De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn presentatie over mijn familie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn presentatie over mijn familie"— Transcript van de presentatie:

1 Mijn presentatie over mijn familie
Gemaakt door Brian van Yperen uit B1a

2 Uit welke familieleden bestaat mijn familie?
Mijn familie bestaat uit 12 kinderen en ook een paar volwassenen. Mijn gezin bestaat uit 3 kinderen en 2 volwassenen. Die kinderen zijn ik, mijn broertje en mijn zus. Zei heten Mike en Kaylee. Mijn vader heet Tom van Yperen en mijn moeder heet Mariëtte van yperen

3 Mijn gezinstamboom Corrie jan Bram oma tom brian kaylee mariëtte mike

4 De bezigheden deel 1 Mijn broertje mike doet vooral aan voetbal en aan gamen. Ikzelf doe aan volleybal en ook aan gamen. Mijn zus kaylee doet volleybal en zit graag achter hyves en msn. Mijn vader Tom is de baas van Stieva Metaal bewerking en verdiend geld. Mijn moeder werkt ook bij Stieva Metaal bewerking en verdiend geld.

5 De bezigheden deel 2 Mijn opa Bram houdt zich bezig met golfen en tv kijken. Mijn oma houdt zich bezig met dingen breien. Mijn doodde oma hield zich bezig met zorgen voor de cactussen Mijn doodde opa weet ik niet want dat is al heel lang geleden.

6 De relatie met mijn familie.
Ik zie mijn oma en opa eigenlijk elke week en mijn moeder elke dag. Met mijn broertje ga ik soms samen gamen. Met mijn zus doe ik niets. Soms sla ik mijn broertje inelkaar omdat hij vervelend is.

7 Mijn anekdote over mijn gezin.
Mike= hij had ooit één knikker mee naar school en kwam met dertig knikkers terug. Mijn zus kaylee= zij koopt soms stiekeme dingen en als ze dat doet komt mijn moeder er echt nooit achter. Mijn moeder= zij had ooit met een lot uit de loterij en won daarmee 10 euro. Mijn vader= ging een keer uit rijden toen het heel glad was en toen hij afremde stond hij midden op de weg.

8 einde


Download ppt "Mijn presentatie over mijn familie"

Verwante presentaties


Ads door Google