Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Advertisements

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Onderwijs Transparant
Ik wil zien verzuimmeldingdossierprocessturingpoortwachtercorrespondentierapportagematching © InfoRhei Disclaimer -Sitemap Klik op een tabje voor.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Subsidie individueel vervoer:
Magister voor ouders.
1 Voorlichting LWOO-/PrO-traject 8 & 10 september
Wijzigingen overgang PO-VO Programma Toelichting wijzigingen wet- en regelgeving Verplichte eindtoets Schooladvies Toelating VO Zorgplicht.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Scholing gele route ‘de Schakel’ 12 november 2012.
Start WebSite LGOG Projectopzet Presentatie nieuwe Site Status en planning En verder...
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier Overzicht voor Intermediairen 19/09/2016 │1.
10 oktober 2016 Nieuwe werkwijze aanvraag TLV voor VSO Samenwerkingsverband V(S)O
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Sway.
IDDINK BOEKENSERVICE.
Project realisatie Dorpsvoorziening
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Empedocles Griekenland 492 v C-432 v C wikipedia
LWOO-/PrO-traject september 2017.
Hartelijk welkom, we starten om 14u
Yammer.
Johannes Diderik Van der Waals
<naam van werkgroep>
Marie Curie Polen Frankrijk wikipedia
Een vergadering organiseren
Vul in wat persoonlijke en niet persoonlijke gegevens zijn
Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de.
Aristoteles Griekenland 384 v C v C wikipedia
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiologic
Evangelista Torricelli
LWOO-/PrO-traject september 2017.
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Informatiebijeenkomst voor ouder(s)/verzorgers(s) van leerlingen die meedoen met het LWOO/PrO-onderzoek 8 november 2017.
Psychotherapeutische interventies voor de huisarts Deel 2: Oplossingsgericht werken Deze sjabloon kan worden gebruikt als beginbestand voor het presenteren.
Informatiebijeenkomst voor ouder(s)/verzorgers(s) van leerlingen die meedoen met het LWOO/PrO-onderzoek 8 november 2017.
5 tips om eenvoudiger te werken
Magnetisch flexibel leven
Amadeo Avogadro Italië wikipedia
Alfred Nobel Deze sjabloon kan worden gebruikt als beginbestand voor het presenteren van trainingsmateriaal aan een groep. Secties Klik met de rechtermuisknop.
Louis Pasteur Frankrijk wikipedia
Niels Bohr Denemarken wikipedia wikipedia
Titel van presentatie van training
Subsidie individueel vervoer:
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Vergadering Personeelsdienst
Competitiewedstrijd Alken
De doorstroom van PO naar VO Ieder leerling op de best passende plek
Voorlichting profiel zorg en welzijn
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Drempelonderzoek en Nio en (voormalig) LWOO en PrO-procedures.
Vrijwilligers KBO en PVGE
Titel van trainingspresentatie
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Productnaam.
SENIORENRAAD OEGSTGEEST
Reflectie over leren Naam vak.
Transcript van de presentatie:

Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017 Scholing INDIGO VSO Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017 VSO/VO Secties Klik met de rechtermuisknop op een dia om secties toe te voegen. Secties kunnen u helpen uw dia's te ordenen en maken samenwerking tussen meerdere auteurs mogelijk. Notities Gebruik de sectie Notities om notities mee te leveren of om aanvullende gegevens beschikbaar te maken aan het publiek. Deze notities weergeven in de presentatieweergave tijdens uw presentatie. Houd rekening met de tekengrootte (belangrijk voor toegankelijkheid, zichtbaarheid, videotaping en onlineproductie) Bijpassende kleuren Let met name op de diagrammen, grafieken en tekstvakken. Houd er rekening mee dat deelnemers afdrukken in zwart-wit of grijswaarden. Voer een testafdruk uit om te controleren of de kleuren die u hebt gekozen er ook goed uitzien als ze alleen in zwart-wit worden afgedrukt en grijswaarden. Afbeeldingen, tabellen en grafieken Houd het simpel: gebruik indien mogelijk stijlen en kleuren die niet afleiden. Alle grafieken en tabellen van een label voorzien.

Agenda Email lijst Mieke Introductie Uitleg INDIGO Live DEMO Afsluiting + vragen Einde uiterlijk 15:45u Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Introductie INDIGO Centraal dossier voor school en SWV Digitalisering aanvraagformulieren Overzicht status aanvraag (werkbakjes) Communicatie Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Status overgangen (werkbakjes)

Aanvraagsoorten Slinge Berkel Toelaatbaarheidsverklaring VSO Verlenging TLV VSO Plaatsing Slinge Berkelklas Adviesaanvraag (Thuiszittersoverleg) Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

INDIGO pagina 1 Aanvraagsoort kiezen Iedere aanvraagsoort heeft instructie NAW gegevens leerling Bijlages toevoegen Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

INDIGO pagina’s 2,3,4 School van herkomst IQ gegevens Leerachterstanden * SE problematiek Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

INDIGO pagina 5 Motivering voor aanvraagsoort Ontbrekende gegevens (indien van toepassing) Notities SWV Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Correspondentie (Ontvangstbevestiging) Ontbrekende gegevens Toekenning TLV / afwijzing aanvraag (ook ouders) Niet behandelbaar / Ingetrokken Aanvullende gegevens Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Overig Informatie op website Slinge Berkel met verwijzing naar handleiding Accounts voor Indigo worden door Mieke verstuurd (PO + scholen met weinig aanmeldingen -> contact opnemen met Mieke) Streven is start vanaf oktober, eerder starten mag, wel afstemmen met Mieke Presentatie wordt nagestuurd Handleiding beschikbaar binnen Help menu Indigo Samen met Mieke

Microsoft Technisch onovertroffen Informatie Indigo login pagina https://swvweb.nl/indigo/login Vragen over de procedure of de aanvraag: samenwerkingsverband (Mieke) Technische vragen over de applicatie: Tolteek: support@tolteek.nl / 084-8700016 Microsoft Vertrouwelijk

Microsoft Technisch onovertroffen DEMONSTRATIE INDIGO Aanvraag TLV VSO indienen Ontbrekende gegevens Voortgang dossier monitoren Aanvullende gegevens Ontvangst TLV via e-mail Dossierhistorie Correspondentiearchief Microsoft Vertrouwelijk

Microsoft Technisch onovertroffen TIPS Wachtwoord wijzigen Meldingen Hoofdcontactpersoon Microsoft Vertrouwelijk

Microsoft Technisch onovertroffen Vragen? Microsoft Vertrouwelijk