Verder zal ik over verschillende dingen gaan bloggen, om te beginnen met SEO. Search Engine Optimalisation. Zo zal ik in het kort uit leggen wat het in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Passend onderwijs.
Advertisements

Basisboek Interviewen 3e druk 2012
Het is toch merkwaardig hoe sommige dingen in elkaar zitten.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Binnen een VPG-setting
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Het Burgerarrest Het burgerarrest moet voldoen aan de volgende voorwaarden: - Er is sprake van een strafbaar feit - Er is sprake van een verdachte - Er.
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Schema en synthese van een zakelijke tekst
EEN LOOPBAAN BIJ DE RECHTERLIJKE MACHT Examen beroepsbekwaamheid
Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in.
Mooi scheppingsverhaal...
Rol van de arts bij het zelfgekozen levenseinde
Ik ben Alice Jan Simoen Ellen De Bie.
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Gezang 186: 1, 3 en 5 Ned. Herv. Bundel 1938
Zingen Vers 1 Ik zing u van een herderszoon die ging door diepe dalen:
Er was eens een kasteel en daar woonde een koning.
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Het is volbracht … Tegen zombies & plaaggeesten ! - VYA 18 mei
Oog in oog, hand in hand ….
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Xeikon N.V. Bava 8 november Agenda Opening Voorstel tot aanpassing van de statuten van de vennootschap Aftreden en verlenen van decharge aan de.
In deze presentatie staan beide.
2.4 Strafrecht: De rechter
God de Vader zendt Jezus
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Bespreken positieve soa-uitslag
Wel Jong, Niet Hetero 18/10/2013 Ilse Bockstaele
Heeft u het vermogen om met uw vermogen om te kunnen gaan? Jaap Koelewijn Mei/juni 2014.
Gemeentekring.
Keukentafelgesprek.
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
Les htv2 APV/Handhaving Oud blz Handhaving Handhaving = elke handeling die erop gericht is de naleving door anderen van rechtsregels te bevorderen.
Hebreeën 8 1 De hoofdzaak van ons onderwerp is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is ter rechterzijde van de troon der majesteit in de.
Het was God keek naar de wereld en zag dat het helemaal niet goed was. Hij besloot de wereld opnieuw te laten ondergaan in een zondvloed.
Spreuken 9: 9 Geef aan de wijze, en hij zal nog wijzer worden, onderwijs de rechtvaardige, en hij zal aan inzicht winnen.
(Her)Schrijven voor het web Is schrijven voor het web anders? Voordat we schrijven… Basisprincipes schrijven voor het web.
Genadebrood in Bethlehem.
Onze doelen en visie in beeld
Gods aanwezigheid ontdekken
Op hoop van zegen of vol verwachting klopt ons hart?
V2.5 NdF-h4 1 NdF-h1 1 1e9 1 Hoofdstuk 4 Speelvolgorde in een SA-contract Hoofdstuk 4 Speelvolgorde in een SA-contract.
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
6 sept Urk. en Hij is een verzoening voor onze zonden 2 en Hij is een verzoening voor onze zonden en niet alleen voor de onze, maar ook voor die.
Bijbelstudies over de gelijkenissen van Jezus
DE BERGREDE WELKOM. Psalm 1: 1  Welzalig wie niet volgt der bozen raad,  niet op wet der goddelozen staat,  wie ook niet zit waar spotters samenscholen,
1 Het goede leven En iemand uit de menigte zei tegen Hem: Meester, zeg tegen mijn broer dat hij de erfenis met mij moet delen. 14 Maar Hij zei tegen.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Arbeidsomstandigheden van gedetacheerde medewerkers vanuit de Sociale Werkvoorziening (door Inspectie SZW) Ledendag DetaNet 19 november 2015.
gespreksvaardigheden
Stromingen in de psychologie Werkcollege 4 Jennifer de Vries-Aydogdu med.hro.nl/vrije.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Het openbaar ministerie tussen uitvoerende en rechterlijke macht Annelies Balcaen & Tom Vander Beken Institute for International Research on Criminal Policy,
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Gnathologie Casus mevrouw De Wilde. Mevrouw De Wilde heeft in het verleden bij u in de praktijk als tandartsassistente gewerkt. Ondanks dat zij haar dienstverband.
Hoe verloopt een rechtszaak?. Dagvaarding of verzoekschrift Dagvaarding : een brief met wie de eiser is, wat hij wil en welk bewijs hij heeft. Wanneer.
Marketing Coen van Wetering
Psychosegevoeligheid en veerkracht Door: … Datum: …
Taak Bouwpathologie, Renovatie en Onderhoud Charlotte Swertvaegher 2MAK Dirk Gijsemans.
Het fenomeen kroongetuige Dilemma, rechtsstaat en actualiteit.
Myrna, een 5-jarig meisje werd gezien wegens een recente uitspraak aan moeder: ‘papa zit aan mijn plassertje’. Anamnese en lichamelijk onderzoek vertoonden.
3100 Jeugdbescherming 800 Jeugdreclassering > specifieke doelgroep > vraag om specifieke kennis en vaardigheden.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Zorg Verandert. Presentatie SBOG Marijke Hempenius 2 maart 2015.
Efficiënt onderhandelen Beter, sneller, goedkoper 11 februari 2016 Bart van Reeken.
Herstelrecht in het kort
Educatie & voorlichting Communicatie & Didactiek
Bridge club Heemskerk Ranking systeem Bridge club Heemskerk.
Eerste ervaringen met zorgkaart / plan van aanpak
Transcript van de presentatie:

Verder zal ik over verschillende dingen gaan bloggen, om te beginnen met SEO. Search Engine Optimalisation. Zo zal ik in het kort uit leggen wat het in houdt en hoe je betere vindbaren website kan krijgen.

Een motorrijtuig wordt geacht niet te zijn ingericht voor het vervoer van personen indien de lengte van de ruimte tussen de vaste wand achter de achterste zitplaatsen of, indien geen vaste wand aanwezig is, tussen het achterste punt van de in de laatste stand geplaatste achterste zitplaatsen en het einde van de laadvloer groter is dan of gelijk is aan de lengte van de ruimte tussen het achterste punt van het stuurwiel en de vaste wand achter de achterste zitplaatsen, of, indien geen vaste wand aanwezig is, het achterste punt van de in de laatste stand geplaatste achterste zitplaatsen.

Een motorrijtuig wordt geacht niet te zijn ingericht voor het vervoer van personen indien de lengte van de ruimte tussen de vaste wand achter de achterste zitplaatsen en het einde van de laadvloer(,) groter is dan - of gelijk is aan - de lengte van de ruimte tussen het achterste punt van het stuurwiel en de vaste wand achter de achterste zitplaatsen.

We hebben een landelijk meldpunt voor klachten, dat deze patiënten veel beter begeleid bij het herstellen van wat er gebeurd is of het anderszins verzachten van de symptomen.

Artikel 74 van het Wetboek van Strafrecht bepaald dat de officier van justitie een of meer voorwaarden kan stellen ter voorkoming van strafvervolging. Ter zake van het onderhavige feit zijn op een zogenaamde ‘tommi-zitting’ aan de verdachte voorwaarden gesteld ter voorkoming van strafvervolging.

X geeft er de sterke voorkeur aan om Y de rust te gunnen om zichzelf te bezinnen op de omgang met haar vader, daarbij wil vertrouwen dat ook X zich realiseert dat enige mate van dwang daarin bij een meisje van 14 jaar veeleer contraproductief zou werken en meent dat een mediation niet een oplossing zal brengen.

Volgens van der Peet is dit niet om tijd te rekken, maar is het noodzaak dat het zorgvuldig gebeurd. De vraag is of het niet couperen van staarten het dierenwelzijn van de varkens verbeterd. Dit betekend dat 70% van de vleesvarkens …

- Structuur (opbouw) - Formulering (woordkeuze + zinsbouw) - Presentatie (spelling + leestekens)

Dit cadeau is voor haar vriend. Dit cadeau is voor haar, vriend.

Ingevolge zowel de ‘oude’ als de meest recente versie van de WSW rust op het gemeentebestuur een zorgplicht voor alle ingezetenen, die blijkens een (her)indicatiebeschikking tot de doelgroep behoren.

Mijn vermogen, dat onbelast is, vermaak ik aan P. Mijn vermogen dat onbelast is, vermaak ik aan P.

Structuur (opbouw) Formulering (woordkeuze + zinsbouw) Presentatie (spelling + leestekens)

Nederlands: sinds ongeveer e spellingregeling: 1804 Wijzigingen in: 1865, 1934, 1995, 2005

Structuur (opbouw) Formulering (woordkeuze + zinsbouw) Presentatie (spelling + leestekens)

Eenvoudig

Structuur (opbouw) Formulering (woordkeuze + zinsbouw) Presentatie (spelling + leestekens)

Alleen hij zei dat hij van haar hield. Hij alleen zei dat hij van haar hield. Hij zei alleen dat hij van haar hield. Hij zei dat alleen hij van haar hield. Hij zei dat hij alleen van haar hield. Hij zei dat hij van alleen haar hield. Hij zei dat hij van haar alleen hield. Hij zei dat hij van haar hield, alleen …

Only he said he loved her. He only said he loved her. He said only he loved her. He said he only loved her. He said he loved only her. He said he loved her only.

Structuur (opbouw) Formulering (woordkeuze + zinsbouw) Presentatie (spelling + leestekens)

Structuur (opbouw) 1 K 2A1 3A2 4A3 5A4

1 K 2A1 (oorz. 1) 3A2(oorz. 2) 4A3 (detaillering) 5A4 (oorz. 3)

1 A1 2A2 3A3 4A4 5 K

Taalbeschouwing gaat vooraf aan taalbeheersing