LWJGL Hoe zet je een project op Hoe breng je het spel buiten eclipse.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Hoe zet ik een LP over op een CD? Presentatie voor de CWG op 16 augustus 2007 door Herman van der Lelie.
Klik op de oefening die je wil maken:
VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Installatie instructie
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
KINN 2010 •OOP •O Object •O Georiënteerd •P Programmeren.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
Instructie voor het opnemen en bewerken van video’s
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Workshop Hoe een website publiceren. Vrije ruimte reserveren •U moet bij uw provider een URL-adres of webadres aanvragen of webruimte of domein (via bepaalde.
Een digitaal verhaal maken
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Om te beginnen moeten we eerst muziek laden en dat kan vanaf de computer of via een geluidsbron, {met de microfoon ingang kan het ook}of indien de geluidsbron.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
om deze presentatie uit te voeren
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
 Een standalone server is een server die zelf geen domeincontroller is en geen lid is van een domein.  Indien een server is opgenomen in een werkgroep,
Didactische mogelijkheden met Google Documents FORMULIEREN
VIJEO DESIGNER.
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Voorjaar.
Een presentatie maken Les 2
Wegwijs in Belfirst.
KINN 2010 OOP O Object O Georiënteerd P Programmeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Een kerstverrassing maken
Aan klikken. TAB blad favorieten aan klikken Nieuwe verzamel map maken.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Prospero cursus Just getting started!
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Ergo Paspoort Overal lekker werken met dezelfde werkplekinstellingen en persoonlijke tips Volgende = → toets.
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Slide type ZUYD HUISSTIJL KLEUREN Terwijl je een object geselecteerd hebt, navigeer naar het tabje “hulpmiddelen voor tekenen” Klik nu op “opvullen van.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Training SomToday DINSDAG 19 APRIL. Wat doen we vandaag ?  Inloggen  Studiewijzer aanmaken  Studiewijzer indelen  Huiswerk invoeren  Studiewijzer:
Training: Inloggen en Zoeken
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Gegevens exporteren Handleiding
How to use a Imac.
Hoe referenties beheren in Endnote?
HANDLEIDING MAC.
Training: Op je mobiel zetten
Je nieuw openingsmenu. (Ik heb de rechtenstructuur wat aangepast waardoor je en wat minder druk scherm krijgt.
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Hoe referenties beheren in Endnote?
BEGINNERs EV3 PROGRAMMeer Les
Training: Inloggen en Zoeken
LES 11 : HET TABBLAD OVERGANGEN COPYRIGHT : RAYMOND BRIGEZ
Hoe werkt Wikispaces? Wikispaces in 10 stappen!.
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Hoe maak je een grafiek met Excel.
We gaan een Import boeking aanmaken
Hoe maak je een eyecatcher
FSC_LES_201904A_WindowsVaardigheden
Transcript van de presentatie:

LWJGL Hoe zet je een project op Hoe breng je het spel buiten eclipse.

JAR's klaarmaken Maak in de projectmap (staat in map waar de workspace word opgeslagen) maak in je project een map 'lib' (staat voor libraries) Maak in de lib twee mappen, een heet 'jars' en de ander 'natives' Zet de.jar bestanden uit de zip in de map jars. wanneer je windows hebt zet je de bestanden in 'native-win' in de 'natives' wanneer je een mac hebt zet je de bestanden in 'native-mac' in 'natives'

Jar-files importeren Klik met de muis op je project Klik daarna met de rechter muis op je project. Je ziet dan dit hiernaast verschijnen Klik op 'Properties'

Jar-files importeren Ga dan naar Java Build Path en klik op Libraries Klik op Add JARs... en voeg je.jar files toe. (in jars map)

Native bestanden toevoegen

Klik op het pijltje dat voor lwjgl.jar staat. Klik dan op Native library location Klik dan rechts op de knop edit Klik dan in het scherm dat verschijnt op workspace Open je project en dan open je de lib map. Selecteer de natives map en klik op oke. Klik nog een keer op ok. De Jars en Native bestanden zijn nu klaar om gebruikt te worden.

Testen binnen main-methode: Display.setTitle(“De titel”); Display.setDisplayMode(new DisplayMode(400, 400)); Display.create(); while (!Display.isCloseRequested()) { Display.sync(100); Display.update(); } Wanneer je alles goed hebt gedaan dan kun je: org.lwjgl.opengl.Display en org.lwjgl.opengl.DisplayMode importeren Wanneer je op run klikt verschijnt er een scherm van 400 bij 400 dat zwart gevult is.