Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Advertisements

De regen Celine Dion ‘Prayer’.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
't was zo dat 't congres dus eigenlijk op zondag afgelopen was, maar op maandag moesten de kinderen weer naar school dus we moesten toch wel op uiterlijk.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Beelden storm.
Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Ze mompelde wat, ving de nachtegaal en droeg die in haar hand weg.
De steenhouwer Bewerkt door Toon, Brent en Arto Niveau 6.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
IKL project door: Kiki Pappers
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
De Brievenbus Wou Niet Meer
Geluid aan.
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
In het midden lag een grote dauwdruppel, zo groot als de mooiste parel.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
In het midden lag een grote dauwdruppel, zo groot als de mooiste parel.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
Nu kon de heks niet meer toveren, en Jorinde stond weer voor hem.
De tortelduif zong klagelijk in de oude beuk.
Het was een mooie avond. Jorinde was in een nachtegaal veranderd die tuwiet, tuwiet zong.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Er waren vele honderden nachtegalen, hoe moest hij nou Jorinde terugvinden?
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Verslag fotosynthese. Gemaakt door: Ben Bitter, Bert Kupers Klas: SH3B
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Herfst Kleuren-& Vruchten
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Mijn verjaardag..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Het was in de tweede wereldoorlog.
De Bloem van de Eerlijkheid.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
En daar stond ik dan… slaperig stapte ik mijn bed in.
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
Apartamenta “Bouwvallia”
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
COACHEN; zelf aan het werk! HELICON MBO Den Bosch W43
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN

VERSLAG JOY NK TURNEN 2011 Afgelopen weekend hebben we de NK gehad, en dat allemaal in het mooie Heerenveen! we begonnen zaterdag met de meerkamp, waar ik op het toestel vloer moest beginnen.. ik draaide daar een voor mij super oefening, en haalde daar alles eruit wat er in zat! met een was ik daar hartstikke tevreden. naar vloer gingen we naar sprong, waar ik me wou plaatsen voor de toestelfinale! met 2goeie sprongen is mij dat gelukt, en was daar de doelstelling gehaald, op naar brug! belangrijk was om geen fouten te maken, dus daar hebben we gekozen voor een oefening waarvan ik zeker wist dat ik die ging halen! ook deze oefening had niet beter uitgevoerd kunnen worden, en leverde het hoogste punten aantal op wat ik ooit had gehaald, op dat moment, stond ik nog steeds eerste,met vijfentwintig honderdste voorsprong en moest ik nog balk, en Celine nog brug! nadat Celine haar brugoefening had gedaan, daar 14.7 punten scoorde, wist ik dat ik minimaal 14.5 moest scoren om nog boven haar uit te komen, maar dat allemaal kon me op dat moment niets maken want ik wist en ik voelde dat ik een goeie balk oefening neer zou zetten, zonder vallen en dat ik daarna wel kon bekijken wat voorpunten ik daar aan over hield! uiteindelijk haalde ik ook het hoogste wat ik ooit had gehaald en met een puntentotaal van 55.4 werd ik tweede op de meerkamp! echt een super prestatie voor mij, een foutloze wedstrijd, met het hoogste punten aantal ever, en dat naar een enkelblessure van 4 maanden! ik was zoo ongelofelijk blij! ik had me ook geplaatst voor alle toestelfinales, dus zondag moest ik weer aan de bak! begon op sprong, waar ik zilver haalde, daarna een brug oefening, niet meer op safe, nu volle bak, ook zilver, balk jammer genoeg met 1 val, maar nog steeds een bronzen medaille, en vloer, again super goed, en die oefening was ook goed voor een zilveren medaille! al met al was het een zeker geslaagd en super goed weekend en ben ik blij met deze tussen stap, en zou ik zeggen: OP NAAR TOKIOO!!!:D:D

Turngevecht tussen Joy en Celine is te zien via onderstaande samenvatting van Studio Sport. samenvatting-dag-1-nk-turnen-v.html Link selecteren, rechtermuis klikken, hyperlink aanklikken en beeld komt te voorschijn.