De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jullie opdracht Bereid in groep een presentatie voor van 5 minuten rond de onderzoeksstrategie waarin je jou verdiepte Inhoud Wat houdt de strategie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jullie opdracht Bereid in groep een presentatie voor van 5 minuten rond de onderzoeksstrategie waarin je jou verdiepte Inhoud Wat houdt de strategie."— Transcript van de presentatie:

1 Jullie opdracht Bereid in groep een presentatie voor van 5 minuten rond de onderzoeksstrategie waarin je jou verdiepte Inhoud Wat houdt de strategie in? Wat zijn voor- en nadelen? Gebruik minstens 1 beeld uit jullie voorbereiding Geef een antwoord op de vragen van jullie medestudenten Kort en krachtig! 30 minuten voorbereidingstijd Docent loopt rond om vragen te beantwoorden Canvas > praktijkgericht onderzoek Verdeling groepen Vragen bij de onderzoeksstrategieën van medestudenten Aula-plan: verdeling groepjes


Download ppt "Jullie opdracht Bereid in groep een presentatie voor van 5 minuten rond de onderzoeksstrategie waarin je jou verdiepte Inhoud Wat houdt de strategie."

Verwante presentaties


Ads door Google