Hydrauliek Deze uitgave van Hydrauliek is een onmisbaar naslagwerk voor een ieder die zich met hydrauliek bezig houdt en mag met recht "state of the art"

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Projectmanagement 5e druk ISBN
Advertisements

WARMTE – HOE VERWARM IK MIJN HUIS
ANIMATIES EN ONDERDELEN
Van lucht naar bruikbare perslucht
Arbeidsfactor Arbeidsfactor.
Toepassing in woningen Johanniterveld
Zonnecollector.
Nieuw! Elektronische web cataloog Zoeken via Technische Product Details Training document GE Consumer & Industrial Power Protection.
Opleiding ICT © J.W. Jonker Dia 1/22 Systemen Besturingssoftware Windows XP Mark van Heck.
1 Kostendekkende huur  Wat is kostendekkende huur? inzicht kosten  Optimalisatie door kostendekkende huur? -standaard kwaliteit -tijdig investeren en.
Normen voor routine inspecties Door Ir. Nils Beek
Kneuzing en verstuiking
vwo A Samenvatting Hoofdstuk 12
Normalisatie Relationeel databaseontwerp:
Verrijkte Publicaties maken met de ESCAPE-editor.
Fundament Informatica Informatiebijeenkomst januari/februari 2002.
Fundament Informatica
Hoofdstuk 2 Beginselen van de EG. Taken EG: Het instellen van een gemeenschappelijke markt (= interne markt), dat wil zeggen één enkele binnenmarkt. Het.
CO 2 is, in tegenstelling tot andere emissies zoals NO X, fijn stof, en CO), geen ongewenst neveneffect van de verbranding. CO 2 is geen vervuilend gas.
Agenda Besturen vraagstuk Besturing vraagstuk Relatie DIV (IM)
BIM PROTOTYPE:. [ N O V I T E I T ] [ N O V I T E I T ]
Bedrijfsinformatiesystemen 11e editie
Bedrijfsinformatiesystemen 11e editie
1 van 10 POWERPOINT Nieuw in de Wegwijsserie: Wegwijs in PowerPoint 2007 Presentatie Ambassadeursdagen Seniorweb Door: Louise Prompers.
Hulpmiddelen bij presenteren. Controleer van tevoren altijd of de apparatuur die je wilt gebruiken aanwezig is, of je er gebruik van mag maken en of je.
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
1 A C T I O N T Y P E ISBN: A C T I O N T Y P E E u gedraagt zich energiek en houdt van drukte I u gedraagt zich ingetogen en houdt.
Competentiemanagement in de techniek
Moreel Beraad in het Sociaal Domein
Basis schakelingen - wandcontactdoos - enkelpolige schakeling
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
0 Inleiding. Computersystemen 1
Elektronische regeling van de Hydraulische hefinrichtig
We gaan beginnen! Update stand van zaken BSN in de zorg en landelijk EPD Ineke Ruiter Programma Invoering EMD/WDH en BSN Bijeenkomst OIZ > 14 april 2008.
HET RELAIS START.
Halfgeleiders 1 - Opbouw diode - Werking diode
 Om te kijken of je belegging echt beter is als je geld op de spaarrekening zetten, moet je het rendement berekenen.  Bij rendement wordt de winst vergeleken.
Motorschakelingen - Werking 3 fase motor - Aan – uitschakeling
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Grip op Regionale Samenwerking: Rob de Greef en Roeland Stolk.
DAPPR Samenspel 1. DAPPR Samenspel: doelen & resultaten > Doelen  Vergroten inzicht in eigen rol  Vergroten inzicht in elkaars rol en handelingsmogelijkheden.
Hoe maakt u de juiste keuze?. Drie populaire begrippen die bij elke demonstratie genoemd worden…
Referentiekader rekenen. Uit: /
VOORLICHTINGSAVOND TL 3. PROGRAMMA PLENAIR EXAMENPROGRAMMA PTA VOORBEELDEN VAN PTA VRAGEN VAN OUDERS MENTOREN BEGELEIDING CONTACTEN INDIVIDUELE VRAGEN.
Wensen uit de praktijk Vernieuwing en belangrijkste kenmerken Nieuwe digitale omgeving Toetsen Leerlijn Inhoud Pakketsamenstelling en prijsoverzicht Service.
Seriestroomregelklep
Rob Goossens Komende lessen Werkomschrijving, werkplan en werkplanning.
Wereld Choco-lat Economie. Wereld Choco-lat Benodigheden  1 spelbord  5 sets van 11 fabriekskaarten  5 sets van 3 hoofdzetelkaarten  45 spelkaarten.
Thema 4: Begeleiding van leerlingen met dyslexie Vakinhoudelijke begeleiding Nederlands.
Hfst 5 Sparen of lenen? Concept: Ruilen over de tijd
HERZIENING INFORMATICA DEEL 1.
KRITISCH DENKEN 10 Co-premissen I © Kritisch Denken.
Smartphone via PC bedienen
3F maken van een verslag.
Module 6 Basis pneumatiek
ISO Presentatie door Wilco de Groot IGT Testing Systems
Onderhouden met Werktuigen en machines
Module 6 Basis pneumatiek
Operating Systems (ICTMST02VX )
Het 24 spel.
Direct Juridische aspecten
3de betalende / MyCareNet
Onderhoud Hydrauliek basis.
Cup Game.
Lotgenoten Bijeenkomst 7.
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
Hoofdstuk 9 Marketingdoelstellingen
Privacy 0-meeting Deze rapportage is interactief gemaakt!
Transcript van de presentatie:

Hydrauliek Deze uitgave van Hydrauliek is een onmisbaar naslagwerk voor een ieder die zich met hydrauliek bezig houdt en mag met recht "state of the art" genoemd worden. In deze volledig herziene uitgave is de schematechiek aangepast aan de nieuwste norm, de ISO 1219-1 2007. Het doel van de zesde druk van deze technische leergang is om inzicht te geven in: -de toepassingen en werking van hydraulische systemen -schematechniek (functioneel denken) -het doel en de werking van de belangrijkste componenenten -de samenhang van de verschillende componeneten binnen het systeem (systeemkennis) ISBN 978-90-6674-836-1 Inclusie CD met powerpoints, video’s en animaties © 2013

© 2013 ISBN 978-90-6674-834-7 Hydraulische systemen – Berekeningen Deze nieuwe volledig herziene druk van de Technische Leergang 'Hydraulische systemen - Berekeningen' (inclusief CD) sluit geheel aan bij de Technische Leergang 'Hydrauliek'. De CD bevat presentaties, video’s, animaties, rekenopgaven en een rekenprogramma. In deze derde editie krijgt u een duidelijk inzicht in drukken, opbrengsten, pomp-, motorberekeningen, rendementen, warmte-ontwikkeling, componentkeuze en samenhang van de componenten in het gehele systeem. Daarnaast is dit boek uitgebreid met een hoofdstuk over drukopbouw en warmteontwikkeling bij pompregelingen en bij regelingen met proportionele stuurschuiven. ISBN 978-90-6674-834-7 Inclusie CD met powerpoints, video’s en animaties © 2013

© 2013 ISBN 978.90.6674.836.1 Filtertechniek voor de hydrauliek Uit onderzoek blijkt dat meer dan 75% van de in hydraulische systemen optredende storingen is terug te voeren tot een onvoldoende conditionering van de hydraulische vloeistof. Dit vraagt om een juiste keuze van filters, filterconcept en onderhoudsmanagement waarmee niet alleen de betrouwbaarheid van de installatie wordt vergroot, maar ook de standtijd van de hydraulische vloeistof en filters aanzienlijk toeneemt. In deze Technische Leergang wordt ingegaan op de begrippen en technieken die daarbij een rol spelen. ISBN 978.90.6674.836.1 Inclusie CD met powerpoints, video’s en animaties © 2013

© 2013 Animatie van een regelschuif Gebruik op de volgende sheet de knoppen om de schuif in de verschillende standen te zetten © 2013

Fail save Middenstand P-A B-T P-B A-T © 2013

Fail save Middenstand P-A B-T P-B A-T © 2013

Fail save Middenstand P-A B-T P-B A-T © 2013

Fail save Middenstand P-A B-T P-B A-T © 2013