De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op de afdeling verloskunde werkt een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en kraamverzorgenden om u 24 uur per dag met raad en daad bij te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op de afdeling verloskunde werkt een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en kraamverzorgenden om u 24 uur per dag met raad en daad bij te."— Transcript van de presentatie:

1 Op de afdeling verloskunde werkt een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en kraamverzorgenden om u 24 uur per dag met raad en daad bij te staan.

2 De verloskamers zijn recent vernieuwd. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk een gezellige/vertrouwde sfeer te creeëren. We hebben vier verloskamers: Er is een rode, groene, blauwe en oranje verloskamer, elk met een eigen identiteit.

3 Onze verloskamers zijn zeer compleet uitgerust. Natuurlijk is er een televisie, telefoon en een audio-installatie aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van internet. Elke verloskamer is voorzien van een eigen douche en toilet.

4 De verlosbedden werken geheel autmatisch en zijn van alle gemakken voorzien.

5 Vaak is de veiligheid die het ziekenhuis biedt, een reden om te kiezen voor een poliklinische bevalling.

6 Wij gunnen u na de bevalling ruimschoots de tijd met uw kindje voordat we het aankleden. De kraamafdeling werkt volgens het principe van rooming in, wat wil zeggen dat moeder en kind 24 uur per dag bij elkaar zijn.

7 Omdat we in het Diaconessenhuis een persoonlijke sfeer nastreven, proberen we het medische team bij uw bevalling zo klein mogelijk te houden.

8 Wij geven deskundige begeleiding bij borstvoeding. Op de kraamafdeling is een lactatiekundige aanwezig.


Download ppt "Op de afdeling verloskunde werkt een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en kraamverzorgenden om u 24 uur per dag met raad en daad bij te."

Verwante presentaties


Ads door Google