De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rochelle Commandeur VS1A

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rochelle Commandeur VS1A"— Transcript van de presentatie:

1 Rochelle Commandeur VS1A
Over 10 jaar Rochelle Commandeur VS1A

2 Inleiding Familie Huis Relatie Kinderen Vrienden Werk De wereld

3 Familie Ik hoop dat de gezondheid van mijn familie en van mij hetzelfde zal zijn zoals nu. Ik hoop voor mijn zus, nichten en neven dat zij over 10 jaar voor zich zelf ook een ontwikkelt gezin hebben.

4 Huis Over 10 jaar hoop ik dat ik in een leuk huisje woon. Bijna iedereen wilt wel binnen 10 jaar in een mega huis wonen, alleen is dit niet haal baar voor iedereen. Ik ben blij als ik een huis waar ik mijn thuis van kan maken, waar ik mijn eigen dingen kan doen en hier gelukkig kan zijn. Ik weet niet in welk land ik zal wonen, ik denk dat dat NL blijft..

5 Relatie Ik hoop dat ik over 10 jaar samen woon, samen met mijn partner. Misschien dat hij en ik al zolang samen zijn, hij en ik weinig problemen hebben mee gemaakt en al aan trouwen toe zijn.

6 Kinderen Als ik over 10 jaar een kind heb dan hoop ik dat ik hem of haar samen met de vader goed kan opvoeden, niet te streng en niet te simpel. Ik hoop dat hij en ik hem of haar veel kunnen leren over de dingen die “wij” samen hebben mee gemaakt. Ook over de fouten die “wij” hebben meegemaakt zodat hij of zij niet dezelfde fouten zal gaan maken, maar van je fouten leer je weer.

7 Vrienden Ik hoop dat ik over 10 jaar nog steeds dezelfde mensen spreek als dat ik nu doe. Hopelijk heb ik ook nieuwe mensen leren kennen die ik als vrienden kan beschouwen.

8 Werk RCCommandeur Voor mezelf begonnen. Webshop

9 De wereld Ik heb totaal geen idee wat we van de wereld over 10 jaar kunnen verwachten. De technologie gaat heel snel. Het milieu gaat achteruit en er zijn steeds meer natuurrampen. De banden tussen de landen zijn nu al niet zo heel sterk meer. Er zijn weer veel aanslagen, wie ook niet vanzelf zomaar zullen stoppen.


Download ppt "Rochelle Commandeur VS1A"

Verwante presentaties


Ads door Google