Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het oudercomité Don Bosco SPL Stelt voor :. Wie zijn wij ? enthousiaste ouders die zich willen inzetten voor de school U vindt ons in bijna elke klas.
Advertisements

Over wat we doen en wie we zijn …. Praten, lachen, klussen, organiseren, plannen, …
Mogen wij ons even voorstellen?
De Meridiaan naar de toekomst. Welkom 1. De organisatie 2. Gelijke tijden 3. Continurooster.
Algemene ouderavond
OUDERRAAD Vrije Lagere School
Oudercomité VBS Sint Martinus
Een kijkje bij de nt2.
Voedselpakketten voor Campina
Natuureducatie met aanschouwelijk materiaal daar zit onze kracht
de ouderbetrokkenheid vergroten
Ervaringsgerichte leefschool Elshout
Basisschool Klavertje Vier
Oudercomité Savio Kleuterschool
Voorstelling Ouderraad
WIJ DOEN MEE !. WIE ZIJN WIJ? -Een dynamische groep van enthousiaste mensen die zich, op vrijwillige basis inzetten om het leven op en om de school voor.
Mogen wij ons even voorstellen?
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.
De Sint-Gillisschool “Ieder kind zijn eigenheid”.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Het oudercomité Wie, wat, wanneer.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Oudervereniging “De boomhutters”. Wie zijn we? Ouders van kinderen op De Boomhut Vrijwilligers Met veel of weinig tijd Met veel zin om samen school te.
RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE JEUGDHULP VANUIT DAGCENTRUM DE TWIJG.
Informatiebrochure Schooljaar G. Latinislaan Schaarbeek Vergotesquare Schaarbeek.
 Inloop van maandag t/m donderdag 8.15 – 8.30  ‘s Middags mogen de kinderen fruit meebrengen  Gymles: Maandag- en donderdagmiddag ( ) sporthal.
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Informatieavond 14 september 2015 Uitleg Groep 0/1 Schooljaar
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
Slide 3: Hoe kan ik mijn kind voorbereiden op de kleuterschool? Laat je kind een paar keer bij familie of vrienden spelen Zo went het aan spelen zonder.
Onze school is zich ervan bewust dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen,
Informatieavond Flora 21 september 2015 Oudervereniging Medezeggenschapsraad.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
in Burkina faso ontvangen 113 leerlingen een onderwijsbeurs, varierend van lagere school tot universiteit, tot vakopleiding 75% van dat schoolfonds gaat.
Programma Opening - avondvoorzitter ‘ArMOEDe, geloof in eigen kracht’ in Harderwijk? - Paul Lohmeijer, gemeente Harderwijk Uitleg project - team Voor.
Leer-en ontwikkelgroepen voor ouders. “ Ik heb meegedaan met het begeleiden van crea- activiteiten met de kleuters en heb hierdoor ontdekt dat ik eigenlijk.
Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is.
Samen goed voor later! Een democratische oefenplaats, daar horen ook ouders bij; een good practice.
Sinterklaasfeest Pepernoten bakken School versieren met kerst Kerstactiviteiten Pasen Wandelvierdaagse Contacten ouders op informatieavonden Contacten.
Ouderavond mavo 3 24 september Programma Welkom Introductiedagen Maatschappelijke betrokkenheid De decaan over LOB Contact met de mentor.
Schoolopbouwwerk Menen
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Tevredenheidsonderzoek 2015
Algemene Leden vergadering 2016 Oudervereniging Athena
Ouderraad laat van zich horen!.
Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Elke Dag Samen een Beetje Beter.
Welkom in groep 1.
Ouderraad olfa Schooljaar
VAN HARTE WELKOM IN ONZE I.M.O.-school.
Informatieavond groepen 8
In iedere klas zou een klasmeter en/of -peter kunnen aangeduid worden
Ouderraad OLVE Familia
Openbare basisschool Cornelis Jetses
Welkom, het is fijn om jullie hier vandaag allemaal te zien
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
De Ouderraad Vzw Zonnebloem.
WIJ STELLEN U GRAAG DE VRIENDENKRING VOOR Het bestuur van de vriendenkring is sinds dit schooljaar vernieuwd. De Vriendenkring.
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
DE OUDERRAAD
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Scholenmarkt 17 mei 2017 OBS ‘t hout.
voor actieve vaders en moeders!
WAT DOET DE OR? & WERVING Leden OR + HULPOUDERS
Eerste ouderraadsvergadering
Transcript van de presentatie:

Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar 2016-2017

Wie zijn we? Wij zijn een groep(je) enthousiaste ouders die samen met de directeur en leerkrachten willen meewerken aan het creëren van een toffe school voor onze kinderen

Ons Team Jessie Tilke Sarah Nele Sara Joke Mama van Neil (3KK) Lela (2KK) Tilke Mama van Ferre (3KK) Seppe (peuters) Sarah Mama van Alysha (3KK) Tyson (3KK) Nele Mama van Wannes (3KK) Eef (1KK) Sara Mama van Nora (2KK) Ines (peuter) Joke Mama van Lotte (2kk)

Wat doen wij? Fruit op woensdag Toneelvoorstellingen/ sportactiviteiten Snoep/speelgoed voor Sinterklaas en pasen Geschenkjes op schoolfeest Aankoop van fietsjes, speeltoren, zandbak, ipads,… Helpende hand bij schoolactiviteiten

Wat doen wij? Geschenkje voor de juffen voor dag van de leerkracht Verfraaiingswerken in klasjes Afscheidscadeau voor kleuters Alle kosten bij uitstappen Ijsjes op het einde van het schooljaar …

Hoe doen we dit? 5 tot 10 vergaderingen per schooljaar samen met de directeur en een leerkracht Spreekbuis voor ouders Helpende hand bij activiteiten georganiseerd door de school Eigen activiteiten Smuldag 23/10/2016 Carnavalsfeest 04/02/2017 Papierslag 18/03/2017

Waarom doen we dit? Om de ouders zo weinig mogelijk op kosten te jagen en de kleuters een zo aangenaam mogelijke tijd op school te bezorgen!

Dus… Als je deel wil uitmaken van een groep enthousiaste ouders; Je graag andere ouders wilt ontmoeten; Je wat nauwer betrokken wilt zijn bij de werking van de school; Je ervaringen wilt uitwisselen Je graag als eerste op de hoogte wilt zijn van het laatste schoolnieuws; Of je wilt helpen op onze activiteiten; Dan ben je welkom in ons Team! Eerste vergadering: donderdag 15/09/2016 om 20u in het school Wil je enkel helpen op activiteiten? Dit kan ook! Wordt dan onze helpende hand en reageer op onze oproepen via facebook of het heen en weer kaftje

Contact Facebookgroep “Ouders Kleuterschool Schoot”: een manier voor de juffen, oudercomité en ouders om in contact te blijven met elkaar Facebookgroep “Sympathisanten Kleuterschool Schoot”: een manier om in contact te blijven na het 3e KK of voor andere geïnteresseerden (grootouders,…) Heen en weer kaftje school ocschoot@gmail.com Aan de schoolpoort Vergadering donderdag 15/09/2016 om 20u