CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
ICT op school.
Advertisements

Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Hoe overleef ik met/zonder vrienden?
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Tennis, de rustige, respectvolle sport.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
VSO MA Bernadetteschool Oss
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
START DIA.
Hallo, wij zijn groep 3!!!!!!!!!!. We leren iedere dag lezen, rekenen en schrijven.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Alle beesten dansen en Ollie de olifant ook. Ze eet en eet en eet maar door. Zij heeft het naar haar zin op het feest!!
Yes mama mijn eerste dag naar school. Ja je mag naar juf Mieke
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Hallo On-Line Vriend(in)....
Bij ons op school vieren we ook carnaval, maar niet zo groots als bij jullie. De kinderen mogen verkleed op school komen. We maken er wel een heel gezellig.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Vredig kerstfeest.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
GO MISS MOLLY Klik om verder Te gaan Om de dag te beginnen …
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
JUSTIN BIEBER.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Zo ga ik door.
Voor Aranka... Van Aart.
Mijn verjaardag..
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Wat ik wil…..
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
Als sterren aan de hemel staan
Vrienden.
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
CARNAVAL 2015 De Santkorreltjes.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
BONSAI Mijn Leven….
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Onze klas, we zitten nu al drie jaar samen We hebben onze 3 Emma’s Onze 5 jongens En onze babbelkousen We maken al 3 jaar heeeeel veeeeel lol samen.
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Jennifer de Vries-Aydogdu med.hro.nl/vrije
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Onderzoek doen Een complexe (maar uitdagende) klus!
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
De leerlingenraa d Laat je stem horen!
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Transcript van de presentatie:

CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes

Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar prinses ben van onze school Puur Sang. Samen met mijn adjudant Koen en mijn raad, staan we dit jaar met volle trots paraat. We gaan hossen en dansen op vette beats. Een tijd van feesten als beesten van plezier en vertier. Zo omschrijf ik carnaval even hier! Mijn motto is: “Het is pas feest als ik prinses ben geweest!” Alaaf! Liefs prinses Gwenn

Adjudant Koen Hallo allemaal ik ben Koen. ik ben door jullie verkozen tot adjudant van de school. Ik had me bij de stemming voorbereid met een carnavals pak, Geknutselde steken, en natuurlijk een super speech. Ik had op het einde van de verkiezingen al wel een beetje verwacht dat ik in de raad van elf zou komen. Ik vind het super gaaf dat ik nu ook in de raad van elf zit. Ik verwacht een super groot feest met carnaval

Prinses Sanne Hallo, Ik ben Sanne. Ik ben heel blij dat ik dit jaar jou prinses carnaval mag zijn. Hopelijk word het leuk. Ik wilde het worden omdat ik ervaring wilde op doen. Ik vind het leuk om zo toch een beetje afscheid te nemen met de klas. En hopelijk word het leuk, gezellig en ik hoop dat je je heel leuk verkleed. Xxx prinses Sanne

Adjudant Alec Hallo, Mijn naam is Alec en ik ben adjudant geworden. Ik ben goed in voetbal en hou van grappen. En ik ben goed in lezen. Mijn vrienden zijn: Kevin, Teun, Zoe, Maria, Nando, Renzo en Joeri. Ik heb zin in carnaval. Want dan is er muziek.

A L A F

A L A F

De raad van elf locatie Loeswijk

De raad van elf locatie Lucia

De raad van elf locatie Loeswijk

De raad van elf locatie Lucia

Daan groep 1-2 a

Tren groep 1-2 b

Kasper groep 3-4 a

Ani groep 3-4 b

Aimee groep 3-4 c

Merlijn groep 5-6 a

Lotte groep 5-6 b

Kim groep 7-8 a

Jimmy groep 7-8 b

Iris groep 6-7 a

Teun groep 6-7 a

Indy groep 6-7 b

Nick groep 6-7 b

Rick groep 6-7 b

Anouk groep 8

Jordy groep 8

Veel plezier met Carnaval Alaaf