De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Competitiewedstrijd Alken

Verwante presentaties


Presentatie over: "Competitiewedstrijd Alken"— Transcript van de presentatie:

1 Competitiewedstrijd Alken
MAVO DILSEN-STOKKEM Deze sjabloon kan worden gebruikt als beginbestand voor het presenteren van trainingsmateriaal aan een groep. Secties Klik met de rechtermuisknop op een dia om secties toe te voegen. Secties kunnen u helpen uw dia's te ordenen en maken samenwerking tussen meerdere auteurs mogelijk. Notities Gebruik de sectie Notities om notities mee te leveren of om aanvullende gegevens beschikbaar te maken aan het publiek. Deze notities weergeven in de presentatieweergave tijdens uw presentatie. Houd rekening met de tekengrootte (belangrijk voor toegankelijkheid, zichtbaarheid, videotaping en onlineproductie) Bijpassende kleuren Let met name op de diagrammen, grafieken en tekstvakken. Houd er rekening mee dat deelnemers afdrukken in zwart-wit of grijswaarden. Voer een testafdruk uit om te controleren of de kleuren die u hebt gekozen er ook goed uitzien als ze alleen in zwart-wit worden afgedrukt en grijswaarden. Afbeeldingen, tabellen en grafieken Houd het simpel: gebruik indien mogelijk stijlen en kleuren die niet afleiden. Alle grafieken en tabellen van een label voorzien.

2 Opslagen Dit is een andere optie voor het weergeven van een overzicht van dia’s met overgangen.

3 Opslagen Passeur op positie 1 Passeur op positie 6
Diep naar positie 1 Passeur op positie 6 Passeur op positie 5 Diep naar positie 5 (voorkeur) Diep naar positie 1 (prikken) Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

4 Opslagen Passeur op positie 4 Passeur op positie 3
Diep naar positie 1 (voorkeur) Diep naar positie 5 (prikken op de hoek) Passeur op positie 3 Diep naar positie 1 Passeur op positie 2 Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

5 Aanval - Defense Dit is een andere optie voor het weergeven van een overzicht van dia’s met overgangen.

6 Aanval Alken MAVO BLOK+DEF Diagonaal blokken
Vrije netspeler = tipballen!! Middenblok = 2 mensen (assist van 2 of 4 -> afhankelijk van de aanloop van de middenspeelster) Positie 6 goed diep in de hoeken Positie 5 en 1 niet te diep langs de lijn verdedigen Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

7 Aanval MAVO Freeball = VERSNELLEN OP DE HOEKEN!!!
Regelmatig tipbal op positie 0 of achter de hoekblokker (typische Fé-bal) Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

8 Hoe winnen? Elk punt samenkomen Speel als ploeg Vecht voor elke bal
Help elkaar als het moeilijker gaat Constructieve commentaar geven aan elkaar Vecht voor elke bal Focus SAMEN


Download ppt "Competitiewedstrijd Alken"

Verwante presentaties


Ads door Google