Drie tieners werden gisteren gearresteerd nadat een 14-jaar-oude jongen was gestoken tot de dood als hij uit een bus in Zuid-Londen stapte. De politie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Zinloos geweld Nick Joel Frank Van 2bA.
Advertisements

Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Boekbespreking van: Mitch Slemmer
Het verhaal van de koning Hiranyakashipu en de heks Holika
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen.
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Politie controle Er wordt een automobilist door een marechaussee aangehouden wegens te snel rijden. Het volgende gesprek vond plaats:
Meester voor de klas Jongens, ik wil eens wat meer over jullie achtergrond weten, daarom moet iedereen het beroep van zijn vader zeggen.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Verrassing!!.
Max en de Maximonsters.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
HOLLANDSE MAATJES.
Kerstmis.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Waarom naar de kerk (gemeente) gaan
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Wat maakt het leven zinvol?
Werkwoorden in de tegenwoordige tijd
Het ziekenhuisvenster.
Indien je vóór mij zou sterven,
Godsdienst 1 1.
Godsdienst 1.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Er was eens een koning in een ver land, met een hele mooie dochter. MAAR : Alles wat deze lieve prinses aanraakte smolt direct! Niemand durfde met haar.
Verbonden … Van boven bekeken
Godsdienst 1 1.
Godsdienst 1.
Godsdienst. Herdenken Jij weet het wel maar twijfelt of het waar is? Doe de twijfeltest!
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Guinness Book of Records
De Brievenbus Wou Niet Meer
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
De zon stond nog maar half boven de berg en voor de helft was ze al onder.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Daar was de heks bezig de vogels in hun zevenduizend kooien te voeren.
Vader abt Joseph « In het klooster… ». Het was tijd voor de oude abt Joseph om zijn zaterdags bad te nemen.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
De stem van God 2x Jozef: -Mattheus 2 vers Genesis 45 vers 1-7.
Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië
Kristallnacht 1938.
Opdracht krantenartikelen
De koning van de kikkers
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
EEN VOOR ALLEN allen voor één n.a.v. Joh. 16:32-33, Mt. 26:31, Joh. 16:4-7, Hd. 1: mei 2015 R.Rausch © HEMELVAART Evangelische Baptistengemeente.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? Romeinen 4:17-20 ‘t Veerlicht Raamsdonksveer.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
Meester Toon en Annie 40 jaar getrouwd Ze komen naar de hal.
God de Vader. Mattheus 5 [9] Jullie moeten zo bidden: Onze Vader in de hemel, uw naam worde geheiligd, [10] uw koninkrijk kome, uw wil geschiede, op aarde.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Ieue - Jireh Genesis 22: En het gebeurde na deze dingen dat de God (Elohim) Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie,
Inhoud  Indeling van de rechtszaak  Het verloop van de rechtszaak.
lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Transcript van de presentatie:

Drie tieners werden gisteren gearresteerd nadat een 14-jaar-oude jongen was gestoken tot de dood als hij uit een bus in Zuid-Londen stapte. De politie zei het slachtoffer-Kevin Ssali –died in het ziekenhuis na de steken in Burnt Ash Road, Lee, op zaterdagavond.

De aanval vond plaats in hetzelfde deel van het kapitaal als de moord op 16-jarige Jimmy Mizen vier jaar geleden. Gisteren, zijn vader, Barry Mizen vertelde de TTG: “het kwam als een grote schok omdat er een paar honderd meter van waar Jimmy was gestoken. De Tyler groep Hand en hamer gedachten gaan uit naar de familie.”TTG Drie mannetjes, verondersteld te zijn in hun tienerjaren, hebben gearresteerd op verdenking van moord en zijn in bewaring op een Zuid-Londen politiebureau.

Initiële rapporten suggereren het slachtoffer, waarvan volgende-van-verwanten zijn gesteld, was reizen op een 202 bus door Lee Green naar Charlton. Detective Chief Inspector Mark Dunne zei: “Ik doe een beroep voor iedereen die reisde in de bus route 202 op zijn weg door het gebied van Lee net voor pm op zaterdag nacht om te spreken met mijn officieren. Getuigde u een woordenwisseling of argument waarbij een groep van mannelijke jongeren? Ik zou ook willen spreken met iedereen die in verbrand Ash Road, waar het slachtoffer uit de bus stapte was.”

Iedereen met informatie wordt gevraagd om de incident kamer op of Crimestoppers Anoniem bellen op