Mogelijk Door Leden Ieder Lid één Lid. Inhoud:  Wat voor leden werven  Waarvoor de leden werven  Waarmee de leden werven  Inhoud powerpoint presentatie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het programma In voor zorg
Advertisements

Specialistisch verpleegkundige klinische geriatrie
De invloed van werknemers op de strategie van de vennootschap
Bezuinigen Het houdt niet op! Programma •Stand van zaken algemeen en in jullie bibliotheken •Consequenties voor de toekomst •Bevoegdheden en mogelijkheden.
Programma Presentatie: samenwerking tussen lokaal overleg en de medezeggenshap; inventarisatie professionalisering Teun van Beusekom (NHTV) Willem-Jelle.
1. Introductie 2. Voor wie? 3. Productomschrijving 4. Wat levert het op? 5. Wat kunt u verwachten? 6. Voordelen Waarvoor Werken aan vindbaarheid Doelgroep.
KJB > Commissies PR-commissie Sub-commissie Bekendheid KJB ‘Idee’ KJB te presenteren als een ‘virtule onderneming’ die als partner/leverancier kan optreden.
Lomoz, 14 maart 2012 Strategisch denken en handelen Nettie van Heezik.
Leger des Heils ZWN Grijs Genoeg(en)
Workshop Certificering van OR-scholing en -ervaring Themadag LOMOZ, aangepast dd
Powerpoint in de klas Michiel D. Jansen o.b.s. De Draaimolen.
ICT in een dynamische context
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter?
Competentieontwikkeling voor OR-leden
0 CNV Publieke Zaak Medezeggenschap en Vakbond met eigentijdse taak en roeping Patrick Fey Utrecht 25 juni 2010.
Procederen en hoe te vermijden
LOMOZ Versterking van de positionering 1. 2 Agenda 1.Drijfveren: idealisme 2.Marketingbeleid 3.De vertaalslag naar de LOMOZ situatie 4.Plan van aanpak.
Presentatie Missie en Visie Lomoz 2012 Anton Rijkers.
VMBO Carrousel unieke samenwerking onderwijs en leerbedrijven.
1 Stappenplan Organisatorische Integratie Handleiding en checklist bij het ontwikkelen van een sportaanbod voor mensen met een beperking binnen de sportvereniging.
Logo, drie kleuren, drie partijen bij betrokken
Collectieve belangenbehartiging in het Samenwerkingsverband (SWV) Een model voor medezeggenschap en communicatie met de achterban Utrecht,
Medezeggenschap levert op Ondernemersontbijt TPN West 17 maart 2011 Pieter van der Have.
EOR en Vakbond Discussieaanzet FNV Europa conferentie, Sjef Stoop, FNV Formaat.
Leeftijd en Beleid De OR aan zet Platform voor medezeggenschap in bibliotheken 5 maart 2008 Silvia van den Heuvel.
IAED Christie Dreessen Lid sinds 2003 Gecertificeerd sinds 2006.
PBO Platform Belangenbehartiging Ondernemersverenigingen presentatie adviesraad OF 31 januari 2011.
Organisatie in verandering De implementatie van digitaal werken
De succesvolle ondernemer Het juiste personeel
Excellente Zorg Brigitte de Brouwer Beleidsmedewerker V&VN
PRESENTEREN KUN JE LEREN
Betrokkenheid op de werkvloer
ALV najaar 2011 W E R K G R O E P E E R S T E L I J N.
Evenementencommissie RCU Zwolle
KANSEN VOOR KINDEREN EN OUDERS.
Dag voor de zorg Zaterdag 14 september 2013 ‘Hoe benut je de OR?’
OPRICHTINGSVERGADERING 14 MEI AGENDA 1.WELKOM EN OPENING 2.INLEIDING DOOR IR. H.A. WITMANS VOORZITTER BESTUUR VAN DE ORDE 3.HET PLATFORM – DE VERENIGING.
Informatieberaad zorg
Organisatieveranderingen in de langdurige zorg en de consequenties voor de rol van de or.
Informatiebijeenkomst Beleidregel combinatiefuncties.
Ondernemersraad Een ondernemingsraad bestaat uit leden die door de in de onderneming werkzame personen rechtstreeks uit hun midden worden gekozen. Hun.
Medezeggenschap en Voordrachtcommissarissen
LOB Motieven Wat wil ik?.
Persoonlijke inzetbaarheid & Effectiviteit Competenties Aanwezig en ingezetAanwezig nog niet ingezet Niet aanwezig maar wil wel gaan inzetten Niet aanwezig.
Volle OR en hoge verkiezingsopkomst: Utopie of goed realiseerbaar?’
Presentatie Gemeente Heeze-Leende Transitie jeugdzorg Aanleiding Hoofdlijnen concept jeugdwet Reikwijdte Gebruik jeugdzorg Samenwerking Model.
ThemaTafel Duurzame Inzetbaarheid TT DI WARGAME gedaan dd 10 maart jl. Het doel: Testen activiteiten aanpak en doelstelling TT DI Hoe: in een rollenspel.
Hervorming Langdurige Zorg Transitie Vivent Thuiszorg Terug naar de Bedoeling.
Initiatief landelijke VAR Niet zonder... maar Met....
V&VN Geriatrie & gerontologie 1. Organogram V&VN 2.
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
De werkwijze van de op hoofdlijnen. Regulier overleg met Woonpartners op directie niveau. Overleg met gemeenten en overige partijen in het werkgebied.
Waarom InDrenthe? Wie kijkt er naar een livestream? Wat betekent InDrenthe voor uw evenement? Wat kost InDrenthe? Welke andere mogelijkheden biedt InDrenthe?
De complexe wereld waarin we leven roept steeds nieuwe vragen op. Van Spaendonck gaat samen met u op zoek naar echte oplossingen, waarbij uw belang centraal.
Financiële Zorgthermometer - 3 e kwartaal Utrecht, september 2016 Dit onderzoek kan worden overgenomen met bronvermelding. Toezending van bewijsexemplaren.
Priorities (Edith Schippers) Regering voor Nederland Statistiek ontwikkelen Speerpuntenplan Aanbod aantrekkelijker maken Statistiek zichtbaar maken.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie WBVAP
…..LET OP…………. Deze powerpoint gaat over de “Burgers, de media en pressiegroepen”. De powerpoint bevat de basisstof die je moet kennen om het centraal.
Opdracht voor Orienterende stage EA2X0
SCHOLINGSBUDGET hoe krijgt u uw bestuurder mee?
Nadere uitleg gewenst()
Welkom! Nieuwe vormen van medezeggenschap
Stichting De Waaier Presentatie 30 november 2017.
De Ondernemingsraad.
Netwerk Mantelzorg
Medezeggenschap? Ook voor u!
Sterke FNV: Zichtbaar betrokken wervend hoe doe jij dat?
Van Ondernemingsraad naar Raad van de Onderneming – kan dat?
voor actieve vaders en moeders!
Transcript van de presentatie:

Mogelijk Door Leden Ieder Lid één Lid

Inhoud:  Wat voor leden werven  Waarvoor de leden werven  Waarmee de leden werven  Inhoud powerpoint presentatie  Wie betrekken bij het werven  Wanneer de leden werven

Wat voor leden werven? Ondernemingsraden en medezeggenschapsorganen in de Zorg  Ziekenhuizen  Verpleging, Verzorging, Thuiszorg  Gehandicaptenzorg  GGZ  Revalidatiecentra  Overigen

Waarvoor de leden werven?  Om kennis en kunde te vergroten  Om het platform te versterken  Om de invloed van werknemers op de besluitvorming in de zorg te waarborgen. besluitvorming in de zorg te waarborgen.  Omdat het leuk is om collega’s in de medezeggenschap te ontmoeten! medezeggenschap te ontmoeten!

Waarmee de leden werven?  Contact zoeken met collega OR  Belang van Lomoz vertellen  Een powerpoint presentatie verzorgen  Navraag  Natuurlijk succes

Inhoud Powerpoint presentatie.  Je voorstellen  Wat is Lomoz  Voor wie is Lomoz  Waarom en Hoe Lomoz  Themadagen en wat nog meer  Missie en Visie Lomoz  Wat kost Lomoz  Aanmelden voor Lomoz.  Vragen

Wie betrekken bij het werven?  Bestuurslid Lomoz  Collega OR-lid  ……………………

Wanneer de leden werven?  In 2012  Op een voor jou gewenst tijdstip  In overleg met aspirant lid  Zo nodig in afstemming met bestuurslid.

Vragen?