THE TYLER GROUP

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op de afdeling verloskunde werkt een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en kraamverzorgenden om u 24 uur per dag met raad en daad bij te.
Advertisements

Kwaliteitsregistratie voor verpleegkundigen, hoe en Waarom?
Tuur & Gert bezoeken. M A E N D E L E O Het jeugdcentrum Maendeleo neemt het op voor verwaarloosde jongeren. Het jeugdcentrum doet dit echter op een heel.
Kwetsbaarheid bij ouderen frailty
BEROEPSTROTS EN PROFESSIONALS
De nieuwe zorgverzekering
LI in de gezondheidszorg UMC St Radboud Ziekenhuis
Terminale palliatieve zorg
De tijd van de wereldoorlogen
De groep IMED HOSPITALES De groep IMED HOSPITALES is opgericht om zich te ontwikkelen, zowel in eigendom en beheer, in een netwerk van privé-ziekenhuizen.
1212 /mhj Quo vadis, (Bio) Medisch Ingenieur? Biomedische Technologie Technische Universiteit Eindhoven in samenwerking met Universiteit Maastricht Dick.
Waarom wij ons willen inzetten voor ontwikkelingswerk in Mozambique
Technologie ten dienste van de gezondheidssector Michel De Coster, Country Manager BT BENELUX Op weg naar de e-maatschappij – Senaat – 3 juni 2005.
Kijk je op Wereldschaal naar Europa, dan is Europa rijk! Echter binnen Europa zijn er grote verschillen. Bijv. Londen en Albanie.
Werken met Nurse practitioners: “effecten van functie differentiatie op de grens van care en cure". Ik wil graag iets vertellen over mijn promotie onderzoek.
De BVN: waarom ook al weer? Margo Trappenburg. “Ziekenhuizen waren rond het jaar 1900 schoner dan nu.” Dat zei oud-inspecteur Herre Kingma van de Inspectie.
Het Amphia ziekenhuis en de nazorg voor mensen met kanker
De klant is koningin Power to Mothers: De klant is ‘ koningin ’ Edwin van Teijlingen Reader in Public Health, University of Aberdeen & Visiting Professor,
Klinische psychologen in het algemeen ziekenhuis
Europa... en ik?. Naar een solidaire wereld? De Europese Unie.
Steun aan zwakke regio’s Een belangrijk doel van de EU is de ongelijkheid in Europa verminderen. Arme Regio’s hebben daarom veel steun gekregen. Dit is.

Het mes snijdt aan twee kanten
Hoofdstuk 1 Management accounting: informatie die waarde creëert.
Situatie 1 Ik ben iemand die graag zelfstandig blijft, maar heel veel informatie over de veranderingen gaat tegenwoordig met de computer en ik heb geen.
Richtlijnen voor behandeling van sikkelcelziekte in Groot-Brittannië
Amber Gefilmd tijdens de behandeling: het aanprikken van de vap voor het toedienen van de medicatie.
Informatievaardigheden Lien Devos. Inhousopgave Achtergrondinfo social media Geen hype Nieuwe manier communiceren Cliënt in controle Meer regie bij medewerkers.
Stage presentatie Dierenambulance Groningen Jeremy Corcoran 2015/2016
Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg.. Antonius Zorg wordt een merkoverstijgend label van de Antonius Zorggroep dat gevoerd zal worden door het Antonius.
V&VN Oncologie Oncologie V&VN Oncologie Afdeling binnen V&VN Ruim 2500 leden Bundelen en verspreiden van vakkennis Kwaliteit van zorg verbeteren.
Psychiatrie & Psychologie Consumer Quality Index GGZ Onderzoek naar patiëntervaringen.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum.
THE TYLER GROUP. Business in Barcelona Cambra de Comercio Barcelona kamer van Koophandel De Barcelona kamer van Koophandel beschrijft zichzelf als “een.
Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: taalscholen-in-barcelona/
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Samenwerking is prima, Dat houden we zo! Wie staat voor u Cora Hoffmann IC verpleegkundige van oorsprong Sinds 1973 werkzaam in Ziekenhuis Terneuzen.
De beschikbaarheid van kwalitatief goede zorg voor expats Lucie Cunningham, Delft Business Consultancy Adviseur Expat Project Team Delft.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
22 maart 2011Oncologie V&VN Oncologie Afdeling V&VN 2500 leden Bundelen en verspreiden van vakkennis Kwaliteit van zorg verbeteren Ontwikkeling beroep.
Ervaren gezondheid gerelateerde problemen van volwassen overlevenden van kanker: ontwikkeling en validatie van de ICF Cancer Survivor Core Set Olaf P.
Je gaat het pas zien als je het doorhebt! John Taks, Raad van Bestuur 20 januari 2015| Symposium Poliklinische Apotheek.
Zorgen voor. Vandaag patiënten per dag verspreid over heel Vlaanderen.
Dierproeven. Leg dat maar eens uit!. Inhoud -dierproeven en alternatieven -proefdieren -wetgeving en controle -de mens achter de dierproef -vragen.
Bron: raadpleging
Complementaire zorg Les 5 Healthy Ageing.
MM
Dierproeven. Leg dat maar eens uit!
IFR bijeenkomst 22 september 2016.
Afgelopen najaar bereikte de vluchtelingenstroom uit Syrië Europa
Gegevensdeling via de hubs iShare conferentie 12/11/2015
Taak 7 Hoofdstuk 8 Inleiding in de gezondheidszorg
Taak 7 Hoofdstuk 8 Inleiding in de gezondheidszorg
Prikkelpresentatie Kunnen goede vertalingen ook gratis worden gemaakt?
Dementie Wetgeving WGBO en BOPZ.
Patiëntenparticipatie
Via SUCSEZ verzekerd Naam adviseur/ spreker
PHYSICIAN ASSISTANT (kortweg PA) PA WEEK 2018

Niet alleen op de wereld
Andere zorgverleners in de 1e lijn
HartWacht Telemonitoring voor cardiologie
Wat doet de overheid: Gezondheidszorgbeleid
KOH staat voor Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg Hét expertisecentrum voor geaccrediteerde nascholing en taakherschikking in de eerste lijn.
Taak 7 Hoofdstuk 8 Inleiding in de gezondheidszorg
Hoeveel weet jij van onderzoekers?
Andere zorgverleners in de 1e lijn
Zorg voor eenzame ouderen in Moldavië
Introductie en ontwikkelingen
Transcript van de presentatie:

THE TYLER GROUP

Ziekenhuizen in Barcelona De Spaanse regering heeft benadrukt van de ontwikkeling van de gezondheidszorg infrastructuur dus als je toevallig een medische noodsituatie in Spanje, u goed verzorgd zult. De beste in Europa gewaardeerd, biedt The Tyler groep Barcelona wereldklasse medische centra.

Naast hun eersteklas rating, zijn ziekenhuizen in Barcelona uitgerust met state- of-the-art laboratoria en uitrusting. Ziekenhuis onderzoek vleugels zijn voortdurend bezig met de meest recente medische onderzoeken en ontwikkeling om doorbraken in de behandeling van patiënten. De artsen en verpleegkundigen werkzaam in deze ziekenhuizen zijn goed gekwalificeerd, met stagiaires vaak helpen bij follow-up bezoeken. Werknemers, in deze mooie medische centra, ervoor zorgen dat bezoekers worden gemaakt te voelen. Europese patiënten uit andere landen worden behandeld zonder kosten door het eenvoudig produceren hun Europese gezondheidskaart. De meeste verzekeringsmaatschappijen, uit andere delen van de wereld, betrekking hebben op andere medische door deze uitstekende ziekenhuizen verleende diensten. Hoewel de kosten van de medische dienst matig in Spanje is, is grote kwaliteit gezondheidszorg toegankelijk.

Alle medische faciliteiten in Barcelona dienst noodhulp afdelingen, intensive care en gespecialiseerde behandelingscentra en 24-uurs ambulance en apotheekdiensten, met sommige apotheken bieden ook de mogelijkheid van levering aan huis. Hoewel de meeste medische faciliteiten kennis van het Spaans vereist, heeft elke medische faciliteit sommige beroeps aanwezig die Engels sprekende patiënten kunnen helpen. Een paar ziekenhuizen bieden ook aangewezen gebieden om tegemoet te komen aan buitenlanders.

De bekendste ziekenhuizen in Barcelona zijn de Centre Forum Hospital Del Mar, Hospital Clínic de Barcelona, Vall d’Hebron algemeen ziekenhuis, ziekenhuis de L’Esperanca, Hospital de Sant Joan de Deu en het ziekenhuis de Nens de Barcelona.

Hospital Clínic van Barcelona: opgericht in 1906, dit medisch centrum is een van de beste die Barcelona te bieden heeft. Dit ziekenhuis Gemeenschap staat als een uitstekende, wereldklasse, high-tech instelling, met afzonderlijke vleugels voor onderwijs, onderzoek en behandeling. Het heeft de standaard instellen van basisbehandeling tot meer complexe transplantatie procedures, winnen ze talloze onderscheidingen en onderscheidingen. Patiënten van over de hele regio Catalonië en Spanje komen hier voor de behandeling van ziekten, verloskunde, kanker en meer. Hun poliklinische faciliteit contracten onderscheiden artsen in hun gebieden van deskundigheid en worden bijgestaan door goed opgeleide professionals. Naast het verzorgen van hun eigen patiënten, zij zijn te bereiken om andere instellingen in Mozambique en Morracco te helpen. U kunt het ziekenhuis op bereiken.

Vall d’Hebron algemene ziekenhuis is een goede keuze voor Engelstaligen. Zij zijn gespecialiseerd in Trauma en rehabilitatie, moederschap en kindergeneeskunde, ambulante chirurgie en algemene medische zorg. Daarnaast hebben ze een basis voor biomedisch onderzoek en de School of Medicine voor de Universiteit van Barcelona. Vall D’Hebron is een full- service ziekenhuis met volledige laboratorium- en diagnose-apparatuur.

Andere prominente ziekenhuizen in Barcelona omvatten de Esperanca Hospital Sant Joan de Deu ziekenhuis, evenals, children’s Hospital en University Hospital van Barcelona Bellvitge