De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zingen Vers 1 Ik zing u van een herderszoon die ging door diepe dalen:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zingen Vers 1 Ik zing u van een herderszoon die ging door diepe dalen:"— Transcript van de presentatie:

1 Zingen Vers 1 Ik zing u van een herderszoon die ging door diepe dalen:
Gezang 13 Vers 1 Ik zing u van een herderszoon die ging door diepe dalen: ik zal van David en zijn troon en van zijn Zoon verhalen Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

2 Zingen Vers 2 Hij komt als herder uit het veld,
Gezang 13 Vers 2 Hij komt als herder uit het veld, als laatste zoon naar voren; gezocht, gezalfd en aangesteld; als koning uitverkoren. Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

3 Zingen Vers 3 Hij wordt gevraagd in het paleis
Gezang 13 Vers 3 Hij wordt gevraagd in het paleis de snaren zacht te strelen; de zieke Saul raakt van de wijs en David, die kan spelen! Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

4 Zingen Vers 4 Hij doodt de grote Filistijn die niemand durf te doden,
Gezang 13 Vers 4 Hij doodt de grote Filistijn die niemand durf te doden, want Goliath is reuzeklein voor God – de God der goden. Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

5 Zingen Vers 5 Dan vlucht hij, vogelvrij verklaard,
Gezang 13 Vers 5 Dan vlucht hij, vogelvrij verklaard, spelonken worden woning; daar treft hij Saul – maar David spaart zijn vijand: wettig koning. Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

6 Zingen Vers 6 Hij haalt de ark en danst en zingt:
Gezang 13 Vers 6 Hij haalt de ark en danst en zingt: de Heer komt bij ons wonen! Van vreugde huppelt hij en springt, al zal zijn vrouw hem honen. Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

7 Zingen Vers 7 En Mefiboseth, slecht ter been, mag aan zijn tafel eten;
Gezang 13 Vers 7 En Mefiboseth, slecht ter been, mag aan zijn tafel eten; diens vader Jonathan ging heen – wie zou een vriend vergeten? Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

8 Zingen Vers 8 De koning steelt een schone vrouw –
Gezang 13 Vers 8 De koning steelt een schone vrouw – hoe kan een dief regeren? Alleen als hij in diep berouw tot God zich wil bekeren. Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

9 Zingen Vers 9 Ik zing tot slot op hoger toon:
Gezang 13 Vers 9 Ik zing tot slot op hoger toon: dit koningschap reikt verder – de allergrootste Davidszoon is onze goede herder! Ik zeg u: al was David klein, geen groter koning heerste want God zei: Deze zal het zijn, de laatste wordt de eerste!

10 Picto’s die gebruikt kunnen worden.


Download ppt "Zingen Vers 1 Ik zing u van een herderszoon die ging door diepe dalen:"

Verwante presentaties


Ads door Google