Banquetingmap Restaurant Impulse

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op de bijeenkomst voor ons super gezellige geweldige vriendenweekend
Advertisements

GMP and HACCP in school restaurants
Vakschool van het toerisme en voedsel en de smaakindustrie “Sv. Sv. Kiril i Metodii”- Momchilgrad, Bulgaria Levenslang leerprogramma Sector “Leonardo da.
Gezonde voeding.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Introductie tot de Horeca en Hospitality Industrie
Zuivelproducten en Eieren
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Bussink Kerstbrochure 2009
Groenten.
Menu’s 1. Soorten van menu’s De type van menu is op basis van een paar factoren: Tijd van de dag Type van klant Prijsklasse Occasion Stijl van gerechten.
Voor onze jeugdspelers
De gezonde voedingstest
De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Gezond leven De quiz! Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Leg eerst de bedoeling van de quiz uit: we gaan kijken wie er het meeste weet.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
Voel u thuis ´t Strandpaviljoen biedt u met zijn sfeervolle inrichting en fraai terras een zee aan mogelijkheden. Iedereen.
Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A
3. Over smaak valt niet te twisten
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.
Voeding en bewegen!.
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Gezellig aperitieven met broodhapjes
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
Het concept “READY WHEN YOU ARE” Gamma vers voorbereidde producten
Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer”
Voedingsbeleid [naam school]
Nascholing voor praktijkondersteuners
Hoofdstuk 3 Systematisch tellen
Kruiswoordraadsels eten & drinken. 1. Dunne pannenkoeken zijn xxx.
Gezellig aperitieven met broodhapjes. Goed begonnen… Enkele tips voor een geslaagd aperitiefmoment Voorzie een vijftal hapjes per persoon Varieer in smaak,
Port/spijs proeverij 23/10/2015 Door Jaco en Dianne van den Berge Wines4u V.O.F.
Smaak.
LUNCH / TROMMEL IDEEËN Alice Bekelaar. VOEDING & VARIATIE Om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen is het belangrijk om te variëren. Groente en.
JONG ONDERNEMEN op de afdeling handel & administratie.
Richtlijnen Gezondere Kantines  Basisregels  Uitstraling  Verhouding betere keuze/ uitzondering  Groente en/ of fruit 1.
Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ Maaltijdservice(extramuraal) Maaltijdservice(extramuraal) Restaurant “Onder de Pannen” Restaurant “Onder.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
De noodzaak van eten bij kanker , Oncologiedag: Kanker meer dan een diagnose Ewine Armbrust & Bernadette van Meerkerk, diëtisten.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Dieet bij chronische nierschade oktober 2016
Visieontwikkeling.
PRIJSLIJST /Resto Jette
Voeding alimentación Door Geerte Plas.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’
Theater en film Evenementen Horeca Verhuurbare ruimtes
Voedingstest Gemaakt door: William, Rien en Metrijs.
Banquetingmap Impulse / Gebouw 115
VIP CATERING INFORMATIE
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet
Banquetingmap 2019.
DESKUNDIG, FLEXIBEL EN ONAFHANKELIJK
Place _______________________________________________________________
Het eten.
Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Werkwoordspelling: zinnen met één persoonsvorm
Schijf van Vijf.
Transcript van de presentatie:

Banquetingmap Restaurant Impulse Sodexo verzorgt met veel plezier de restauratieve voorzieningen bij Impulse. Verrassen met zorg en aandacht, dat is onze tweede natuur. Een kenmerkende stijl die u terug zult vinden in ons gehele aanbod. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontspannend ontbijtje, ambachtelijke patisserie, rijk belegde broodjes, biologische en gezonde lunches, spannende receptiehapjes en creatieve diners? Wij bieden inspiratie voor een bijeenkomst met nét even die extra bite. Met eigentijdse presentatie en fraaie serveermaterialen heeft u een aanbod dat uitstekend past bij Impulse. Sla de bladzijde om en neem een kijkje in onze keuken… 2019 Sodexo (Impulse restaurant) | 0317 48 34 70 Impulse | impulse.fb@wur.nl | 0317 8 28 282 Stippeneng 2, 6708 WE Wageningen

Reserveren en annuleren Hieronder vindt u de voorwaarden m.b.t. reserveren en annuleren. Vergader- en luncharrangementen en aanvullingen - Reserveringen ten behoeve van vergader- en luncharrangementen dienen uiterlijk één dag van tevoren vóór 16.00 uur gemaakt te zijn. - Reeds geplaatste reserveringen kunnen tot één dag voorafgaand aan de reservering tot 12.00 uur kosteloos geannuleerd worden - Annuleringen tevens telefonisch doorgeven op 0317-483470 - Wij serveren alles op servies en de bezorgkosten voor gebouw 115 zijn inclusief. Receptie- en dinerbuffet arrangementen - Reserveringen ten behoeve van de verschillende recepties, bittergarnituren, dinerbuffetten en evenementen, dienen 48 uur van tevoren gemaakt te zijn. Kosteloos annuleren? Uiterlijk 5 werkdagen voor de gemaakte reservering, indien er nog geen speciaal ingekocht en afgeleverd assortiment is. Bij annulering korter dan 5 werkdagen worden de werkelijk gemaakte kosten doorbelast. Uiteraard zijn we u graag van dienst bij last-minute aanvragen binnen alle redelijkheid en billijkheid. Prijzen en betalingswijze - De in deze banqueting map genoemde kosten zijn inclusief BTW en onregelmatigheidstoeslagen. Mocht u na 15.30 uur gebruik maken van een service waar een cateringmedewerker voor nodig is, dan worden deze kosten doorbelast. Wij hanteren de volgende bedragen voor een cateringmedewerker: tot 18.00 uur € 33,11 per uur, tussen 18.00 en 22.00 uur € 40.90 per uur en na 22.00 uur € 49,23 per uur. - Eventuele maatwerkactiviteiten worden achteraf gefactureerd op basis van een vooraf gemaakte en goedgekeurde offerte.

Vergaderservices Vergaderservice Iedere werkdag verzorgen wij graag koffie, thee, verfrissende drankjes, zoete en of hartige versnaperingen in de pauzes van uw vergadering. Vergaderservice koffie en thee € 1,65 p.p. per ronde Koffie en thee Koffie/thee garnituur Tapwater Dagelijks wisselende zoete versnapering (denk aan worteltaart, brownie, roomboterkoekje aanpassend bij de feestdagen en seizoen. Koffie en thee € 7,45 per thermoskan Bevat 8 kopjes koffie of thee per thermoskan Zoete versnapering voor bij de vergaderservice. Muffin klein € 1,61 Pruimen/kersentaartje € 1,95 Madelaine’s € 1,39 Mini muffin € 1,39 Krentenwegge € 1,21 Vergaderservice frisdranken € 2,28 p.p. Divers assortiment van flesjes frisdrank

Vergaderservices Vergaderservice Dag arrangement Impulse € 25,00 p.p. Iedere werkdag verzorgen wij graag koffie, thee, verfrissende drankjes, zoete en of hartige versnaperingen in de pauzes van uw vergadering. Dag arrangement Impulse € 25,00 p.p. Geheel verzorgd vergaderarrangement voor de gehele dag (08:00 uur tot 17:00 uur). Bevat onder andere: De gehele dag koffie, thee en water Vers dag fruit van Willem & Drees Assortiment luxe zoetigheden bij de koffie en thee (mini muffin, madeleine’s, krentenwegge) Counterlunch in het Impulse restaurant Frisdranken in de middag U kunt de dag bij ons ook eindigen met een borrel aan de bar of een diner in Impulse restaurant

Vergaderservices Vergaderservices aanvullend koud assortiment Eventuele aanvullingen op de vergaderservice. Vergaderservices aanvullend koud assortiment Gebaksvariatie van hofleverancier Mekking uit Bennekom € 3,23 per stuk Vers fruit van de boer uit de buurt € 0,99 per stuk Biologisch vruchtensappen € 6,99 per karaf Lunchservices aanvullend warm assortiment Saucijzenbroodje of kaasbroodje € 2,20 per stuk Huisgemaakte quichepunt € 2,70 per punt Broodje biologische kalfskroket (van de Ecofields boerderij) € 2,45 per stuk Biologische kalfshamburger op brood (van de Ecofields boerderij) € 3,50 per stuk Heeft u specifieke wensen qua catering, dan kunnen we altijd een offerte op maat voor u maken.

Ontbijtservice Ontbijt Frisse start € 6,05 p.p. Vroeg uit de veren, de files te slim af of meteen een vliegende start in één van de spreekkamers? Iedere werkdag kunt u kiezen voor een licht of stevig ontbijt. Wij serveren uw ontbijt vanaf 8.00 uur ‘s ochtends. Frisse start € 6,05 p.p. Lekker licht en fris. Ochtend verse croissant met jam, kaas- of vleesbeleg, een schaaltje boerenyoghurt met muesli, biologische jus d’orange, fruit, melk en karnemelk, koffie en thee. Early birds € 9,85 p.p. Ochtend verse croissant en verschillende soorten brood. Diversen soorten beleg, roomboter, een gekookt ei, biologische jus d’orange, fruit, melk, karnemelk, koffie en thee. Wenst u voor uw gehele gezelschap een ontbijt op maat, dan serveren wij dit in het Impulse restaurant. In overleg stellen we een offerte voor u op.

Lunchservices Lunchverzorging Counterlunch € 15,90 p.p. De hele ochtend al in vergadering? Dan is het de hoogste tijd voor de innerlijke mens! U kunt bij ons kiezen uit de volgende opties: Counterlunch € 15,90 p.p. Wilt u met uw gezelschap de beleving van het Impulse restaurant meemaken? In dit geval kunt u tussen 11.30 en 13.30 uur gebruik maken van de counterlunch. Samen met uw gast(en) stelt u vanaf onze buffet zelf een lunch samen. Wij hebben een dagelijks wisselend menu, bestaande uit warme en koude lunchopties. Wijzigen aantal personen graag tot 24 uur( 1dag ) van tevoren doorgeven. Luxe lunch € 10,95 p.p. Junior waldkorn pyramide met kaaswaren Carre goud biologisch met vleeswaren Belegde sandwich Plak rijk gevulde Krentenwegge met roomboter Vers dag fruit van Willem & Drees Melk en/of karnemelk Jus d'orange Deze lunch is alleen voor de vergaderservice/bijeenkomsten van Impulse. Lunch ‘’De Toekomst’’ € 19.95 p.p. (vanaf 25 personen) Algen smoothie Quinoa salade met peulvruchten en zeewier Wrap met zalm, appel en zeekraal Broodje met ‘’Mole’’ kip in Mexicaanse saus met o.a. pure chocolade Sandwich van oerbrood, vis, vlees en vegetarisch Deze lunch is alleen voor de vergaderservice/bijeenkomsten van Impulse

Lunchservices Lunchpakket € 8,05 p.p. Basislunch € 5.75 p.p. Even een frisse neus halen tijdens de lunchpauze? Toch even de campus verkennen? Neem dan uw lunch mee naar buiten. Witte of bruine pistolet met divers beleg Belegde sandwich Krentenbol Zoete versnapering Vers dag fruit van Willem & Drees Vruchtensap Het lunchpakket wordt aangeboden in een handige papieren lunch tas. Een andere samenstelling voor het lunchpakket is in overleg mogelijk. Basislunch € 5.75 p.p. 2 Belegde sandwiches met vlees en kaasbeleg Bekertje melk Deze lunch is alleen voor de vergaderservice/bijeenkomsten van Impulse Op aanvraag stellen wij voor u graag een aangepaste variant op de genoemde lunches samen. Denk hierbij aan geloofsovertuiging, allergieën en dieetwensen.

Receptie Arrangementen Borrelarrangement € 11,75 p.p. (vanaf 10 personen, inclusief personeelskosten) Bieren van brouwerij Gulpener. Duurzaam en CO2 neutraal gebrouwen bieren Rode wijn, witte wijn, rose, diverse soorten frisdrank, plat en bruisend water Biologische jus d'orange Zoute koekjes en nootjes Ambacht uit de streek € 5.20 p.p. Heerlijke kaas en worst uit de directe omgeving, deze borrelplank is samengesteld met de mooiste producten uit de streek! Diversen boerenkazen van kaasboerderij Gerrit Boonzaaijer uit Achterberg, de geiten en boerenkazen komen van melkvee bedrijf het Binnenveld Diversen lokale worstsoorten van veluwenaartje van Ecofields uit Wekerom, cervelaatworst van Valeivarken uit Putten, droge runderworst van vleesboerderij het Binnenveld Variatie van de plank € 10.55 p.p. Mix van Ambacht uit de streek, groentesticks en aangevuld met bittergarnituur Groentesticks met dip € 3.65 p.p. Diverse sticks verse biologische groenten Snacktomaten Light dipsaus op yoghurtbasis Bittergarnituur € 2.76 – 3 stuks Keuze Ecofields kalfsvlees bitterballen, mini kaassoufflés of oesterzwambitterballen Olijven € 6.40 – bakje voor 6 personen Borrelnootjes € 5.95 - bakje voor 6 personen

Receptie Arrangementen Luxe koude hapjes € 9,50 p.p. Enkele voorbeelden zijn: Canapé carpaccio, rucola, Parmezaan Witlofschuitje meloensalade met feta en munt Geitenkaas truffel met notenkorstje Rolletje van aubergine, tapenade en groene asperge Wrap met gerookte zalm, mierikswortel en dille Insecten hapje € 2.70 (vanaf 20 personen) In overleg is het mogelijk een insecten hapje toe te voegen aan de luxe hapjes. (denk dan aan meelwormen en/of sprinkhanen) Assortiment luxe warme hapjes € 10.25 p.p. Enkele voorbeelden zijn,: Tempura van gamba met piccalilly mayonaise Frit tata met geroosterde paprika, paddenstoelen en oude kaas Yakitori kipspies met teriyaki saus Eendenborst geglaceerd met honing en balsamico Geitenkaas op zuurdesembrood met pijnboompitten uit de oven Assortiment tapas en fingerfoods € 20.50 p.p. Broodje pulled pork  Friet van zoete aardappel  Quinoa salade  pompoen en geitenkaas Thaise kipsate Quiche vegetarisch Pastinaaksoep met gember en koriander Wij denken graag met u mee als u speciale wensen heeft. Denkt u aan dieetwensen, allergieën of geloofsovertuiging.

Buffetten Introductie Smakelijke buffetten, voor ieder wat wils... Op de volgende pagina’s treft u enkele creatieve suggesties voor dinerbuffetten aan. Mocht u geen keuze kunnen maken uit deze buffetten dan hebben wij nog meerdere opties voor u in petto. Maatwerk is altijd mogelijk! De buffetten worden geserveerd in het Impulse restaurant. In het restaurant zetten wij de bar voor u klaar met diverse dranken. Het diner word geserveerd in de vorm van een walking diner. Op een informele wijze kunt u hierbij genieten van alles wat het Impulse restaurant te bieden heeft. Bij al onze buffetten serveren we vers afgebakken brood, roomboter en olijfolie. Minimale afname De minimale afname is 25 personen. Personeel en beverages De prijzen van de buffetten zijn exclusief bedienend personeel en dranken. Materiaal Indien er materialen zoals buffetmeubels, statafels, serviesgoed, glaswerk, decoratie etc. speciaal ingehuurd moeten worden, zullen de gemaakte kosten worden doorbelast. Annuleren Annuleren kan tot 5 dagen voor aanvang. Binnen de 5 dagen annuleren, worden gemaakte kosten 100% doorbelast. Wijziging aantal personen Het aantal personen wijzigen kan tot 48 uur (= 2 werkdagen) van tevoren.

Buffetten Italiaans buffet € 26.45 p.p. Verschillende soorten salades waaronder de beroemde salade caprese Op de huid gebakken rode mul filet met een lichte pesto Saltimbocca van Ecofields kalfsvlees Pasta met courgette en cherrytomaten (vegetarisch) Tiramisu Torta di mele Het Italiaanse buffet is een voorbeeld. Graag stellen wij met u een buffet samen naar wens.

Hollands stamppot buffet € 22,25 p.p. Buffetten Hollands stamppot buffet € 22,25 p.p. Verschillende soorten salades waaronder een romige bleekselderijsalade Assortiment van verschillende stamppotten Gekruide speklap Rookworst Kalfsgehaktbal van de Ecofields boerderij Verse, huisgemaakte jus Plaat appelcake met slagroom De stamppotten worden aangepast aan het seizoen, alle vleesitems worden los geserveerd. Het stampotten buffet is een voorbeeld. Graag stellen wij met u een buffet samen naar wens.

Buffetten Thais buffet € 27.95 p.p. Tod nam pla Thaise viskoekjes Som Tam Papaya salade Tom kha kai Thaise kip kokos soep Kipsaté Thaise stijl met zoetzure komkommerrelish Gestoomde visfilet met citroengras en peper Penang beef curry met groene boontjes, paprika en kokos crème Witte jasmijnrijst Thais dessert, denk aan waterkastanje of pompoen in kokosmelk, kokoscake en pandancake. Het Thaise buffet is een voorbeeld. Graag stellen wij met u een buffet samen naar wens.

Buffetten uit de streek Een heerlijk buffet met producten uit de streek. Onze contacten met de Ecofields boerderij in Wekerom komen in dit buffet volledig tot zijn recht. Tijdens het buffet zal de chef uitgebreide toelichting geven over de producten en wijze van bereiding. Streek Buffet € 32.25 p.p. Wekeroms kalfsstoof, 8 uur lang op lage temperatuur gegaarde kalfsnek Ecofields kalfslende, rose gegrild met weinig zout en toch pittig Parelhoen met paddenstoelen, Kempener parelhoen en paddenstoelen van het paddenstoelen rijk Seizoensgroenten garnituren, aangepast aan de tijd van het jaar Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en knoflook Als dessert kunt u kiezen uit een: Dessertbuffet met diverse huisgemaakte zoetigheden Of Diverse kazen van de kaasboerderij uit Lunteren. Brandrood, Remeker jong en oud. Het streekenbuffet is een voorbeeld. Graag stellen wij met u een buffet samen naar wens.

Maatwerk Making it magic. Een feest of evenement is een unieke gebeurtenis. Een perfect evenement organiseren is onze specialiteit, klein of groot. Onze Catering Manager in samenwerking met zijn team zullen veel evenementen zelf “in house” organiseren. Indien uw specifieke wensen dit vereisen werken zij samen met onze dochter Sodexo Prestige, party– en evenementencateraar. Prestige is groots in het bedenken en organiseren van een bijzondere locatie en spectaculair programma tot de verzorging van de meest smakelijke en feestelijke catering. Allemaal aangepast aan uw wensen, organisatie en budget. En vanzelfsprekend altijd denkend en handelend vanuit de beleving van de gast. The proof of the pudding is in the eating. Sodexo Prestige nodigt u daarom van harte uit om hen in de praktijk te testen. Sodexo Prestige staat - bijna - 365 dagen per jaar voor u klaar! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Catering Manager 0317-483470. Floormanager van Impulse 0317-828282