Mediaplanning – bijeenkomst 6

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Semester 8 Stage Informatie.
Advertisements

Vandaag hebben we een ander soort les dan normaal.
Het profielwerkstuk Hoe maak je dat ?.
Het doen van onderzoek in klas 4
> Volgende week krijgen jullie het eindcijfer > Beoordeling uitsluitend door opdrachtgever > Voor begin pitch: lever in pitchdocument en reflectie (met.
29 mei voor uur Jaarverslag in tweevoud op papier Oh ja1, zet je naam en klas op de kaft. Oh ja2, zorg dat duidelijk is welke specialisatie je kiest.
Debriefing 24 januari 2012.
CMD - VID (College Jaar 1, Winter)
MEDMEC01 Elske Revelman de Vries Mail:
Media en creativiteit Trend Research Medmec02-5 les 8.
MedMec Co-Creatie les 2 / Pia Terstroet P. M.
Wiki: Medmec04 les 6 (lesweek 7) Engagement The game called life
Media & Creativiteit / Pia Terstroet (wiki)
Wiki: Medmec04 les 7 (lesweek 8) Engagement The game called life
Welkom! Media & Creativiteit Les 4/5
Het sectorwerkstuk Het doen van onderzoek in klas 4.
Wat is een webkwestie?. Wat is een webkwestie?
Experts werkvorm + begrippentest
Resultaten BPV-evaluatie
Samenwerkend leren Opdracht: Experts.
CMD - VID (College Jaar 1, Winter)
MedMec01-2 Les schema per week
Media en Creativiteit 3 - Co-creatie Hogeschool – Media aan de Maas Jaar 1 – Periode 3 Les 1.
Taalportfolio Les 4, jaar 1, Lente 2008
Taalportfolio Les 5, jaar 1, Zomer 2008 Afronding: beoordeling en publiceren tekst.
Het sectorwerkstuk Het doen van onderzoek in klas 4.
Medmec04 Engagement. LesOnderwerpenHuiswerk voor komende week en les 1 o Inleiding module & werkwijze o Inleiding opdracht 1 en 2 o Bestuderen modulewijzer.
OFC28 mediawijsheid les 7 leren door te maken
OFC28 mediawijsheid les 4.
Docent: Ans Sarianamual - oktober 2014
Stagebegeleiding Bijeenkomst 7 Blok 2.
Klik hier om ondertitel te maken Klik hier om een titel te maken.
Project 3 Pedagogisch werken in de wijk Bijeenkomst 1 Kwartaal 1, schooljaar 2015/2016 Klas: VQR2A Docent: Petra van der Zee.
Project: Oriëntatie op het beroep Marie-Joze van Raak - Docent SPH - jaar 1 coördinator
1 Sociologie en Diversiteit werkcollege 2, week 2 Harrie Manders
Loopbaan oriëntatie en begeleiding. Les 5: Zelfstandig & samen werken Doelen: Rond vandaag jullie onderdeel van ‘Project Ouderavond’ helemaal af. Zorg.
Deel B, les 2 Agenda  Aan- en afwezigen  Actualiteit  Sociaal kapitaal  Pedagogische civil society  Huiswerk en de wijk in.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Studieloopbaancoaching Kwartaal 4 – les 1 Rotterdam, April 2015.
Project 3 Pedagogisch werken in de wijk Bijeenkomst 3, week 1.5, Schooljaar Klas: VQR2C Docent: Madeleine Meurs.
Assessmentweek SEMESTER 1 (26-30 JANUARI 2015). Welkom!  Wat houdt deze week in?  Individuele voorbereiding  Werken in groepjes  Heel belangrijk:
WELKOM WERKBEGELEIDERS EN PRAKTIJKBEGELEIDERS WERKVELDOVERLEG MZ 28 OKTOBER 2014.
Project 3 Week 3.  Mededelingen  Vragen opstellen voor opdrachtgever  Oriëntatie op opdracht (volgende week feedback in de les)  Wijkanalyse  Geen.
Studieloopbaancoaching
LEERJAAR 1 SAW.  Introductie bijeenkomst Periode W3S1AR en W3S1BR van 8 Februari t/m 22 April  Minimaal 250 uur werken  Begeleiding door een MWB docent.
VAD bijeenkomst 1.5. Inhoud VAD bijeenkomst Welkom, mededelingen, terugblik vorige week didactische ervaringen uit de praktijk 2. Opdracht Stille.
Grammatica leren. Inleiding Ook de grammatica kun je leren. De grammatica zijn eigenlijk de spelregels van de taal. Regel kun je leren en toepassen. Hieronder.
VAKDIDACTIEK PEDAGOGIEK Bijeenkomst 2.1 Kopopleiding – Vakdidactiek Docent: Sanne van Kessel.
SPAANS Alles op een rijtje. Wat hebben we inmiddels gedaan? Woordenlijst gemaakt van min. 35 ‘dingen’( bioscoop, ziekenhuis etc) Eerst oefenen met willekeurige.
 Hoe ga je op een pedagogische manier om met leerlingen die ongevraagd reageren op jouw als leerkracht tijdens een les?  Toelichting.
WELKOM MODULE LANDSCHAP ZAKELIJKE EVENEMENTEN Eventmanagement HKU / les 3 en 4 / 11 april 2011 / Periode 4 – 2010/2011.
MEDIAWIJSHEID LES 3 Laura van Vught. INTRODUCTIE o Lessen Mediawijsheid Les 1: Zoeken op het internet. Herkennen van betwouwbare sites. Les 2: Gegevens.
Communicatie. Lesinhoud Doel van de les Terugblik Stof over vergaderen Vragen.
3F maken van een verslag.
Observeren en rapporteren
Direct aftrap C-propedeuse, studiejaar , blok 2
12 oktober 2017 Aanwezigen & je richten op deze les.
Hoe brengen opdrachten de beroepscontext het klaslokaal in?
Direct aftrap C-propedeuse, studiejaar , blok 3
Huiswerkopdracht Politiek
Conversatietool leerlingenvervoer
23 november 2017 bijeenkomst 2; wpl1 RijnIJssel, Utrechtsestraat, Arnhem Jacqueline van der Zee en Jacques de Goede.
Praktijktoets Eind LP 1 VP17U.
werkveldoverleg mz 28 oktober 2014
Jongens en meisjes …verschillende rollen
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
Begeleiden Les 9.
ADL Les 1.
Jullie opdracht Bereid in groep een presentatie voor van 5 minuten rond de onderzoeksstrategie waarin je jou verdiepte Inhoud Wat houdt de strategie.
Transcript van de presentatie:

Mediaplanning – bijeenkomst 6

2 minuten presentatie in teamverband vragen beantwoorden van het team Agenda - vandaag 2 minuten presentatie in teamverband vragen beantwoorden van het team beoordelingscriteria opstellen beoordeling van het mediaplan Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria.   Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).

Maken schriftelijke beoordeling van het andere team Rest van week 6, 7 en 8 Maken schriftelijke beoordeling van het andere team Schriftelijk beoordeling inleveren uiterlijk donderdag 4 april 17.00 uur bij docent in postvakje andere team zoals afgesproken Eindgesprek met docent maandag 8 april duur 10 minuten -> tussen 12.10 en 13.00 uur in H2.308 Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria.   Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).

Hoe rapporteer je je beoordeling… 1. Een eindoordeel -> wel of niet akkoord met het voorstel en een toelichting van maximaal 10 regels. 2. Als je akkoord gaat met het voorstel maar daaraan voorwaarden wil verbinden, vermeld je deze uiteraard ook. 3. Daarnaast vermeld je 3 punten waarvan jullie als groep vinden dat dit beter/slimmer/creatiever is dan het eigen voorstel. 4. In de bijlage vermeld je de geformuleerde beoordelingscriteria en de geformuleerde vragen Zowel in titel van het bestand als in alle afzonderlijke tabbladen vermelden: > klas > groepsnummer > studenten (namen en nummers) Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria.   Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).

Gekoppelde groepen 1  2 Groep 1 beoordeelt groep 2 2  3 3  4 Groep 3 beoordeelt groep 4 4  5 Groep 4 beoordeelt groep 5 5  1 Groep 5 beoordeelt groep 1 aanpassen wat van toepassing is.

Schema vandaag Ronde Presentatie vragenstellen 1 2 4 3 5 Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria.   Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).