Van voetbal kantine tot buurthuus de Leemkamp Marle

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Beleef de Nederlandse Limes (vanaf het water)
Advertisements

Visie ‘t Haarhoes Noordijk 24 april 2013.
Kunstgras Sportpark Zegenwerp.
Stand van zaken nieuwbouw. Uitgangspunten nieuwbouw Doel is het binnen de begroting realiseren van een nieuw duurzaam sportcomplex, passend bij de.
Voor u Door u. Programma • Inleiding • Terugkijken naar 3 december: de aanleiding • Stand van zaken • De resultaten van de enquête • Discussie.
Multifunctioneel centrum
GOED BETER BEST! Op weg naar kwaliteitsvolle jeugdlokalen en jeugdverblijven ‘met subsidie naar realisatie’
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
SVEB Plezier en Respect in Voetbal Sport als belangrijke drager van de leefbaarheid van een dorp/gemeenschap Ouderavond SVEB 28 oktober 2013.
Huib Rouwenhorst AGOVV AGOVV Apeldoorn meer dan voetbal nBVOi.o. meer dan voetbal.
Nationale Conferentie Kleine Scholen  De Weebosch - Bergeijk 14 december 2013.
Informatie Brede Buurtschool en Leer Kansen Profiel
Geen geld naar onnodige stenen, maar naar activiteiten Advies aan bestuur gemeente Oss over de voorzieningen in het dorpengebied Herpen in 2030.
Scouting Pottenberg Lord Baden Powell groep. Geschiedenis Oprichting door ervaren leiding in een huiskamer van een buurtbewoner in 1971 Oorspronkelijk.
Brouwershuis: ruimte voor iedereen!
STICHTING STADSRAAD ZEVENBERGEN
Tot stand komen Dorpshuis “De Korenaar”
Welkom Bij de onafhankelijke partij voor elke Bestenaar.
Toekomstig wonen in Diessen
Echte Burgerparticipatie
Korte termijn Beleidskeuzes uitgaande van de brainstormsessie van 11 Februari Wie zijn wij Wat gaan we doen aan zwakke punten Welke kansen gaan we verzilveren.
1 sv Borger “nieuwe stijl ” 30 oktober Korte terugblik 15 december 2003 gestart met ondertekenen intentieverklaring Er is een stuurgroep geformeerd.
Schaapsdrift Renkum, Snel op Glas 11 juni Te bespreken 1.Planning realisatie 2.Beheer netwerk in Stichting? 3.Aansluitmogelijkheden en kosten 4.Voorlopige.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
MFA Nieuw Welgelegen te Utrecht Expertmeeting Sportieve Buurt, 12 december 2011.
TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding. Les 5: Zelfstandig & samen werken Doelen: Rond vandaag jullie onderdeel van ‘Project Ouderavond’ helemaal af. Zorg.
Alle kinderen mogen meedoen!. “Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor kinderen kan dit betekenen dat er onvoldoende geld.
Onze school is zich ervan bewust dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen,
Leesplezier in de schoolbibliotheek Training voor ouders en andere vrijwilligers in de schoolbibliotheek Bijeenkomst 2.
Presentatie Stichting Bootvluchteling. Inleiding Algemeen over de stichting Werkwijze (verkenning, opzetten team etc.) evt. opbouw organisatie Status.
Activiteiten Dorpsraad 2015/ januari 2016.
Groepsvereniging & Beheerstichting. Je hebt een Scouting groepsvereniging, maar wat nu …….? Kennisnetwerk Scouting Nederland.
De Wmo is meer dan zorg? Commissie Samenleving, maandag 17 maart 2008.
Toekomstvisie Raamsdonk Pilot Raamsdonk Raamsdonk (27 oktober 2008)
Dorpsraad Acht Van harte welkom in het Dorpshuis Acht!
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 3 Hoe zijn we georganiseerd.
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Transitie oprichten beheerstichting Sport Alblasserdam Han de Krijger Tonia Ruybroek 9 oktober 2012.
Welkom! Ledenvergadering ChristenUnie De Marne 9 november 2011.
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
Presentatie commissievergadering Gemeente Beesel Maandag 29 februari 2016.
BoekStart Initiatief Boekstart Ministerie van OC&W (minister Plasterk) Stichting Lezen Vereniging van Openbare Bibliotheken Cubiss Projectleider: Adriaan.
Opgericht in 2004 en bestaat uit : sympathisanten, adviseurs, gidsen, experts en doeners. Mensen die op een of andere wijze ooit hun medewerking hebben.
Het Carré Een nieuwe visie op het historisch centrum De Heerenveense School 11 juli 2012.
RondeTafelgesprek Kerngroep de Bevelanden met de raad van Borsele 21 november 2013.
Uitvoeringskader paracommercie Waddinxveen Gonda Neddermeijer 30 juni 2016.
Huurdersraadpleging donderdag 27 oktober 2016
SV Kronenberg & Fanfare Monte Corona
Stichting Zaandamse Gemeenschap
Presentatie COTK 30 november 2016
Presentatie Participatiewet
ZESC – Situationeel leiderschap
Leefbaarheid en gezelligheid in de kleine kern
HET HEFT IN EIGEN HANDEN HOUDEN Wouw-Amsterdam
14 december resultaten van 3 jaar samen aan de slag
KENMERKEN: Grote spreiding t.a.v. ligging
3x3 in Alkmaar: hoe staat het er nu mee? Werksessie 21 jan 2016
Algemene ledenvergadering 20 oktober 2017
Presentatie op gemeentedag 16 september 2017
Start Aandacht voor levensvragen en liefdevolle zorg in uw organisatie
Deelproject dorpshuis Wedde
Stichting Ploegefist.
Welkom Algemene leden vergadering 2017
Hoe geven wij ons onderwijs een nieuwe kleur?
Welkom op de najaarsvergadering in de SKALM 13 nov 2018
Steun landloze arbeiders in Pakistan
Toelichting stand van zaken Harnehal
Welkom op voorjaarsvergadering in de SKALM 9 april 2019
Presentatie Jeugdcommissie.
Transcript van de presentatie:

Van voetbal kantine tot buurthuus de Leemkamp Marle

Even een korte terugblik Begin jaren ‘70 wordt begonnen met de bouw van een kantine voor de voetbal De voetbal kantine bood niet alleen plaats aan de voetbal maar ook aan tal van andere verenigingen en instanties o.a. : Ouderensoos Countryclub Biljart vereniging Creatief middagen Gemeente Hellendoorn Plaatselijk belang Marle Vriendenkring Marlese Boerendansers en uiteraard MVV’69

exploitatie De exploitatie van de kantine en nu het Buurthuus was en blijft in handen van MVV’69 Beheers commissie blijft toezicht houden ( Alleen over de exploitatie van het Buurthuus!!! Dus niet over bijvoorbeeld sponsering van shirtjes etc.) De beheers commissie bestaat uit alle verenigingen die gebruik maken van het buurthuus. De afgelopen jaren heeft de kantine een meer dan sluitende begroting gehad, dit is mede een gevolg van het gegeven dat is besloten om de bardiensten door vrijwilligers te laten verzorgen.

Leefbaarheid Marle Onderzoek naar leefbaarheid Marle door Plaatselijk Belang Marle Uitkomst o.a woningbouw in Marle de kantine moet meer een ontmoetingsplaats worden voor de hele gemeenschap. Meer activiteiten in de kantine zoals internetten, koken voor ouderen, jeu de Boils, kaarten, tentoonstelling historische kring Marle etc. Eventuele openstelling overdag

Beheerscommissie In 2009 zijn de eerste besprekingen begonnen over de verbouwing van de kantine Constructieve gesprekken gevoerd met wethouders en vertegenwoordigers van de gemeente Hellendoorn Om voor subsidies in aanmerking te komen zal de kantine omgevormd moeten worden naar een multifunctioneel gebouw Maanden van overleg volgen met gemeente, Leader, Kulturhus, provincie en DLG Mede dankzij de perfectie ondersteuning van de Gemeente Hellendoorn zijn de benodigde subsidies toegezegd.

Wie financiert o.a. het nieuwe Buurthuus Vriendenkring MVV’69 Stichting Supportersclub particulieren

inrichtingscommissie Stuurgroep Drie vertegenwoordigers vanuit de beheers commissie en de voorzitter van MVV’69 bouwcommissie inrichtingscommissie

Samen Sterk Buurthuus de Leemkamp Marle 22 augustus 2011 start van de verbouwing van de voetbal kantine naar een BUURTHUUS. Een uniek project met de naam Samen Sterk Buurthuus de Leemkamp Marle onder bezielende leiding van………….

Henk Bartels

Een greep uit de werkzaamheden

planning Momenteel lopen we ruimschoots voor op planning dank zij de vele VRIJWILLEGERS!!!!! De inrichtingscommissie was en is momenteel druk bezig met het uitzoeken van de inrichting. Dus welke tafels, stoelen, vloerbedekking, gordijnen en welke kleur krijgen de muren. Laat u straks verrassen!!!! Parkeerplaats Jules de Boils baan Afwerking OPENING!!!!!

Maar………………..we zijn er nog niet. Aandacht voor de verdere afwerking inrichten van de parkeerplaats Jules de boils baan Opzetten en begeleiden activiteiten en ook nadat de verbouwing is afgerond zullen vrijwilligers een zeer belangrijke rol blijven vervullen !!!!

Als gemeenschap zijn wij trots op de vele vrijwilligers die mee helpen om de kantine om te vormen tot een Buurthuus waar de hele gemeenschap gebruik van kan maken. Wij hebben veel instanties en omliggende plaatsen laten zien waar een kleine gemeenschap als MARLE toe in staat is!!!

En dan nu de rondleiding

En hoe nu verder; Er staat een prachtig Buurthuus; Welke activiteiten Koken voor ouderen Koken voor Mannen????? Internetten voor ouderen Basis training computeren Foto werking Historische kring Marle Dansen Toerisme in samenwerking in samenwerking met Pannenkoekhuus Vergaderen Kortom het buurthuus is en blijft een centrum van waaruit activiteiten worden georganiseerd.