5 te gebruiken gereedschappen voor het perfecte verfwerk in je woning Voor een goed verfwerk is er meer nodig dan enkel een kleurtje kiezen. Doch, een.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Advertisements

Niet Klikken, Er is muziek bij Oud mogen worden is een zegen Z e z e g g e n ….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Wat brengt 2014?.
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Een meisje van 16 gaat voor het eerst naar de disco.
moet je op het volgende letten:
Ontdekzondag 2012 Laat je zien!. Als je wél wilt, maar niet durft omdat het zo ongemakkelijk voelt… Als je contact wilt met die leuke dove jongen maar.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
De Slippertjes.
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
H4 Wonen Paragraaf 1+2.
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Een van de medewerkers legt uit over het bedrijf.
Het oog wil oog wat. Kijk ook op
Tuin en Timmer management
muzikale bewerking van
WONDERVOL LEVEN Muziek: Lara Fabian.
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Gewoon mooi om naar te luisteren...
Flits 1 Spel 2. Les 3 AFSPELEN.
libel eendagsvlieg metamorfose Grieks: meta morphoo trans formeren gedaante verwisseling.
Dierenwereld door Jeanne en leo door Jeanne en leo.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je.
Gebruik de pijltjestoetsen
WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN ...
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Montage en Nabewerking
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Schrijven met een strategie
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Liefste mama en papa, De liefste, de braafste en de tofste
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Een bezoek aan de dierentuin !. Man en vrouw gaan samen een dagje uit naar de dierentuin...
Als je van iemand houdt, heeft alles nog meer zin!
Uitleg persoonsvorm (pv)
EEN GOEDE RAAD Van iemand… Met levenservaring....
Foto's: Piet Schuttelaar
Welkom in de samenkomst
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
WC REGLEMENT !! Als je naar het toilet gaat,
Hoofdstuk 4 Vierde kleur
Openbaring 3:14-20 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: “Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: Ik.
 De ander is ideaal. Hij/zij is (moet zijn) zoals ik wil.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Fietsen Hallo, dit verhaal gaat over
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe.
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
De woning N ö emie Chausson. ‘t huis (huizen) huizen.
Kan je zien of iemand holebi is?
‘Aan de slag met ouders als onmisbare partner’
Hogent Natuur en techniek
Les 8 meten en meetkunde in huis
S/k/l interviewen.
Les 1 zgk kwaliteitszorg.
volgende bladzijde terug
voorbeeld volgende bladzijde terug
volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

5 te gebruiken gereedschappen voor het perfecte verfwerk in je woning Voor een goed verfwerk is er meer nodig dan enkel een kleurtje kiezen. Doch, een leuke kleur kiezen is al een cruciale drempel, maar de juiste accessoires gebruiken kan wonderen verrichten en je woning een compleet nieuwe look geven. Hier zijn 5 must-have verfaccessoires voor een professioneel verfwerk:

1. Verfapplicator De verfapplicator zal er voor zorgen dat de hoeken volledig geverfd worden. De applicator bezit over een verfspons die je kan laden met verf om vervolgens je hoeken mee te verven. Met de applicator hoef je de hoeken niet meer af te plakken voor je aan het verfwerk begint.

2. Beschermingsbril Of het nu gaat om een kleine retouche of een compleet verfwerk, een beschermingsbril is altijd aangeraden. Verven is vaak een vuil werkje waar je al snel eens morst en spat. Een berschermingsbril zal er voor zorgen dat de verfspatten niet in je ogen terecht komen, en dit vooral wanneer je een plafond verft.

3. Schildersmes Schildersmessen lijken op het eerste zicht misschien onnodig, maar zij zijn één van de belangrijkste accessoires voor een goed verfwerk. Een verfkrabber is handig wanneer je oude verf moet afschrapen vooraleer je een nieuwe laag verf aanbrengt. Ook wanneer je verf hebt op vensters en deuren is het handig om een verfkrabber te gebruiken.

4. De verfrooster Elke keer dat je een verfbakje moet gebruik, bedek je die het best met een plastiekfolie of een stukje aluminiumfolie. Dit zal er voor zorgen dat het bakje proper blijft. Al de verf zal op het plastiek of de folie blijven. Dit is een handige geldbesparende tip. Wanneer je een nieuwe kleur gebruikt, verander je simpelweg de folie in het bakje.

5. Handige verfemmer Een verfemmer is een ideaal tijdbesparend verfaccessoire. Een handige emmer kan je tijd halveren. Elke keer dat er geen verf meer op je borstel is, hoef je je niet te bukken om je borstel of verfrol te herladen, en dat is wat enorm veel tijd zal uitsparen.

Vele gereputeerde verfwinkels bieden een hele keuze aan verfkleuren aan; Je vindt zonder twijfel de kleur die je zoekt in hun collectie. Deze winkels offeren verf van topkwaliteitsmerken die bekend staan om hun duurzaamheid. Sommige van deze winkels bieden ook een hele collectie aan verfaccessoires aan. Denk aan deze verf winkels wanneer je wilt verven in je woning. Ook kleuradvies wordt aangeboden in het geval je echt niet kan kiezen welke kleur je nu in je woonkamer, keuken of gangen wil aanbrengen. Wees zeker dat je alle juiste verfaccessoires op je hebt die je nodig zal hebben voor een strak verfwerk.verf winkels