Klik hier om een titel te maken

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lesje in het bewerken van Wmf plaatjes
Advertisements

Tekst naar een SmartArt
Hoe schrijf ik een recensie
Presentaties •Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
Verslag TL3.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Sociological Abstracts Zoekresultaat uitbreiden met meer zoektermen en andere zoekvelden Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
MLA Zoekresultaten uitbreiden door gebruik van synoniemen Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
 Overzicht van de verkoopsdoelstellingen  inkomsten van gesloten deals  geschatte inkomsten van lopende deals.
Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs Oefenen met de zoekmachine Google Deel 5: Zoeken met meerdere trefwoorden.
Door: Saar, Victor, Lotte en Axel Maatschappelijke stage Duurzaam Eindhoven.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Selecteer de tabel waar het om gaat en ga naar data – draaitabel- en grafiekrapport.
Een presentatie maken Les 2
Les 13 Presenteer jezelf (2) Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
Titel Klik hier voor het invoegen van tekst en/of afbeeldingen
Woordenschat groep 5, thema 6, les 4
Speeddaten Kinderboekenweek. Vraag 1: Wat heb je precies gedaan op je stageschool tijdens de kinderboekenweek?
Een kerstverrassing maken
Sociological Abstracts Zoekresultaat uitbreiden met meer zoektermen en andere zoekvelden Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Philosopher’s Index Presentatie van zoekresultaten Klik met muis = verder gaan.
ERIC Zoekresultaten uitbreiden Verder = klikken. Een zoekresultaat uitbreiden kan op verschillende manieren Gebruik meer zoektermen:  Synoniemen of verwante.
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
Het schrijven van een verhaal
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Zijn vluchtelingen voor jou ver-van-je bed? Dat is vast anders als je het zelf een keer meemaakt… Klik op de foto om naar het filmpje te gaan.
Les 2: Mijn beeld Schrijf je verhaal en maak je eigen beeld …
Artis.
Uitwisselingsproject met Arlon
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Photoshop. Wat is de bedoeling?  Op volgende slide zie je een wordle staan met de handelingen die je gaat leren.  Klik op een handeling om het instructiefilmpje.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Slide type ZUYD HUISSTIJL KLEUREN Terwijl je een object geselecteerd hebt, navigeer naar het tabje “hulpmiddelen voor tekenen” Klik nu op “opvullen van.
V eenlab Alles over, en meer.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
Haco Euromaster afkantbank Het invoeren van de tekening van de voet van de zonnewijzer in de besturing van de machine. Kijk naar de volgende dia voor.
Downsyndroom door naam. *Vandaag houd ik een spreekbeurt. *Het gaat over mijzelf. *Want het gaat over Downsyndroom. Spreekbeurt.
Het schrijven van een verhaal
doe de test. Eerlijk invullen.
Commercie en dienstverlening
Presentatie door: Toon Kuijpers klas: mh2a
Titel Quiz Deze quiz heeft 4 onderwerpen met elk 4 vragen. Er zijn dus in totaal 16 vragen. Je moet de vragen per thema op volgorde beantwoorden. Je begint.
Mini Stage Elif Celen H2E
Naam: Rafaël Klas: MH2A Datum: Stagebegeleider:
Gebruik digitaal schoolbord om lessen te presenteren
Klik op een app voor meer informatie: -ZermeloZermelo -Its LearningIts Learning -OneDriveOneDrive -Kahoot!Kahoot! -QuizizzQuizizz -QuizletQuizlet -Aura.
Instructie om een afspraken te plannen
Digi(bord)boek project <titel project>
Ik heb mijn boek uit… Wat nu?.
Afbeelding wijzigen? Klik hieronder met de rechtermuisknop en kies ‘Afbeelding wijzigen’ De Veense Verrassing 28 juni 2018 voerden we als projectgroep.
Workshop 2 Technische tips voor gevorderden
Indeling met titel Subtitel
Downsyndroom door naam.
Titelindeling Ondertitel.
Titelindeling Subtitel.
Kijk en luister Muziek.
Startpagina Afbeelding invoegen
Reflectie over leren Naam vak.
Indeling titel met afbeelding
Startpagina Afbeelding invoegen
Startpagina Afbeelding invoegen
Startpagina Afbeelding invoegen
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Startpagina Afbeelding invoegen
onderschrift Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst.
Startpagina Afbeelding invoegen
Startpagina Afbeelding invoegen
Breuken optellen en aftrekken
Transcript van de presentatie:

Klik hier om een titel te maken Klik hier om je naam op te schrijven KLIK HIER OM DE NAAM VAN JE SCHOOL OP TE SCHRIJVEN

Groep 1: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.

Groep 2: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen. Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf op wat je ervan geleerd hebt.

Groep 3: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen. Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je ervan geleerd hebt. Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat?

Groep 4: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf hier op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.

Groep 5: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf hier op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.

Groep 6: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf hier op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.

Groep 6: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.

Groep 7: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.

Groep 7: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.

Groep 8: schrijf hier op bij welk thema deze afbeelding hoort Schrijf op om welke activiteit het gaat. Schrijf in 3 trefwoorden wat je je ervan herinnert Schrijf op wat je van de activiteit vond. Vond je het bijzonder, leuk, raar? En waarom vond je dat? Schrijf op wat je ervan geleerd hebt. Plaats hier de afbeelding van dit thema die wilt bewaren. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en te kiezen voor afbeelding wijzigen.