Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Advertisements

Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Als u Power Point opent, krijgt u twee of drie dialoogvensters te zien
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Een presentatie maken Les 2
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Club voor jongens en meiden met een beperking.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Basis vaardigheden PowerPoint
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels met die.
<naam van werkgroep>
Logo op uw kleding of bedrijfskleding bedrukken en woonachtig in Overveen of omgeving? Met onze strijk logo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor.
Bedrijf – adres – postcode – plaats – telefoonnummer – - website
En woont u in Maarssen of omgeving?
Instructie om een afspraken te plannen
travel margie’s margie’s travel
reizen Maria's Maria's reizen
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
21e 21e verjaardag verjaardag Peters Peters Uitnodiging voor
Wat maakt een PPT goed?.
Margie’s Travel Laat Margie uw volgende wintervakantie plannen!
Voorjaarssale met Fabrikam
Bedrijfsnaam Producten en services
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
ClupApp van HTV Berg & Dal
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Davy Davy Kom dit vieren! Kom dit vieren! wordt 18! wordt 18!
reizen Menna's Menna's reizen
Bedrijf – adres – postcode – plaats – telefoonnummer – - website
Robert Tamburello Vicepresident Fabrikam Dorpsweg 1 | Elders, 0000 AA
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels door.
Van harte gefeliciteerd, Kim!
Gefeliciteerd met je verjaardag, Lynn!
Arnaud Lopes Vice-voorzitter Fabrikam Eikenlaan 123 | 4567 AB Abcoude
Klassiek fotoalbum.
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Titelindeling Ondertitel.
Titel van uw gebeurtenis
Titelindeling Subtitel.
Indeling titel met afbeeldingen
Sprint retrospective & Sprint planning
Hoe maak je een eyecatcher
Titel presentatie Ondertitel van de presentatie Oktober 2016.
Telefoon | adres | Webadres
Creëer een mooie folder
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Indeling titel met afbeelding
SJABLOON VOOR EEN SCHOOLREISJE
<naam van kolonie>
[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan Over ons Dit is de plek om uw producten of diensten te presenteren. Als u maar een paar seconden zou hebben om uw producten of diensten bij iemand aan te prijzen, wat zou u dan zeggen? Contact opnemen Telefoon: [Telefoonnummer] E-mail: [E-mailadres] Web: [Website] Typ een onderschrift voor uw foto Hoe gaat u met dit sjabloon aan de slag? U kunt deze nieuwe, professionele brochure kant-en-klaar gebruiken of deze eenvoudig aanpassen. Door het gehele sjabloon verspreid staan tips om u op weg te helpen. Als u tiptekst (zoals deze) te vervangen door uw eigen tekst, hoeft u deze alleen maar te selecteren en uw eigen tekst in te voeren. Als u foto's in de brochure te vervangen, selecteert u een afbeelding en verwijdert u deze. Vervolgens gebruikt u het pictogram Afbeelding invoegen in de tijdelijke aanduiding om uw afbeelding in te voegen. Als u het logo te wijzigen in uw eigen logo, selecteert u de afbeelding ‘vervangen door LOGO’ en kiest u Afbeelding wijzigen op het tabblad Opmaak zonder Hulpmiddelen.. U wijzigt deze brochure door onze voorbeeldinhoud te vervangen door uw eigen inhoud. Als u liever met een lege dia begint, drukt u op de knop Nieuwe dia op het tabblad Start om een nieuwe pagina in te voegen. Voer vervolgens uw tekst en afbeeldingen in de lege tijdelijke aanduidingen in. Als u meer tijdelijke aanduidingen voor titels, ondertitels of tekst nodig hebt, kopieert u de bestaande tijdelijke aanduidingen en versleept u de nieuwe naar de juiste positie. Northwind traders Ondertitel brochure of bedrijfsslogan Bedrijfsnaam Adres Plaats, Postcode

Wat zet u zoal in een brochure? U denkt dat het moeilijk is om zo'n mooi document als dit te maken? Dan hebt u het mis! De tijdelijke aanduidingen in deze brochure zijn al voor u opgemaakt. “Doe nou niet zo verlegen! Laat ze maar zien hoe geweldig u bent! Dit is dé plek voor een vurige aanbeveling van uzelf.” Typ een ondertitel voor uw foto Vergeet niet om details over uw producten en diensten te geven, en hoe u zich onderscheidt van de concurrentie. Onze producten en diensten U zou een lijst met opsommingstekens kunnen invoegen met producten, diensten of belangrijke voordelen van een samenwerking met uw bedrijf. Of vat uw sterke punten samen in een paar beknopte alinea's. We weten wel dat u nog wel uren door zou kunnen gaan met vertellen hoe goed uw bedrijf is. (En dat neemt niemand u kwalijk, want u bent ook geweldig.) Maar denk er wel aan dat dit marketing is - als u de aandacht van iemand wilt trekken, moet u het kort, vriendelijk en leesbaar houden. Zorg ervoor dat u precies krijgt wat u wilt Voer uw eigen tekst in zodat uw bedrijf en uw diensten er stralend uitzien! Wat zet u zoal in een brochure? Hier zijn een paar ideeën… Hebt u speciale bedrijfskleuren of lettertypes? Deze plek is ideaal voor een overzicht van uw doelstellingen. U zou de rechterkant kunnen gebruiken om in het kort te vertellen wat u onderscheidt van de rest en in het midden een kort succesverhaal kunnen plaatsen. (Zorg er wel voor dat u foto's kiest die de sterke kanten van uw bedrijf laten zien. Foto's behoren een positief beeld te schetsen.) Geen probleem! Kopieer ze gewoon en sleep ze naar hun plaats.