Afspraak. Heb je morgen ook een afspraak met de tandarts?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

Praten met kinderen over de wereld !
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
BEROEP VAN JE PAPA.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Het Vierde Huwelijk.
Wie durft te zeggen dat vrouwen ook niet in staat zijn om technische problemen van een auto te herkennen?
Logica in al zijn zin en waanzin.
Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas.
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Familiekwestie. Ahmed rijdt met de wagen over een brug. Plots doet een patrouille hem stoppen.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een man staat bij de receptie van het hotel
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
De Bevalling Gaan we wat drinken ? Nee want onze familie komt op bezoek.
Een jonge brunette gaat de praktijk van de dokter binnen
Een meisje komt van school en vertelt trots aan haar moeder…..
Met een handicap.
DE POSTBODE.
De handicap.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Enkele goeie quickies!!!. "Papa, waarom ben je eigenlijk met mama getrouwd?" Waarop vader zich tot moeder wendt en haar toesnauwt: "Zie je, zelfs dat.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
‘Tot morgen. ’ roept de juf
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Hypnose.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Twee domme blondjes komen elkaar tegen.
DE POSTBODE.
Seksuele voorlichting
DE MOPPENDOOS KORT EN KRACHTIG..
Een jonge brunette gaat de praktijk van de dokter binnen
BEROEP VAN JE PAPA.
Paardenreet Een vrouw komt bij de dokter en klaagt:
Slagvaardige vrouwen.
De handicap.
Gemaakt door: Philip Soufyan
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Deel 2: dicht bij de leerlingen
Jongeren en seks Plaatje.
Een man staat bij de receptie van het hotel
Een blondje doet mee aan "Wie wordt millionair"
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Enkele goeie quickies!!!.
Jij bent niet anders maar bijzonder!
Dit is nog te klein. Hij blijft met zijn opa aan de wal.
Papa brengt Bram naar school. School is leuk. Lekker spelen
Deze dia’s schakelen automatisch door
“Papa zullen we een hol bouwen? ; vraagt Emma. “Het spijt me lieverd, maar ik heb geen tijd. Ik moet dit vanmiddag af hebben”; zegt papa.
Gesprekjes….
Transcript van de presentatie:

Afspraak. Heb je morgen ook een afspraak met de tandarts? Een paartje is in bed gekropen en de man zegt dat hij wel zin in seks heeft Zij zegt echter, ik heb morgen een afspraak met mijn Gynaecoloog dus liever geen sex nu schat!! Hij draait zich om,maar vraagt na een poosje; Heb je morgen ook een afspraak met de tandarts? A.J.S

Bellen Zegt de vrouw tegen haar vriendin; Vertel jij het iedere keer aan je man als je een orgasme hebt gehad? Antwoord de vriendin: Nee toch maar niet, hij heeft niet graag dat ik veel naar kantoor bel. A.J.S

Bezoekje. Opa bezoekt een hoertje. Als ze allebei naakt zijn en hij een condoom heeft omgedaan, stopt hij oordoppen in zijn oren en doet een wasknijper op zijn neus. Wat zullen we nou beleven zegt het hoertje.Waar is dat nou allemaal goed voor? Nou; zegt het oudje. In de 1e plaats kan ik niet tegen het geschreeuw van een achter elkaar klaar komende vrouw en in de 2e plaats kan ik niet tegen de stank van verbrand rubber.. A.J.S

Drie,niet te veel Oma: Alle drie. Hij heeft hetbeloofd! A.J.S Drie,niet te veel . Oma, moeder en dochter zitten bij moeder thuis, als plots de deur open knalt. Een vreemde kerel stormt de kamer binnen. De vreemde: Allemaal naar de vloer. Dochter: Maar Oma toch zeker niet? Vreemde: Allemaal heb ik gezegd en uitkleden! Vreemde: Allemaal heb ik gezegd en jullie worden vastgebonden. Vreemde: Allemaal heb ik gezegd en ik ga jullie alle drie verkrachten. Oma: Alle drie. Hij heeft hetbeloofd!

Film. Een blondje en een brunette gaan samen naar de film. Halverwege de film zegt ’t blondje tegen de brunette: Die vent naast mij zit te masturberen! Maar dat is toch verschrikkelijk zegt de brunette. Laten we onmiddellijk weggaan. Dat zal niet gaan zegt de blonde, want hij gebruikt er mijn hand voor. A.J.S

Hersens. Na de bevalling zegt de dokter tegen de gelukkige moeder; Ik moet U iets ernstigs vertellen! Uw kind is Hermafrodiet. Het is wat; zegt de vrouw. De dokter zegt: Het heeft de kenmerken van een man en een vrouw. Vraagt de trotse moeder; betekent dat, dat hij een penis heeft en bovendien hersens? A.J.S

Vraagje. Vraagt dochter aan haar moeder. Mam waarom ben je eigenlijk met papa getrouwd? Ma tegen pa: Zie je nou wel; zelfs ons eigen kind begrijpt het niet. A.J.S

Truus. Oma zit tijdelijk in een psychiatrische inrichting. Ze is psychisch wat in de war en is niet al te best meer ter been. Ze vind het een pracht sport, om met een rot gang door de gangen te racen met haar rolstoel. Op een goeie dag is het weer zo ver. Ze knalt vol gas door de gang, als plotseling een deur opengaat en gekke Leo voor haar staat. Stop! Rijbewijs graag. Oma Truus haalt een oud snoeppapiertje uit haar tas en laat dat zien. Oke alles in orde, rijden maar weer. En verder gaat de snelle rit over de gang, tot plots een 2e deur open gaat en de maffe Erik voor haar springt. Stop,papieren graag! Oma haalt een wikkel van een chocolade-reep uit haar tas en laat hem die zien. Oke alles in orde, doorrijden maar. Oma geeft nu echt alles om de verloren tijd weer in te halen. Ze knalt als een wilde over de gang, tot een 3e deur open gaat en de idiote Klaas voor haar staat met een knots van een erectie. Kommentaar van Oma: O nee! Toch niet alweer een alcoholcontrole.