Haco Euromaster afkantbank Het invoeren van de tekening van de voet van de zonnewijzer in de besturing van de machine. Kijk naar de volgende dia voor.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Opleiding KWS voor studenten
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
HET BEREKENEN VAN DE UITGESLAGEN LENGTE BIJ HET KANTEN
Httpd.conf Aanpassen van het Apache 2 configuratiebestand om mod_rewrite via.htaccess toe te staan.
Een digitaal verhaal maken
foto's door Casper görannsson
Video Verwerking Movie Maker
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
presentatie voor versie 3.0
om deze presentatie uit te voeren
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Escher.
Memoblokhouder Naar volgende dia © 2008 | Noordhoff Uitgevers bv.
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
Klik ergens op het witte deel van deze pagina om verder te gaan
Wegwijs in Belfirst.
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
Philosopher’s Index Resultaten bewaren (mail, print, opslaan) Klik met muis = verder gaan.
Handleiding ClassDojo
Het opbouwen van een data base
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
Stap voor stap Opdracht 0528
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
 Parkeren :  Parkeerkaart Parkeerkaart  Koffie e.d.  Nooit bij de computer  Roken  Niet roken in het gebouw  Toilet  Beneden bij de trap rechts.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
Portfolio Presentatie
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Tekenen marktplaats Thema Verzin een thema voor jouw tekening, zoals markt van vroeger, of een markt in Azië. Of iets wat je zelf verzint.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Training SomToday DINSDAG 19 APRIL. Wat doen we vandaag ?  Inloggen  Studiewijzer aanmaken  Studiewijzer indelen  Huiswerk invoeren  Studiewijzer:
MODUUL 6 AFGESCHUINDE PIJP.
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
1 De werkomgeving van autocad instellen nadat we het programma geopend hebben. Klik rechtsonder op workplace switching.
CSPE 2012 Minitoets 1. Vraag 1 Hoe groot is maat E? Antwoord: E= =22.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Training: Inloggen en Zoeken
How to use a Imac.
Hoe zien docenten de leeromgeving in
Training: Inloggen en Zoeken
Het aluminium blokje van de balans
Klik hier om een titel te maken
Validatie Auvesta Klant
Havo-4 Les 1 Wie ben ik? Keuzebegeleiding.
Training: Inloggen en Zoeken
Spotje 0107.
Veilig en Vlot Kern 1 t/m 12 Klik op de spatiebalk.
Waarden = hoe gaan wij met elkaar om ?
Bridge spellen naspelen met Wbridge5
Uitleg bij de vragenlijst ZIEN. Leerling 5-8 Leer- en leefklimaat ZIEN
Wat heb je nodig? Schaar, lijm, computer en een printer.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Gebruik van het nieuwe scorebord
Wat heb je nodig? Tekenmateriaal.
voorbeeld volgende bladzijde terug
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Transcript van de presentatie:

Haco Euromaster afkantbank Het invoeren van de tekening van de voet van de zonnewijzer in de besturing van de machine. Kijk naar de volgende dia voor de tekening.

Voet zonnewijzer 4x stuknummer 1 buigen Voet zonnewijzer 4x stuknummer 1 buigen

Klik met de muis op het icoontje Pc20gsim

Ga met de cursor naar PC20 Graphics Simulator

Ga met de pijltjestoetsen naar werkstukken Als je een ander scherm ziet druk dan op F9 tot je in dit scherm bent. Ga met de pijltjestoetsen naar werkstukken Als je een ander scherm ziet druk dan op F9 tot je in dit scherm bent.

Ga met de pijltjestoetsen naar nieuw werkstuk Coord bij functietoets F5 moet uit staan !(mag niet rood gekleurd zijn !) Anders op F5 drukken.

Vul je initialen in

Geef het cijfer in voor de materiaalsoort (voor Fe het cijfer 3) 1=aluminium 2=galvano 4=roestvast staal Geef het cijfer in voor de materiaalsoort (voor Fe het cijfer 3) 1=aluminium 2=galvano 4=roestvast staal

Geef de materiaaldikte in

Vul de max breedte in Zorg ervoor dat binnenmaat boven staat Vul de max breedte in Zorg ervoor dat binnenmaat boven staat

Geef de eerste lengte in

We gaan met de hoek linksom zorg dat L bovenstaat Doe dit met de pijltjestoetsen.

Vul de buighoek in. Kijk op de tekening voor de hoek.

Vul de 2e lengte in De tekening staat nu op het scherm. Vul de 2e lengte in De tekening staat nu op het scherm. Om het tekenen te beëindigen druk eerst op F1(einde) Vervolgens op F9(escape) dan op F6 (bewaren) en vervolgens op F9 (escape). Je bent nu weer in het hoofdmenu. Om het tekenen te beëindigen druk eerst op F1(einde) Vervolgens op F9(escape) dan op F6 (bewaren) en vervolgens op F9 (escape). Je bent nu weer in het hoofdmenu.

We gaan in het hoofdmenu met de pijltjestoetsen naar matrijzen We gaan in het hoofdmenu met de pijltjestoetsen naar matrijzen

Op deze bladzijde staat een matrijs met verschillende V openingen. Voor een plaat van 2mm moeten we een V opening hebben van 12 tot 16 mm. Wij kiezen voor V14. Ga met de pijltjestoetsen naar V14 Op deze bladzijde staat een matrijs met verschillende V openingen. Voor een plaat van 2mm moeten we een V opening hebben van 12 tot 16 mm. Wij kiezen voor V14. Ga met de pijltjestoetsen naar V14

Je ziet op deze bladzijde de matrijs die je gekozen hebt. De V opening met de rode stip ligt boven. (V14) Druk 2x op F9 en je komt weer in het hoofdmenu. Je ziet op deze bladzijde de matrijs die je gekozen hebt. De V opening met de rode stip ligt boven. (V14) Druk 2x op F9 en je komt weer in het hoofdmenu.

We gaan nu met de pijltjestoetsen naar stempels (bovengereedschap)

We gaan met de pijltjestoetsen naar stempel 1 Dit is nl de stempel die wij op school hebben. De afmetingen en de tekening kun je zien als je nu op ENTER drukt. We gaan met de pijltjestoetsen naar stempel 1 Dit is nl de stempel die wij op school hebben. De afmetingen en de tekening kun je zien als je nu op ENTER drukt.

Hier zie je de afbeelding en de maten van de stempel die wij gebruiken. Druk 2x op F9 en je komt weer in het hoofdmenu Hier zie je de afbeelding en de maten van de stempel die wij gebruiken. Druk 2x op F9 en je komt weer in het hoofdmenu

We gaan nu de plooi of buigvolgorde bepalen. Ga met de cursor naar plooivolgorde We gaan nu de plooi of buigvolgorde bepalen. Ga met de cursor naar plooivolgorde

Je ziet nu de kantbank met stempel 1 en matrijs V14. Het witte blokje is de achteraanslag. Als deze gegevens niet kloppen ga dan terug naar het hoofdmenu. Als het wel klopt druk dan op F7(ontwerp) Je ziet nu de kantbank met stempel 1 en matrijs V14. Het witte blokje is de achteraanslag. Als deze gegevens niet kloppen ga dan terug naar het hoofdmenu. Als het wel klopt druk dan op F7(ontwerp)

Op dit scherm zien we de oplossing die de computer bedacht heeft. In dit geval is het simpel omdat er maat 1x gebogen hoeft te worden. Druk nu op F8 voor een overzicht. Op dit scherm zien we de oplossing die de computer bedacht heeft. In dit geval is het simpel omdat er maat 1x gebogen hoeft te worden. Druk nu op F8 voor een overzicht.

Je ziet hier alle gegevens staan schrijf ze op de tekening van de zonnewijzer. De gestrekte lengte die door de computer berekent =? De kracht die nodig is om dit te kunnen buigen =? De diepte die de stempel vanaf bovenkant werkstuk naar beneden gaat =? De maat van de achteraanslag =? Druk op F5 (programma Maken) Druk vervolgens op F6 (bent u er zeker van, ja) en dan op F9 (escape) Je ziet hier alle gegevens staan schrijf ze op de tekening van de zonnewijzer. De gestrekte lengte die door de computer berekent =? De kracht die nodig is om dit te kunnen buigen =? De diepte die de stempel vanaf bovenkant werkstuk naar beneden gaat =? De maat van de achteraanslag =? Druk op F5 (programma Maken) Druk vervolgens op F6 (bent u er zeker van, ja) en dan op F9 (escape)

We gaan nu naar het menu productie om het echt te gaan buigen.

Het werkstuk met jouw initialen moet nu in dit scherm staan. Druk op F9 om weer terug te komen in het hoofdmenu. Druk dan op escape en vervolgens op Quit om het programma te sluiten. Vraag nu een lege diskette aan je docent om alles op te slaan. Het werkstuk met jouw initialen moet nu in dit scherm staan. Druk op F9 om weer terug te komen in het hoofdmenu. Druk dan op escape en vervolgens op Quit om het programma te sluiten. Vraag nu een lege diskette aan je docent om alles op te slaan.

Een tekening voor de kantbank op diskette bewaren. Ga naar het menu werkstukken. Plaats de cursor op het werkstuk dat je wilt bewaren mbv de pijltjestoetsen. Druk op F3 (select) Druk vervolgens op F6 xtrn

Een programmavoor de kantbank op diskette bewaren. Ga naar het menu productie. Plaats de cursor op het werkstuk dat je wilt bewaren mbv de pijltjestoetsen. Druk op F3 (select) Druk vervolgens op F6 xtrn

Je kunt nu het programma en de tekening inlezen in de besturing van de kantbank. Ga naar je docent en vraag of hij de kantbank samen met jou wil opstarten.