Zorgsystemen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het zorgsysteem en de 1-zorgroute
Advertisements

Model RI&E Sociale Werkvoorziening
Vervolgbijeenkomst 2 Procesfasering bij Leren Leren.
Instrument en methodiek Door projectgroep NFU (Anke, Ellen, Els, Roel)
Posteropdracht ANW: Nobelprijzen
Stage (th)at Work(s) together
Redactioneel schrijven Les 1
V1 stage - Blok 4.
Kees van der Eem Team ICT Gouda ID college
22 november 2011 Kwaliteit door meten Josje Everse En hoe de zelfevaluatie daarbij kan helpen…
De vereniging Milieu Platform Zorgsector (MPZ) biedt u de gevaarlijke stoffen applicatie zoals ontwikkeld in samenwerking met een groep ziekenhuizen. De.
3600 feedback kwaliteit BPV Kwaliteitsspiegel
Functieprofiel en beoordeling
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
Opleidingen niveau 4 & SPBS gebruikersdag 21 juni 2012.
Implementatie Normblad 8002
Resultaten BPV-evaluatie
Van, voor én door het onderwijs.
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
Een zorgsysteem voor betere arbeidsomstandigheden
Next Generation Opdracht 1 – Concepting/grounding/interactie Opdracht Functioneel Ontwerp Opdracht 2.2 – Layar applicatie opnemen screenshots/foto’s/powerpointslides.
ARBEIDS- OMSTANDIGHEDENWET
Studieadviesregeling
Effectief vergaderen Goed vergaderen is een kunst. Zowel van de voorzitter als van de deelnemers wordt een grote mate van vergaderdiscipline gevraagd.
Startbijeenkomst BPV 1 september Wat moet vandaag in orde zijn 1.POK moet ingeleverd zijn. 2.Deskundigheidsverklaring moet ingeleverd zijn. 3.Indien.
WELKOM WERKBEGELEIDERS EN PRAKTIJKBEGELEIDERS WERKVELDOVERLEG MZ 28 OKTOBER 2014.
Prl. programma stand van zaken afspraken bezoek o meting coaching praktijkplan.
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Didactiek rondom practicumverslagen: Inhouden, werkvormen en materialen voor de lerarenopleidingen Gerald van Dijk, Hogeschool Utrecht W. Kuiper, H. Eijkelhof,
Vergadertechnieken. Uit welke vaste onderdelen bestaat een vergadering? Vooraf weet iedereen wanneer en waar de vergadering plaatsvindt.Vooraf weet iedereen.
1 AUTORISATIES 29 november Agenda Krachtlijnen van de nieuwe autorisaties Procedure Autorisatie aanvraagformulier invullen Overlopen handleiding.
Cliënt en mediawijsheid Les 7 digitalisering in de zorg.
Aansluiten en testen Ketenregister
Plannen en optimaliseren
Les 3: Marktonderzoek Keuzevak Marketing.
Plannen en optimaliseren
Plannen en optimaliseren
Plannen en optimaliseren
LIP.
Plannen en optimaliseren
LIP.
Ontwikkelingspsychologie 1.1 Periode 1. Les 1 Introductie
Plannen en optimaliseren
Ontwerpen van een leerlijn voor zelfstandig leren en werken
Zorgsystemen.
Kostprijs.
Ontwerpen van een leerlijn voor zelfstandig leren en werken
Marlon de Wilde | september 2018
Keuzedelen Opleiding doktersassistent
werkveldoverleg mz 28 oktober 2014
Zorgsystemen.
Werkveldbijeenkomst Dienstverlening
Zorgsystemen.
Kostprijs/ de keten.
Zorgsystemen.
LIP.
Kostprijs.
Workshop Wie heeft welke rol?
Plantenteelt vakdag R. Soesman.
Kostprijs.
Kostprijs/ de keten.
Implementatie Nedap ONS
Implementatie Nedap ONS
Plannen en optimaliseren
LIP.
Informatie BPV Beroeps Praktijk Vorming BPV beter bekend als stage
Kostprijs/ de keten.
Zorgsystemen.

Marlon de Wilde en Kim Maas | september 2019
Transcript van de presentatie:

zorgsystemen

Welkom Studenten: PT43D, PT33D, PT33L, PT43L,

Wat gaan we doen? Inleveren opdracht bedrijf in beeld(BBL, bedrijf innoveren (BOL) 13.30-14.30: zorgsystemen Introductie) Werkproces Ri&e Webquest zorgsystemen

Het arrangement www.wikiwijs.nl Zoeken: verzamelarrangement Aanklikken: plannen en optimaliseren Periode 12: wet en regelgeving: zorgsystemen

3.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( niveau 4) 2.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( Niveau 3)

3.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( niveau 4) Hij informeert de medewerkers over de doelen van de zorgsystemen en maakt afspraken over naleving en houdt in de gaten of zij werken volgens de gemaakte afspraken en richtlijnen van de zorgsystemen.

3.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( niveau 4) Hij zorgt dat betrokkenen goed geïnformeerd zijn over systeem, procedures en werkinstructies en resultaten op het gebied van zorgsystemen. Daarnaast levert hij relevante informatie aan, aan de beheerder zodat de zorgsystemen verder kunnen worden ontwikkeld. Ook overlegt hij met zijn leidinggevende/externe deskundige over mogelijke verbetervoorstellen.

3.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( niveau 4) Hij houdt administratie bij en levert nauwkeurige en volledige documentatie voor aanpassingen en het ontwikkelen van het zorgsysteem aan betrokkenen en schrijft duidelijke, kernachtig geformuleerde verbetervoorstellen, zodat verbetersuggesties adequaat worden verwoord.

3.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( niveau 4) Hij kijkt kritisch naar het zorgsysteem en formuleert op basis hiervan verbetervoorstellen.  

3.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( niveau 4) Hij bewaakt de kwaliteit van het werk aan de hand van de geldende zorgsystemen, zodat de gestelde kwaliteitsdoelen worden behaald.

2.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( Niveau 3) Hij informeert de medewerkers over de zorgsystemen en ziet toe op naleving hiervan.

2.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( Niveau 3) Hij raadpleegt zijn leidinggevende over het onderwerp en de inhoud van de verbetervoorstellen zodat deze geformuleerd kunnen worden.

2.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( Niveau 3) Hij houdt de administratie bij en levert nauwkeurige en volledige documentatie voor aanpassingen en het ontwikkelen van het zorgsysteem aan betrokkenen en schrijft duidelijk geformuleerde verbetervoorstellen.

2.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( Niveau 3) Hij kijkt kritisch naar het zorgsysteem en formuleert op basis hiervan verbetervoorstellen

2.5 Bewaakt uitvoering kwaliteitsbeleid ( Niveau 3) Hij bewaakt de kwaliteit en productiviteit van het werk zodat er gewerkt wordt volgens de opgestelde eisen in het kwaliteitsbeleid

Ri&e Risico inventarisatie en evaluatie https://stigas.nl/diensten/risico-inventarisatie-en-evaluatie/ https://www.youtube.com/watch?v=DegY3hhAKO8 Om er voor te zorgen dat de studenten alsnog kunnen oefenen met de RIE is er een demo site. Via demo.mijnstigas.nl  kunnen de studenten met onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in de demo om de RIE te bekijken. Deze demo RIE gaat over mechanisch loonwerk en is niet volledig en beperkt. De studenten kunnen er wel mee oefenen om een idee te krijgen wat het allemaal inhoudt.   Gebruikersnaam:             Groenewelle Wachtwoord:                   Stigasdemo2017

Opdracht Ri&e Vraag aan het BPV bedrijf of er een Ri&e is. Vraag aan BPV berdijf of zij aangesloten zijn bij COLLAND of STIGAS Oefen met de demo

Webquest zorgsystemen

Eindopdracht zorgsystemen Opdrachten webquest uitgevoerd en inleveren in verslagvorm Het doen ven een ri&e op het BPV bedrijf en daarbij verbetervoorstellen maken en deze in een verslag inleveren

Vragen segers@groenewelle.nl

Stage BPV en BPV