Antigraffiti Gemaakt door: Ciel Rombouts, Lieke Geudens, Suzanne Coppelmans, Femke Santbergen, Ilona Pronk en Ilse Visser Sondervick College, AT2B/GY2B.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Advertisements

Een verhaal om bij stil te staan …
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
Vriendschap voor het leven
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Hoe jij de perfecte nagels krijgt
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Oerproducent (bijv. de veehouder)
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Ik heb een steen verlegd…
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
voor de zomervakantie tot
Kunst Gemaakt door mila.
Vraag 1 Het oude record van Wadoebi op de 100 meter was seconden. Hij verbetert zijn record met 4/100ste seconde. Wat is zijn nieuwe record?
Gemaakt door: Koen en Jasper
voorwoord Ik hou me spreekbeurt over muren omdat:
Het alcohol en drugsgebruik in de klas 2C Dit verslag gaat over de enquête die we hebben gehouden op 19 september 2008 op het Scheepvaart en Transport.
Wie is de baas?.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Piet en zijn vader zitten in huis. Piet zegt dat hij naar buiten gaat. Zijn vader zegt dat hij niet mag glijden op het ijs, omdat het ijs nog te dun is.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Het bos van Nieuw Wulven
Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten.
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
JUNIOR Mijn vriend.
Rekenland Project Schoolkamp Onze naam De Schoolkamp boys Door
1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
Interpreteren van data
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Get 5 Get Rich Get 5 Rich. © 2001 Goovaerts & Menick Wat Zou u Doen of Kopen Als u Zoveel Geld Zou Hebben en Niet Op De Prijzen Zou Hoeven Letten?
Wij willen jullie uitnodigen voor een kleine barbeque komend weekend bij ons in de tuin. (Ik voeg enkele foto’s toe)
Jezus roept de leerlingen
Goed te doen op scholen en leuk voor thuis
Argumentatiestructuren
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een barbeque komend weekend op ons nieuwe zomeradres.
The Creative ones 3 concept ideeën David Kimpel Laura Prins
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Gameplan parkeergarage zelfsturende auto’s. Met wat? 2 Parkeergarages om de 2 gebieden Den Haag en Rotterdam te faciliteren Per parkeergarage zijn er.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.
Ondernemen moet je doen
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
INHOUD 1. Ons idee 1.1 Waar kan het worden toegepast? 1.2 Hoe werkt het? 1.3 Welke materialen worden er gebruikt? 2.Berekeningen 2.1 Hoeveel kost het?
12 DE ARCHITECT Een architect bedenkt hoe nieuwe gebouwen eruit gaan zien, en hoe ze moeten worden gebouwd Bouwen Verhaal.
‘De OR maakt afspraken over meer banen voor mensen met een beperking’ ‘Collega’s maken het verschil – Hart voor arbeidsbeperkten – 24 november, Scheveningen.
Van Engel, Minke en Helen
Kostprijs & verkoopprijs
Mijn spreekbeurt Mijn spreekbeurt gaat over lego Ik heb dit gekozen omdat ik lego heel leuk en goed bedacht vindt.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Sience project milieuvriendelijk gebouw Door: Ilse Bosch, Fé Bracco Gartner en Jennifer Murphy.
BRUGGEN Art & Design opdracht ‘Architectuur’ - GT1
Vriendschap voor het leven
Gemaakt door: Teun van den berg
Transcript van de presentatie:

Antigraffiti Gemaakt door: Ciel Rombouts, Lieke Geudens, Suzanne Coppelmans, Femke Santbergen, Ilona Pronk en Ilse Visser Sondervick College, AT2B/GY2B

Wat is ons idee? Ons idee is om met bakpoeder en perslucht graffiti van muren af te halen. Dit doen we met spuitbussen. Omdat veel mensen hier last van hebben, leek het ons een goed idee. We gaan dit nabootsen met nagellak en nagellak remover. Dit is makkelijk te doen en toch kan iedereen het begrijpen. Ons idee heeft dus te maken met Water en Gebouwen.

Welk materiaal hebben we gebruikt? Hout ( 2 grote planken) Piepschuim ( 4 stukken) Karton ( 2 vellen) Lijm Nagellak en nagellakremover Potloden Liniaal Vijl Figuurzaagmachine

Hoe hebben we het aangepakt? Van de twee stukken hout hebben we een muur gemaakt. Van het ene stuk de ondergrond en van het andere stuk de muur. Hieromheen hebben we aan iedere kant twee stukken piepschuim geplakt. Toen hebben we op het karton met nagellak een tekening gemaakt. Ook hebben we er bakstenen op getekend. Hiervoor hebben we een liniaal gebruikt. Aan iedere kant zit een stuk karton met de tekening erop geplakt.

Wat wordt het resultaat? Wij denken dat het een goed idee is voor schoonmaakbedrijven en voor mensen thuis die graffiti van de muur af willen halen. We hopen dus dat de gebouwen hierdoor schoner worden en mensen zich minder aan graffiti gaan ergeren.

Hoeveel gaat het kosten? Voor ons idee hebben we perslucht en bakpoeder nodig. Dit gaat waarschijnlijk niet zoveel kosten.  Bij de AH kun je een zakje van 80 gram bakpoeder kopen voor €  Voor de perslucht kun je een hogedrukspuit kopen. Dit is een eenmalige aankoop van € 69,-.  Voor een grote graffititekening zullen we minimaal honderd zakjes bakpoeder nodig hebben. Dat is dus ongeveer € x 100 = € 44,- per grote tekening. Voor een kleine tekening zal dit rond de € 22,- per tekening liggen. TOTALE KOSTEN MAX. € 113,-

Aan wie kunnen we dit verkopen? We kunnen dit idee het beste aan gemeenten verkopen. Zij huren dan schoonmaakbedrijven in, zoals:  CSU  Hago  Asito

Dit was ons idee!!! We hopen dat u het leuk en goed vindt.