Giovanni Gokoel ● Ik zit in groep E. Ik ben 14 jaar jong.mijn hobby's zijn voetballen en op het net kletsen.ik hou van uitgaan,lekker eten en fietsen met.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Ik ben Mo.
PowerPoint presentatie groep 4A
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Groep 5/6 De duiven. Dit is ons dagprogramma We beginnen de dag met lezen.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Mijn familie..
Zesde leerjaar
Kinderen op De Schouw maken ook hun eigen keuze
Gegevens  Ik woon in Lovendegem  20 oktober 1990  In Gent op school gezeten  Secundair Onthaal en Public relations  2 broers, 1 zus  Al 12jaar in.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Antwoord op vraag SOPO1-4
Ik zal me even in het kort voorstellen….
VSO Kennedy school LC 2013.
Ik ben Bob..
Mijn kat..
Module 1 – Dag 1 Hallo.
Chuvensley Richardson
-- Familie --. Waarom ‘familie’? Ps. 68: “ Vader van de wezen en Rechter van de weduwen: dát is God in Zijn heilige woning; een God Die eenzamen in een.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Alyssa larijn Ik ben 8 jaar ik heb 1 poes Ik heb 2 zusjes
Een toffe groep, veel vrede en vriendschap, tof hé!
Gemaakt door Denise van Kreuningen
Luca’s spreekbeurt over Maine coons
Nadia zahraoui.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
preek over Deuteronomium 6:20-25
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
Presentatie resultaten monitor INFORMATIEVAARDIGHEDEN landelijk versus lokaal maart 2014.
Kleine leningen voor vrouwen en mannen in zuidwest Kenia
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
GUUS LIVE favorieten games Ja call of duty black ops 2. Ik houd van strategie spelletjes en dat je lekker mag schieten. Ik vind het leuk dat ik met verschillende.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Klas 6B. Ik ben 11jaar. Mijn hobby’s zijn Voetbal en lopen. En ik fiets ook graag. Tot in oktober. Daaaaaaaaagggggg.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
HALLO IK BEN HEPHZIBAH!!.
Werkwoorden Hele werkwoord: wij-vorm tegenwoordige tijd Stam: ik-vorm tegenwoordige tijd Persoonsvorm: Belangrijkste werkwoord in de zin.
UIEN en KERSTBOMEN.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Meester Jaap is jarig.
Broertje= sil moeder= Masja niet gescheiden Vader Remko
Raadseltjes familie.
Rochelle Commandeur VS1A
Ik ben Amber en ik ben 12 jaar oud.
EGO-document 6 bladzijden Het eerste cijfer voor MA PTA nummer 2
Deel 2: dicht bij de leerlingen
1.Iets over mezelf 2.Mijn familie 3.Het werk 4.Einde
Een juf komt nieuw op een Amsterdamse school
Een BSO-klas in het Antwerpse
blok 3 les 2: de gewone basisschool
Help want armoede is niet fijn.
Mijn presentatie over mijn familie
BRYAN ROMBOUT 2KD -VERHAAL EN EIGENSCHAPPEN -MIJN GEZIN -VRIJE TIJD -SCHOOLLOOPBAAN -SCHOOLVAKKEN -PROFIEL KEUZE -VERANDERINGEN -MIJN TROTS.
Doelen Aan het einde van de les weten jullie:
Spreekbeurt: ‘Ik zorg voor mijn ’.
Leora Verenigde Staten – Jaarprogramma - Dans
Transcript van de presentatie:

Giovanni Gokoel ● Ik zit in groep E. Ik ben 14 jaar jong.mijn hobby's zijn voetballen en op het net kletsen.ik hou van uitgaan,lekker eten en fietsen met vrienden. Ik kom uit een gezin van 2 kinderen waarvan ik de oudste ben en mijn broertje. Mijn vader is militair.

Ray Sabajo ● Ik zit in groep D. Ik hou van voetballen,zwemmen en op het net kletsen.mijn moeder heeft 5 kinderen en ik ben de laatste er zijn 3 broers en 1 zus. Na school help ik in de winkel op de hoek.ik soms met mijn vader naar het kostgrondje op leleydorp.

Reuwel Blinker ● Reuwel Blinker en ik ben 10 jaar oud,zit in groep B,bij een lieve juf ze heet juf Pinas.ik hou van zwemmen,fietsen en voetballen.mijn moeder heeft 7 kinderen en ik ben de 3de.ik heb een broer en zus.

Relayso Elson ● Hi ik ben relayso Elson 8 jaar oud.ik heb in Nederland gewoon in het stadje Amsterdam.ik ben enigst kind.ik woon in de omgeving Munder in Suriname.mijn hobby's zijn voetballen,gamen en met mijn moeder wandelen.ik hou niet van vechten.

Gaytano Gezius ● Gaytano Gezius ik ben 9 jaar oud en zit in groep A.Ik hou van voetbal. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen en ik ben de eerste.ik vind mijn juf streng,maar dat komt omdat ik lastig doe in de klas.ik kom uit de buurt Kwatta.

Ishwani Jagan Ik ben 14 jaar en zit in de eindgroepF.mijn hobby's zijn wandelen,fietsen en electro-werk.ik kom uit een gezin van 2 kinderen en ik ben de eerste.ik heb een jongere zus van 9 jaar.ik heb vorig jaar meegedaan met het projekt en vond het goed.

Cheniqua Olf ● Cheniqua Olf en zit in groep E.ik ben 13 jaar.mijn hobby's zijn dansen,zingen en lezen.mijn moeder heeft 3 kinderen en ik ben de 2de.ik ben dit jaar hier op deze school begonnen en vind het een leuk.als ik groter word wil ik een oppas beginnen.

Toeslien Misidjang ● Hi allemaal, ik zit in groep E en ben 13 jaar jong.Ik kom uit een gezin van 9 kinderen ik ben de laatste.mijn hobby's zijn dansen en “gek doen”.ik hou van wandelen,t.v.-kijken en op school hou ik van rekenen.ik heb een vriendin met wie ik kan babbelen zei heet seravia,maar ze is verhuisd.

Abigail Babai ● Ik ben abigail uit de eindgroep F en 14 jaar jong.mijn hobby's zijn dansen,zingen.me mama heeft 10 kinderen. Ik ben de laatste.

Maden sadhoe ● Ik ben 13 jaar myn familie is brasiliaans en hindustaans ik heb 3broers en 2zussen van vader kant en 1broer van moeder kant en ik ga naar tekenles ik zit in groep C myn juf is lief maar dat is niet alles ik ben stout ik hou van alle juffen en alle meesters en i love Su