Welkom. Waarom ben je naar de Meervouddag gekomen? 1.Lijkt me een interessant programma 2.Het is toch verplicht? 3.Gezellig met mijn collega’s een dagje.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Maar ze kunnen er niet uit Het kan heel somber zijn Maar ook heel fijn
Advertisements

sociale media: de nieuwe realiteit
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
ICT op school.
Juf myriam Juf Myriam Dit ben ik Mijn klas Dit schooljaar
Uitslag enquête over online pesten
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Het inzetten van social media voor het vak Duits in de tweedeklassen havo/vwo op het Candea College. M.T Roggenthien.
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Verborgen vormen van pesten
Voorbij & Do Met enkele foto’s van Giovanni.
Powerpoint gemaakt door
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
VOORSTELLING WILLEM VAN RAVENSTEIN 56 jaar 25 jaar onderwijs… HML lerarenopleiding sinds 2011 terug…
Blijf bij mij Jolink.
De overstap naar het voorgezet onderwijs!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Levensvragen Over geluk…..
Gedachten bij het ouder worden.
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Situatie vanuit het kind en een apparaat dat aan blijft staan:
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Ik ben Bob..
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Geluid aan.
Onze Vader in de hemel.
Gedragsrepertoire Denken over je denken
Welkom op onze thema-avond
Hans en grietje Hans; ik moet ff zeiken
Interpreteren van data
M,n Opa
De kunst van het fouten maken
Kinderen op social media: hoe ga je daar als ouder mee om?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Hoe gaat het verder na Bethel?
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
Agenda Informatie over pesten Wat doen kinderen online?
Onze doelen en visie in beeld
Kinderen op social media: hoe ga je daar als ouder mee om?
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
* Wie ben ik? * Wat doe ik? Ik ben Jay Michilsen, Ik ben bijna 14 jaar. 25 Augustus ben ik 14! Wat doe ik? Ik game altijd. Ik speel meestal Black Ops 2.
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Ouderavond Mediawijsheid Basisschool ‘t Rendal 20 januari 2014.
Ik doe mijn spreekbeurt over…
Welkom op onze ouderochtend
Ben jij je eigen databaas? Aangeboden door
Methodiek: Plancyclus
Welkom ik maak me sterk.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Introductie Ik ben….. – Marguerite Klinkers – Social Media enthousiasteling – Vind het interessant en belangrijk om ouders voor te lichten op het gebied.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Kies voor respect | Presentatie Eerbied voor God, respect voor elkaar.
Veilig Online. Wat als Facebook een dag niet werkte?
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
Wat is nou D&P -Kennismaking met het bedrijfsleven -Algemene kennis en vaardigheden -Professionele kennis en vaardigheden -Loopbaanoriëntatie en –ontwikkeling.
Welkom op onze thema-avond
Waar blijft de tijd Sociale media in jouw leven. Waar blijft de tijd Intro Je hoorde het verhaal van Marijke. Reageer eens op haar situatie. Sociale media.
Minder kinderen, minder scholen? Bijeenkomst gemeente Sluis dinsdag 28 juni 2011.
Cliënt en mediawijsheid Hoe mediawijs ben jij? MZ blok 4 Les 1.
Mediawijsheid competentie:
Mediawijsheid competentie:
Transcript van de presentatie:

Welkom

Waarom ben je naar de Meervouddag gekomen? 1.Lijkt me een interessant programma 2.Het is toch verplicht? 3.Gezellig met mijn collega’s een dagje uit 4.Ben benieuwd wat mijn leerlingen wel al weten en ik niet

Vind je jezelf voldoende geschoold in het werken met een computer? 1.Ja, Ik voel mij voldoende geschoold 2.Nee, Ik zou nog meer scholing nodig hebben 3.Ik beheers alleen de basis 4.Ik kan niet goed met een computer overweg.

Wat vind je van de mediawijsheid van de gemiddelde basisschooldocent? 1.Prima, helemaal up to date 2.Goed, al weten kinderen in de klas vaak al meer 3.Redelijk, we zouden veel meer scholing hierin moeten krijgen 4.Sommigen weten niet eens wat een apenstaartje is….

Hoe gebruik/benut je het smartboard in je lessen? 1.Ik gebruik het alleen als TV scherm 2.Ik kan er een klein beetje mee over weg 3.Ik haal alles er uit wat er in zit 4.Smartboard? Waar blijft dat ding....

Weet je welke digitale lesprogramma’s er zijn voor het werken met kinderen? 1.Nee, helemaal niet 2.Ik weet er een paar 3.Ik weet alle programma’s te vinden die op de schoolcomputer staan 4.Ik kan zelf programma’s toevoegen

Hoe zinvol is een website als communicatiemiddel met ouders? 1.Heel erg, snap niet dat we ooit zonder konden 2.Belangrijk, naast andere communicatiemiddelen 3.Hooguit een folder op internet voor nieuwe ouders 4.Wat is er mis met briefjes meegeven?

Wat vind je van de tijd die kinderen computeren en (educatief) gamen? 1.Kinderen die niet gestimuleerd worden, lopen straks achter 2.Kinderen zouden nog veel meer les hierin moeten krijgen 3.Kan wel wat minder 4.Het loopt uit de hand. Ze weten nauwelijks meer wat buitenspelen is

Vind je dat de docent een rol heeft in de media-opvoeding van kinderen? 1.Ja, ik vind dat dit tot mijn taak behoort 2.Nee, dat vind ik de taak van de ouders/verzorgers 3.Docent is hierin de aanvullend op ouders 4.Media-opvoeding? Daar bemoei ik me niet mee

Hoe kijk je aan tegen social networks zoals Facebook en Hyves 1.Ik verdiep me er niet in. Zonde van mijn tijd 2.Social networks zijn een tijdelijke hype. Waait wel weer over 3.Heb wel een account, maar doe niet veel mee 4.Ik ben er dagelijks actief mee en zie er wel degelijk kansen in

Stel een collega start een discussie op twitter over pesten op school 1.Ik neem actief deel aan de discussie 2.Ik volg mijn collega wel, maar neem zelf geen deel 3.Ik moedig mijn collega’s aan ook mee te twitteren 4.twitteren? Dat is niks voor mij....