Taal na school (schooljaar 2017 – 2018)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
PrO in Heerhugowaard.
Advertisements

Op ruimteklas met het 6 de leerjaar! Schooljaar
Inhoud •Algemene info •Quiz •Mogelijkheid tot stellen van vragen.
Inschrijvingsprocedure schooljaar Basisscholen Sint-Pieters-Leeuw
Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website
Sportklassen op het Schoter.
Infoavond oudervereniging BS Park 6/9/2011 ‘t Cocon 8/9/2011.
De weg naar het voortgezet onderwijs
Natuureducatie met aanschouwelijk materiaal daar zit onze kracht
Groot ICT-project Visie Daniëlle de Winter.
Kiekeboe! Hoe gaat het eraan toe, in de kleuterklas!
Inschrijven voor het schooljaar Het centraal aanmeldingsregister.
De communicatieve methode voor Frans in het basisonderwijs
Introductieavond Welkom in groep 7.
FUN KVV Vosselaar Allerheiligenvakantie 2013 wat4 de FUN Camp te KVV Vosselaar wiejongens en meisjes vanaf 5 jaar wanneer oktober 2013.
Infoavond 4de leerjaar WELKOM!.
Informatie-avond groep 1-2 September 2014
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatieavond Groep 7-8
aFscheid einde schooljaar
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
informatie Thema : Jaarlijkse activiteiten : schaatsen.
Evaluatie-onderzoek sociale veiligheid lhbt Freek Bucx
1. 2 Waarom Multimove in Damme ? 3 Nog geen activiteiten naar die doelgroep. Extra sportief aanbod na de schooluren. Meer kleuters aan het bewegen krijgen.
BUITENSCHOOLSE OPVANG EXTRA 2 APRIL BUITENSCHOOLSE OPVANG HALEN  Inwoners: 9480  schoolkinderen: 871  kinderen in de opvang: 548 bereik 62,92%
Wanneer mag mijn kind naar school?
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
Welkom op Bogerman Kennismakingsavond Vakcollege klas 1.
GO! onderwijs voor anderstalige nieuwkomers Wat zijn in het kort de regels voor het organiseren van onthaalonderwijs in het basis- en secundair onderwijs.
Wijzigende regelgeving sector Basisonderwijs Ingrid Verstrepen.
Informatieavond groep 7 Christine Vogels en Julia Kok.
Informatie avond groep 3. Planning van de avond Voorstellen Sociaal-emotionele ontwikkeling. Praktische en belangrijke informatie van de groep Actieve.
Welkom Informatieavond groepsindeling schooljaar
Mobiel 21 beweegt Doe mee met Woensdag Samdag.  Projecten en campagnes - Autovrije zondag - Red de stoep - Fietsvriendinnen  Educatieve activiteiten.
GuppenTennis t/m 12 jaar Binnen € 89,- Sterren Tennis 10 t/m 17 jaar Binnen € 139,- Volwassenen Tennis Vanaf 18 jaar Buiten € 139,- Binnen €169,- Tennislessen.
Mobiel 21 beweegt Doe mee met Woensdag Samdag.  Kleuterscholen - Woensdag Samdag - Aya campagne - SOS mijn kind op de fiets  Basisscholen - Woensdag.
Ouderavond mavo 3 24 september Programma Welkom Introductiedagen Maatschappelijke betrokkenheid De decaan over LOB Contact met de mentor.
Welkom ouders! Oh là là ! – Wat is dat?
ZORG & WELZIJN. Wat betekent zorg en welzijn? Bij zorg staat zorgen voor iemand centraal. Je zorgt voor je opa of oma of je kleine broertje etc. Welzijn.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier Overzicht voor Intermediairen 19/09/2016 │1.
Infoavond 2de leerjaar.
Schoolopbouwwerk Menen
Brede school De Muldershof… waar ieder zijn draai vindt
LET’S CLIL TOGETHER WANT TALEN TELLEN!.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier
Welkom in 6B!.
Naar een aanmeldingssysteem voor LOP Antwerpen secundair onderwijs*
Elke Dag Samen een Beetje Beter.
Welkom Schooljaar Atheneum Wispelberg.
Het 24 spel.
Rijopleiding in een nieuw kleedje
Buitenschoolse opvang Extra 2 april 2015
Sonja Peeters (a.i. Mieke Goos), Anne Decelle: UCLL Lerarenopleiding
Buitenschoolse opvang Extra 2 april 2015
Welkom in onze groep! We hebben er zin in!
Nieuwe onderwijsregelgeving basisonderwijs
JUIST GYM.
BRAIVES Wees niet bang… 6,7 en 8 mei 2019.
JUIST GYM.
Nieuwe onderwijsregelgeving taal(proef) en AN
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Aanmeldings- en inschrijvingsdata voor
OMNISPORTKAMP 2019 : Organisatie van de VZW GEMEENTELIJKE WERKGROEP SPORT inrichting in samenwerking en met steun van de Stad Deinze   Wat en Wie?
Nieuwe onderwijsregelgeving taal(proef) en AN
Activiteiten Commissie
Infosessie aanmelden 2019 Merelbeke – 28 januari 2019.
Welkom in groep 4.
Informatie cluster 7 Tessa
Transcript van de presentatie:

Taal na school (schooljaar 2017 – 2018) Inschrijven? goo.gl/94ovIU (vanaf 5 juni 2017 – 20u30) Bonjour! Samen met BLCC organiseren we volgend schooljaar Franse taalinitiatie voor kinderen die dan in de 3de kleuterklas, het 1ste, 2de, 3de of 4de leerjaar zitten. Via speelse en creatieve activiteiten leren ze op een ontspannen manier en in kleine groep de nieuwe taal kennen: zingen, spelen, knutselen, … en dit allemaal in het Frans. De lessen vinden plaats gedurende 20 weken vanaf eind september, telkens op maandag van 15u30 tot 16u30 in de lokalen van de school (10 weken in het najaar en 10 weken in het voorjaar). De kostprijs voor deze lessenreeks bedraagt 156 Euro, waarvan de helft te betalen bij inschrijving en de andere helft in september. Good Morning! Samen met BLCC organiseren we volgend schooljaar Engelse taalinitiatie voor kinderen die dan in het 5de of 6de leerjaar zitten. Op een leuke, niet-schoolse manier worden de kinderen in een kleine groep ingewijd in de de Engelse taal. De lessen vinden plaats gedurende 20 weken vanaf eind september, telkens op maandag van 15u30 tot 16u30 in de lokalen van de school (10 weken in het najaar en 10 weken in het voorjaar). De kostprijs voor deze lessenreeks bedraagt 156 Euro, waarvan de helft te betalen bij inschrijving en de andere helft in september. Praktisch De inschrijvingen verlopen via de link bovenaan dit document. Inschrijven is mogelijk vanaf 5 juni 2017 om 20u30 tot en met 8 juni 2017 om 20u30. Voor Frans worden er 3 groepen aangeboden van telkens 9 leerlingen, waarbij de kinderen per leeftijdscategorie gegroepeerd worden. Voor Engels wordt 1 groep georganiseerd. Bij onvoldoende inschrijvingen zullen de lessen van niet-volzette groepen helaas niet kunnen doorgaan. Uiterlijk 11 juni ontvangt u een antwoord op de inschrijving, met desgevallend een betalingsuitnodiging voor de eerste schijf. Om organisatorische redenen en afspraken met het BLCC, zouden we de inschrijvingsgelden van de eerste schijf moeten ontvangen tegen 15 juni 2017. De school bezorgt u voor deze activiteit een fiscaal attest.