Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Profile Selector 2 april 2017.
Advertisements

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.
Nieuwe leerbenaderingen voor professionele organisaties
Van A naar (nog) Beter Beheersen van Ziekteverzuim
Professioneel sturen.
Van Participatie naar Participa(c)tie
Introductiebijeenkomst
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.

Hoe HPO is de Kinderopvang? High Performance Organisaties
Diversity Network ABN AMRO Mentoringprogramma
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Starten met competentiemanagement, een eenvoudige klus ?
Herstellen & Versterken van Gezond Functioneren
E-competentiescan. Wie kunnen de scan gebruiken? De medewerker Vult de scan in en krijgt inzicht in eigen handelen De leidinggevende Krijgt een beeld.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
1 Visie op medewerkers vanuit talentgerichte invalshoek Huize Ter Walle VZW C.I.G.B. ompetent van kop tot teen!
© mei 2013 – versie 00 Technieken 2: goed opdrachten geven wees specifiek (wat, hoe, wanneer,...) ga er niet zomaar vanuit dat een ander begrijpt wat je.
Werkgroep onderwijs en Leerpunt Ontmoetingsdag 13 februari 2008.
moderniseren van het curriculum.
Uitdagingen in de 21-ste eeuw
Communiceren met Marloes
Aanvullende subsidiëring gecombineerd onderwijs Wie zijn wij Volwassenenonderwijs Kisp Schaalvergroting centra in Oost-Vlaanderen cvo Kisp.
MEE maakt meedoen mogelijk
De kunst om een klant of prospect een dienst van SNS Bank te laten kopen SNS Programma voor Ondernemende Helden Sales training Verkoop adviseur Docent:
Het coachende functioneringsgesprek
Inspiratie Blended Learning 24 juni Interactief? Teach what you preach…
Echt in contact treden met de student André Baars, Onderwijspsycholoog (
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Naar een duurzaam HRM beleid
Onze school is zich ervan bewust dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen,
OndernemersWerknemers Start eigen bedrijf Business/groei Support Loopbaanbegeleiding Individuele coaching Outplacement/2 e spoor Duurzame inzetbaarheid.
Tekstcontact samenwerken toekomstperspectief contact samenwerken toekomstperspectief contact samenwerken toekomstperspectief contact samenwerken toekomstperspectief.
1 Cultuur Profielen & Programma’s GEDRAG Visie op leiderschap persoonlijke beleving business strategie transfer.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Werkt voor u De woningcorporatie standaard voor functieopbouw, functiewaardering, mobiliteit en ontwikkeling. Doet u mee? Resultaatgebieden binnen woningcorporaties.
1 GAMIFICATION BANKIEREN & SPELEN? 10 SEPTEMBER. 2 WIE BEN IK?
Thema 4: Begeleiden van leerlingen met dyslexie Sociaal-emotionele begeleiding.
Met een uniek en onderscheidend verhaal jezelf verkopen!
Visie op medewerkers vanuit talentgerichte invalshoek
Taal- en Interactievaardigheden in de Kinderopvang
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Concrete stappen naar aansprekende woonzorg- en serviceconcepten
Les 1 zgk kwaliteitszorg.
2de nationale toetscongres Rene Hoep & Hans van Beekum 4 november 2016
Content Marketing Wat is het? Voorbeelden Hoe pak je het aan?
Titel Stap 1 Aanleiding Stap 2 Als we niets doen Stap 4 Aanpak
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
Les 1: Brainstorm en kennismaken
BVMBO: Aan de slag met collegiaal leren!”
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
Duurzame inzetbaarheid
Antibioticaresistentie en teamleren
“Ontwikkelingsgericht Leidinggeven, hoe doe je dat?”
Coachtraining DOEN?! DAG 2
Workshop “de coachende praktijkopleider”
Activernde didactiek & passende werkvormen
Duurzame inzetbaarheid
Jij als werkplekbegeleider!
lokale autonome vrijwilligersverenigingen (nu 38)
Jij als werkplekbegeleider!
Intervisie.
Zichtbaarheid Creëren
Boeien en binden van goede medewerkers
VERHOGEN STUDIESUCCES door Learning Analytics
Iedereen in de dramadriehoek
UMCG Gilde niveau 4 MBO verpleegkundige.
Startgroep nieuwe HR-cyclus
Vernieuw je HR-cyclus.
Transcript van de presentatie:

Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek ontwikkeld, waarin principes zoals ‘70-20-10’ en ‘action learning’ centraal staan. Deze methodiek ondersteunen wij met een interactief, online platform. Methodiek Deelnemers knippen hun persoonlijke doel op in haalbare stappen en reflecteren hier stelselmatig op. Zij worden vervolgens geholpen om uitdagende momenten te herkennen en zich hierop voor te bereiden. Daarbij worden ze geïnspireerd met relevante berichten en micro feedback uit hun omgeving.

Methodiek Perflectie 1. Stel duidelijke doelen 2. Bereid je voor op uitdagende momenten 3. Knip je doel op in zichtbaar gedrag 4. Betrek je omgeving bij je ontwikkeling 5. Reflecteer regelmatig op je voortgang 6. Oefen nieuw gedrag in de praktijk

Voordelen van onze aanpak Kort & krachtig Deelnemers ontwikkelen zich effectief en aantoonbaar in 1 minuut per dag Social learning Deelnemers ontvangen regelmatig en frequent micro-feedback uit hun omgeving Inzicht in voortgang De ontwikkeling en voortgang van deelnemers is inzichtelijk voor de organisatie Predictive analytics Een geavanceerd algoritme voorspelt welke deelnemers extra aandacht nodig hebben Rendement Door de inzet van innovatieve technologie verhogen wij het rendement Succes garantie Deelnemers worden ondersteund totdat zij hun doelen hebben bereikt

Inzicht & ondersteuning Real-time inzicht Inzicht in de voortgang van deelnemers biedt veel kansen. We weten tenslotte precies waar zij zich in ontwikkelen, hoe dit in de praktijk gaat en wie er misschien wat extra ondersteuning nodig heeft. Op deze manier bieden we de juiste interventie, op het juiste moment, voor de juiste persoon. Just-in-time coaching Op die momenten dat het er echt toe doet nemen wij contact op met de deelnemers. Met korte en krachtige gesprekken helpen we hen vervolgens op een effectieve manier hun doelen te halen. Performance support We betrekken leidinggevenden op de belangrijke momenten bij de ontwikkeling van hun medewerkers. Zo helpen we hen op een efficiënte manier invulling te geven aan hun coachende rol. .