VVP-zendelingen 2016. Een hart voor zending = Een hart voor zendelingen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Zending & Hulpverlening
Advertisements

LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Formulier III Heilig Avondmaal (1)
De wet van God en de wet van Christus
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Verbonden.
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
Welkom in deze kerkdienst
Verbinding is elkaar accepteren Zondag 7 September 2008 Matteus 18 vers 1-5 Groot en belangrijk zijn, daar moet je bij Jezus niet mee aankomen. Wordt als.
Vaderdag Lieve woorden Paulus: vol van Gods grootheid
Weeskind Dag van het Gezin Pijnlijk, gemis?
Uw liefde is meer dan het leven Psalm 63:4a. Uw liefde is meer dan het leven Psalm 63:4a Gods liefde… of het leven.
het goede van onderlinge verbondenheid
Alles draait om liefde!.
Het hart van verbondenheid
Kindermoment.
-- Familie --. Waarom ‘familie’? Ps. 68: “ Vader van de wezen en Rechter van de weduwen: dát is God in Zijn heilige woning; een God Die eenzamen in een.
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Preek 1 Petrus 4: 7-11.
Woord van Leven Woord van Leven Augustus 2012 Augustus 2012.
Samen één – kom, kijk en geniet!
30 Wat zullen wij dan zeggen? Dit: heidenen, die geen gerechtigheid najaagden, hebben gerechtigheid verkregen, namelijk gerechtigheid, die uit geloof.
Zending… Gods reddingsplan!. Johannes 20:21 “Nog eens zei Jezus: ‘Ik wens jullie vrede! Zoals de Vader mij heeft uitgezonden, zo zend ik jullie uit.”
Welkom in deze kerkdienst
Thema voor vanavond: Je ouders
Verbondenheid: met elkaar leven uit Gods liefde
Samen in actie voor kinderen op de vlucht. “Ik heb mijn enige paar laarzen afgestaan aan mijn zusje, omdat ik niet wil dat haar tenen bevriezen.” Khalil.
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Ds. Hans Eschbach Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven.
IS LIEFDE HET MIDDEL VOOR GROEI IN DE KERK?.  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
Met een bewogen hart aan de slag!. Romeinen brief handleiding voor zendeling 1.Met passie voor de boodschap (1:16) 2.Met visie voor de wereld (15:20)
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Vlaamse zendelingen verbonden aan een VVP-gemeente.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
… DOOR LEVENDE CHRISTENEN Leerdienst evangelisatie - 2 LEEF HET DOOR! 1.God wil dat het doorgaat 2.door levende christenen 3.door een bewegende kerk Gods.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Vrucht van de Geest ZESDE THEMADIENST IKZELF EN DE ANDER.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Jakobus (1).
1 Petrus Gaat over: Verlossing Nederigheid, de minste willen zijn
De Geest en de Kerk.
De 6-voudige roeping (of bediening) van een Christen
    Christelijke vrijheid samen God willen dienen in de gemeente
Wat geven we kinderen mee?
Wat denken jullie? Als iemand honderd schapen bezit en een daarvan dwaalt af, zal hij er dan niet negenennegentig in de bergen.
Elkaar liefhebben in de gemeente wordt gemakkelijker wanneer je elkaars liefde voor God ziet.
Wat doe ik hier vandaag? Ik zie dat christenen van alle tijden en alle plaatsen zich verbonden voelen met dezelfde God. Ik denk na over de manier waarop.
Heb je mij echt lief? Ja, Heer, u weet dat ik van u houd.
heerlijkheid en Gods werk
Johannes 3:16 (NBV) God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven
Jezus is Heer!.
BEELDEN VAN EENHEID Les 6 voor 10 november 2018.
Geloven zonder de kerk? Wedergeboorte en bekering Kind van God worden
Een doelgerichte kerk Een doelgerichte kerk Het doel van je opdracht is de liefde die voortkomt uit een rein hart, een zuiver geweten en een.
Zorg voor wat kwetsbaar is
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
aanstelling pastoraal medewerkers
God is licht en in Hem is geen duisternis 1 Johannes 1:5
Prediking zondag 16 september 2018
Gevangenis? 1.
OK X DOEN!!!!! IEMAND WORDEN IEMAND ZIJN!!! DOEN.
Single zijn, bijbel en gemeente
Transcript van de presentatie:

VVP-zendelingen 2016

Een hart voor zending = Een hart voor zendelingen

Liefde voor de Vader = Liefde voor mijn zus en broer, die zendelingen zijn

Elkaars herder zijn (Genesis 4:10) Anderen behandelen zoals wij willen behandeld worden (Matteüs 7:12) Onze naaste liefhebben zoals wij onszelf liefhebben (Matteüs 22:39) Wat we doen voor … broeder of zuster, is voor Jezus gedaan (Matteüs 25:40) Broederliefde (Paulus, Petrus…) Het is goed als broeders en zusters tezamen wonen (Psalm 133)

Hoe nabij zijn de zendelingen? Zoek ik naar contact met hen? Wat weet ik over hen? VVP-zendelingen zijn mijn naasten! De VVP-zendelingen missen de christenen in Vlaanderen

Broederband Verbondenheid Meer dan het formele ‘broeder / zuster’ Zendelingen zijn mijn zus en broer!

Informatiefiche van elke zendeling Lijst coördinaten van de zendelingen Periodieke gebedsbrief met actuele informatie Informatie over mijn zus en broer?

Op vraag van de zendelingen zijn Facebook-account opgenomen in de lijst coördinaten van de zendelingen Contact met mijn zus en broer?

Deelnemen aan MMM-2016 acties Eigen initiatieven ….

MMM-2016 en evangelisatie 3-16 Sommige gemeenten combineerden MMM met evangelisatie – Wafelverkoop – Verkoop van plantjes – Kras en steun (info of 2016: combinatie steun aan zending en evangelisatie extra mogelijk met actie 3-16

Alle inkomsten van de MMM-actie worden gelijk verdeeld tussen de zendelingen Storten kan op rekening BE m.v.v. MMM-2016

Beschikbare materialen Posters (gemiddeld 2 per gemeente) Flyers met coördinaten zendelingen (gemiddeld 35 per gemeente of 1 per gezin / persoon) Te kopiëren folder voor evangelisatie ( of