Buurtschap Zuid Ontwerp 1 Ontwerp 2 Ontwerp 3

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Soda – Hoe het begon  2008  Ondernemers  Doel  bouw kliniek in Zavora.
Advertisements

De Groene Heuvel “Hof van heden en de toekomst”. Schetsen voor de toekomst.
welkom allemaal Wat willen wij u vanmiddag vertellen.
Een eerste kennismaking Julia Kool en Johan Hahn 9 October 2010
Herontwikkeling locatie Oosteinde 241/243/245 Informatieavond 29 oktober 2012 Project herontwikkeling locatie WZH De Sonneruyter - Informatieavond 4 december.
Dorpstuintjes in Heusden?. Wat?  Volkstuin = Samentuin = Dorpstuin  Een ruimte waar burgers op 1 locatie een groentetuin op een ecologische wijze bewerken.
Bloemen, vruchten, zaden
Abstracte kunst & Onderwijs anders leren kijken - anders leren denken
Logeerhuis SVRZ ´Een schot in de roos´.
Rotary is een club van vrouwen en mannen die elkaar iedere week ontmoeten en dan elkaar vertellen over hun werk We helpen mensen die hulp kunnen gebruiken,
WIE ZIJN WIJ & WAT KOMEN WIJ DOEN WIEAGENDA Gerard Meijssen Hoe de molens er zijn gekomen Waarom er nog maar 2 zijn Antoine Maartens Hoeveel brengen ze.
Combineren van natuur en cultuur in activiteiten
Maatschappelijke stage
Volvo kampeerweekend Hemelvaart 2006, 25 – 28 mei Volvo Kampeerweekend Hemelvaart 2006, mei Georganiseerd door Regio Zuid.
Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Nieuwe Verordening Individuele Wmo Voorzieningen Raadsinformatieavond 17 december 2009.
Chantal Kenens, Anneke Risselada, Merel Schutten
Utopia Milieu & ruimte.
Brede School Update AV 8 juni Brede school – Waar gaat het over ? Doel: –nieuwe school –maatschappelijk engagement, integratie Middelen –PPS-structuur:
Echte Burgerparticipatie
Nederlands Les 17 Herhaling van het hele jaar Leuk he.
Woningstichting realiseert en initieert Verkenning zonder voorwaarden vooraf –Samenhang ouderinitiatief –Samenhang bewoners –Ideeën, wensen, eisen en vragen.
Bedrijfseconomie H4 De functie van begrotingen Junior accountmanager.
Leerplan BSc 6 Real Estate & Housing Chrissy Brom, Jolanda de Schiffart De Poptahof, Delft.
Serie/Parallel Schakelingen
Happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Nieuw Gent Projectenatelier Stand van Zaken 12 januari 2015.
Hansenstraat wil uit de vergetelheid….  Doel/aanleiding Leefbaarheid en veiligheid in de wijk vergroten, door een mooier, veiliger en meer sociaal straatbeeld.
Wonen Bestuursstandpunt KansPlus. Het domein van de bewoner De woning is het domein van de bewoner en niet van de zorgaanbieder Het is de plek waar de.
Informatieavond Blauwe zone Winkelcentrum Parijsch.
Ontmoetingsplek De Kloosterhof Weurt. Doel van de avond Stand van zaken totaalproject Stand van zaken ontwerp gebouw Werkatelier openbare ruimte.
Welkom tijdens de inloopmarkt Nieuwbouw Bergerhof 13 januari 2009.
klankbordgroepbijeenkomst1 Welkom leden van klankbordgroep Bergerhoflocatie.
Stimuleringsfonds 2016 Bijeenkomst 31 mei 2016 De Baander Dalen.
Ogo op de Achthoek Klik bij elke dia om verder te gaan!
G e m e e n t e H a r d i n x v e l d - G i e s s e n d a m Bijeenkomst Onderzoek Maatschappelijke Agenda (MAG) 1 juni 2016.
Green deal Gedeelde mobiliteit
Informatiedag verenigingen
Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van Ouderen.
Protestantse Gemeente Terneuzen
ALV NBSB Vrijdag 10 maart 2017.
Welkom Havo 5..
PREËMPTIEF BIEDEN DE PREËMPTIEVE OPENING goede 7 kaart of langer
KENMERKEN: Grote spreiding t.a.v. ligging
urban village huisvesting in leegstaand vastgoed
Vrijwilligersvergoeding
Nadere uitleg gewenst()
Vroeger werd al veel gebouwd
VISIE OP HOOFDLIJNEN OP HET GEBRUIK VAN BUURTHUIZEN
ARTCADIA milleu & ruimte Door Tycho, Sem, Dewran en Jamie
Welkom 4 Havo..
JRKalendertje ALGEMENE INFO trooper.be/jrkaalter BOOMGAARD 1
Buurtschap Nobelhorst Midden, Nobellaan 13, 1341 BJ Almere www
Welkom op de najaarsvergadering in de SKALM 13 nov 2018
Wat zie je hier?.
Algemene ledenvergadering
De Slimste Mens van LEUVEN
Handleiding NODR Schade App
Buurtkavel Buurtschap zuid.
Ruimte voor bezinning.
Vrijwilligers KBO en PVGE
Want dat maakt het wachten leuker.
Financiële oplossingen
Natuurliefhebbers en wandelaars  komen er graag omdat het er mooi is en diverse natuur Geschiedenisliefhebbers  willen graag de tastbare sporen uit.
Inrichting Openbare ruimte de uitgangspunten
Wat de leerling doet Wat de docent doet
D&P P1 Organiseren van een activiteit
Procedures aan begin van het jaar
Verdeling middelen vrijwilligersorganisaties 2019
Transcript van de presentatie:

Buurtschap Zuid Ontwerp 1 Ontwerp 2 Ontwerp 3 Buurtschap Zuid: met alle leden maken we er wat moois van! Naast de groene speeltuin is er een ruimte, welke bebouwd mag worden. Wij hebben naar alternatieven gezocht voor het standaard huisje en hebben 3 uitgewerkte alternatieven. Ontwerp 1 een hobbit huis, ontwerp 2 een tuinkas en ontwerp 3 fontein met een bankje. Stel je voor: een plek, waar je je eigen groente kan verbouwen, pompoenen voor Halloween. Een plek waar je kunt werken op je thuiswerkdag of een plek waar je lekker kan wegdromen bij het geluid van stomend water. De bebouwing niet bedoeld voor individuele doeleinden, zoals bijvoorbeeld grote verjaardagspartijen. Het gaat er om dat we elkaar spreken, helpen en ontmoeten! Op deze manier vergroten wij de onderlinge betrokkenheid en zijn de activiteiten leuk voor iedereen! Tenslotte zijn wij allemaal Buurtschap Zuid!! Er zijn verschillende opties mogelijk. De vaste kosten waaronder ontwerp, bouwleges en heien worden geschat op €15.000,-. Het eerste ontwerp is er in veel verschillende soorten en smaken het getoonde model kost rond €40.000.- kosten. En hiermee onder het beschikbaar gestelde bedrag van €70.000,- uitkomen. Ontwerp 2 valt ruim binnen het budget met €20.000,- en ontwerp 3, kost meer dan €70.000,-. Ons voorstel is om een deel van de beschikbare middelen van het Buurtschap te gebruiken voor de realisatie.

Buurtschap Zuid Een 4de alternatief is om te wachten totdat buurtschap zuid volledige is opgeleverd en opnieuw te peilen welke wensen er zijn Locatie buurtkavel Buurtschap Zuid: met alle leden maken we er wat moois van! Voor de bebouwing en de activiteiten gelden de volgende richtlijnen: Geen geluidsoverlast voor de omliggende woningen en geen extra parkeerdruk Bouwen vanuit duurzaamheid Niet bedoeld voor individuele doeleinden, zoals verjaardagspartijen Voorbeeld activiteiten (aanvullingen zijn altijd welkom!): Tuinieren, het startpunt voor een wandeling met bewoners Ladies night, trefpunt voor senioren, padvinderij of een repair-café Hobby met gelijkgestemden (schilderen, klaverjassen) De voorbeeld-ontwerpen zijn slechts ter inspiratie en een eerste oriëntatie op de kosten. De details (kleur, locatie en vormgeving) worden in een later stadium uitgewerkt, na toestemming van Buurtschap Zuid op de ALV van januari 2018