Delicatesse Catering
Bedrijfshistoriek ● 1948: Hof ter Linde – Aankoop door Geert Spapen ● 2001: Delicatesse Catering – Verhuis naar nieuwe pand te Genk – Nieuwe naam: “Delicatesse Catering” ● 2003: Limburgse Reconversie Maatschappij: partnership – Uitstippeling toekomstvisie – LRM: financiële partner ● 2007: Vestiging Sint-Niklaas – Tweede vestiging in Sint-Niklaas ● 2008: Snelle groei en streven naar kwaliteit – Opname: Trends Gazellenlijst – Kwaliteit: ● Voorbereidingen voor ISO-certificatie
Bedrijfshistoriek ● 2009: JCI nominatie: – Geert Spapen ● Nominatie: Vlaamse Jonge Ondernemer 2009 ● : – Omzetstijging ● Vandaag: – Vanuit centrale keuken te Genk ● Dagelijks ca maaltijden – Uitbreidingswerken in laatste fase → capaciteit: maaltijden/dag ● 11 juli 2011: – Opening tweede regeneratiekeuken in Sint-Pieters-Leeuw. ● Voldoende koelruimte voor maaltijden – Levering maaltijden regio Brussel en zuiden van België
Afdelingen ● Maaltijden aan huis ● Kinderdagverblijven ● Bedrijven ● Scholen ● Verblijfscentra ● Rusthuizen ● Evenementen
Kwaliteit ● Streven naar hoogstaande kwaliteit ● Respectering Belgische en Europese richtlijnen – Kwaliteit – Voedselveiligheid – Hygiëne ● Menukeuze en diëtisten: – Gezonde, gevarieerde, smaakvolle en seizoensgebonden voeding – Opstelling in samenspraak met diëtisten – Gebalanceerde voeding voor alle leeftijdsgroepen ● Transport en levering – Dagelijks maaltijden – Wagens geschikt voor voedseltransport
Contact Hoofdzetel: Delicatesse Catering Toekomstlaan GENK Tel. 089/ Fax. 089/