort Overal lekker werken met dezelfde werkplekinstellingen en persoonlijke tips Volgende = → toets.
BTN4U Derde training: nog meer handige tips voor de vernieuwde btn4u toepassing.
Training: Inloggen en Zoeken
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Inloggen en Zoeken
Recht op leerlingenvervoer:
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
Training: Inloggen en Zoeken
Startpagina Klik op Bewerken Zet mutatieformulieren op.
Subsidie individueel vervoer:
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Creatie van een pro forma in SRM door de leverancier : SUS-proces
FC Oppuurs e-Kickoff Oppuurs, 2014
HANDLEIDING VERBETERREGISTER
Transcript van de presentatie:

On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches in een originele Verzending kunt u ze via de toepassing online uitvoeren. U kunt: - fiches toevoegen, - originele fiches wijzigen, - originele fiches annuleren. De procedure heeft steeds betrekking op één originele verzending. Het door de toepassing aan de verzending toegekende nummer is noodzakelijk.

Toegang tot de functionaliteit Klik op « Opzoeken en bijwerken »

Toegang tot de fucntionaliteit Klik op « Fiches – Wijzigen, Annuleren En Toevoegen »

Selectiescherm Vul hier het nummer van de te verbeteren verzending in. Als uw verzending meerdere aangiften bevat kan u uw zoekopdracht eventueel verfijnen door het KBO-nummer of het nationaal nummer van de schjuldenaar in te vullen. Als uw verzending een groot aantal fiches bevat kan u uw zoekopdracht eventueel verfijnen door één of meerdere van deze criteria in te vullen. U zal merken dat in de meeste gevallen het vermelden van alleen het nummer van de verzending volstaat. Klik op « Zoeken »

Scherm voor verbetering van een verzending Om een fiche te annuleren klikt u op Om een fiche te wijzigen klikt u op Om een fiche toe te voegen klikt u op de knop « Fiche toevoegen » Uw selectie verschijnt onder « LIJST VAN DE OPGEZOCHTE FICHES ». Dit scherm verschijnt als er meerdere aangiften in dezelfde verzending zitten. Klik op de aangifte waaraan de fiche moet toegevoegd worden en vul de nieuwe fiche in. Als uw nieuwe fiche volledig ingevuld is klikt u op « Toevoegen aan de lijst »

Een fiche wijzigen Breng de nodige wijzigingen aan in het scherm met de algemene informatie en/of in het scherm met de specifieke informatie. Als de wijzigingen van de fiche beëindigd zijn klikt u op « WiIJZIGEN »

Lijst met te verzenden verbeteringen Alle wijziginen die u uitgevoerd hebt verschijnen in het vak « LIJST VAN VERBETERDE FICHES » Met de knop « NIEUWE OPZOEKING » gaat u terug naar het zoekscherm zodat u een nieuwe selectie van fiches uit dezelfde verzending kan opvragen. Die fiches verschijnen dan in de « LJST VAN OPGEZOCHTE FICHES ». De nieuwe verbeteringen die u uitvoert worden Toegevoegd aan de « LIJST VAN VERBETERDE FICHES ». Als alle wijzigingen uitgevoerd zijn klikt u op « EINDE VAN DE WIJZIGINGEN »

Verzending van wijzigingen Klik op « VERZENDEN »

Bevestigingsscherm Bevestig uw verzending.

Resultaat van de verzending Ter bevestiging ontvangt u het referentienummer van uw verzending.

Ontvangsbevestiging en bericht van verwerking •Uw verbeterende verzending is correct verlopen. •U ontvangt een met de bevestiging van de ontvangst. •Binnen de 48 uur krijgt u een bericht over de definitieve verwerking in de databank. •U kan nu de toepassing verlaten of een andere functie kiezen in het menu.