STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN ALLE MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN !!! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Over honden en over mensen….
Advertisements

ROZEN EN SPREUKEN.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Gesprekjes….
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
GOD is liefde.
Slagvaardige vrouwen.
Een vrouw te zijn.
Met veel liefs van deze engel
Een bericht speciaal voor jouw m’n
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Verrassing!!.
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Neem een hond!!. •Zoek je iemand, die je krant brengt zonder eerst de sportpagina er uit te scheuren
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Muziek: Anastacia: You never be alone
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN
Koop een hond! Joske Vermeulen.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Vrouw vs. man -.
Zonde, de grootste vijand
die niet om jou zou huilen.
Met Liefdesspreuken Bloemen en Vlinders
Zomaar een kaartje.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
GOD.
Vrouw contra man.
Logica in al zijn zin en waanzin.
Honden..
Weetjes over mannen..
Groot geloof 1.
Godsdienst 1 1.
Lieve zoon/dochter ....
Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.
Wat doet de Heilige Geest?
“Geef en je zal gegeven worden.”
Voor Aranka... Van Aart.
Mijn verjaardag..
Welkom.
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Goedendag computerbezitter!
Onvriendelijke spreuken over mannen en vrouwen
Wij mannen slaan terug klikken.
DE POSTBODE.
Om soms eens dieper over na te denken
Even genieten van mooie muziek….
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Welkom in de samenkomst
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
“de liefde van God”.
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Mannenuitleg.
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
HEY PSSSST.....
Thema 1. Is God een lieve oude man? Een man die zich achter een wolk verstopt en af en toe naar beneden gluurt? Of is de wolk zelf God?
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
MAN ONVRIENDELIJKE UITSPRAKEN
Vrouw vs. man -.
Genesis 1: God zei: ‘Ik wil mensen maken.
Transcript van de presentatie:

STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN ALLE MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN !!! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen !!!

Adam vraagt aan god: 'Waarom heb je haar zo mooi gemaakt Adam vraagt aan god: 'Waarom heb je haar zo mooi gemaakt ?' God: 'Zodat je van haar zal houden'. Adam: 'Maar waarom heb je haar zo dom gemaakt ?' God: 'Zodat ze van jou KAN houden'. Wat is het verschil tussen een varken en een man ? Een varken wordt geen man als hij drinkt. Waarom houden mannen van liefde op het eerste gezicht ? Dat bespaart tijd en geld met flirten, bloemen, etentjes etc. Wat is het verschil tussen een man en een stuk fruit ? Fruit wordt rijp.

Waarom zijn mannen als onderleggers Waarom zijn mannen als onderleggers ? Je ziet ze enkel als er eten op tafel komt. Wat geef je aan een man die alles al heeft ? Een vrouw om uit te leggen hoe het werkt. Waarom lijken mannen op de reclame ? Je kunt geen woord geloven van wat ze zeggen. Waarom gaan slechts 10 % van de mannen naar de hemel ? Anders zou het een hel zijn. Waarom lijkt een man op een magnetron ? Hij is in 30 seconden klaar.

Het verschil tussen een man en een batterij Het verschil tussen een man en een batterij ? Een batterij heeft ten minste een positieve kant. Wat is het verschil tussen een man en ET ? ET belde naar huis. Waarom trouwen mannen het liefst met een maagd ? Ze kunnen niet tegen kritiek. Wat moet een vrouw eerst uittrekken om haar man in bed te krijgen ? De stekker van de TV. Hoe noem je een goed uitziende, gevoelige en intelligente man ? Een gerucht.

Waarom hebben mannen geen midlifecrisis Waarom hebben mannen geen midlifecrisis ? Ze zijn blijven hangen in hun pubertijd. Waarom maken mannen zo moeilijk oogcontact ? Borsten hebben geen ogen. Waarom zijn mannen zo gelukkig ? Omdat onwetendheid een zegen is. Waarom doet een man mij aan de letter Q denken ? Omdat het een grote nul is met een klein staartje. Waarom heeft een man een zuiver geweten ? Omdat het nog nooit gebruikt is. Waarom gaat psychoanalyse sneller bij een man dan bij een vrouw ? Ze moeten niet terugkeren naar hun kinderjaren, ze zijn er al.

Hoe komt een vrouw van 15 onnodige kilo's af Hoe komt een vrouw van 15 onnodige kilo's af ? Een echtscheiding aanvragen. Waarom schiep God eerst de man en toen de vrouw ? Iedere artiest maakt eerst een ruw schetsje. Wat hebben de clitoris, verjaardag en en de wc-pot met elkaar gemeen ? Mannen zitten er altijd naast. Waarom doen veel vrouwen net alsof ze een orgasme hebben gehad ? Omdat mannen net doen alsof ze een voorspel hebben gehad.

Hoe oefenen mannen hun buikspieren Hoe oefenen mannen hun buikspieren ? Door op het strand hun bierbuik in te trekken telkens ze een vrouw in bikini zien. Hoe sorteren mannen de was ? Vuil / vuil maar draagbaar. Wat is het verschil tussen een nieuwe man en een nieuwe hond ? Na een jaar is de hond nog steeds opgewonden als hij je ziet. Wat is de beste mannier om een man iets te laten doen ? Zeggen dat hij er te oud voor is. Waarom trok Mozes 40 jaar door de woestijn ? Omdat hij de weg niet wou vragen. Wat hebben mannen gemeen met computers ? Niemand begrijpt waarom ze zo raar doen en ze hebben altijd te weinig geheugen.