Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

ROZEN EN SPREUKEN.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Een vrouw te zijn.
Opkomen voor jezelf.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Louis.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Een blondine ging naar een
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Het Vierde Huwelijk.
Mooi scheppingsverhaal...
STUDIO PRESENTEERT BERTEM DORUS.
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
EEN VERRASSING KRIJGEN
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Wie is de baas?.
WELKOM!.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Een liefdesgeschiedenis
Als sterren aan de hemel staan
HOF VAN EDEN Adam en Eva.
Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië
Hoe is dat ... ouder worden ?.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Zaterdag 8 april 2017 Het is nu 19:52.
Met een handicap.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
De handicap.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
DE SPIEGEL.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.

‘Mixed up piles’.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Kies een partner in de Heer - 1 Kor.7:39b. Een partner krijg je, een partner kies je (O.T.) Wat de HEER toen zei, heeft betekenis voor nu (1 Kor.6) Houd.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

Het Roze Strikje

Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?

Als je een vrouw bent, weet ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt belangrijk is in jouw ogen. Neem dus even de tijd om deze boodschap te lezen en doe het nodige om te zorgen dat zij het ook leest…

Een deftige man van middelbare leeftijd stapt een café binnen en neemt plaats. Hij merkt enkele jongere mannen op die hem wat lachend bekijken.....

Hij is er zich van bewust dat hun aandacht gericht is op het roze strikje dat op de kraag van zijn vest zit....

Hij begint zich een beetje ongemakkelijk te voelen onder hun priemende blikken, kijkt één van hen aan, wijst op het roze strikje en zegt: "Dat ???" Hierop beginnen ze allemaal te lachen…

De eerste man zegt: “Sorry meneer maar wij hadden het er net over hoe leuk U er uitziet met dat strikje op uw vest.”

Kalm nodigt de oudere man de ander uit om aan zijn tafel te komen zitten en een beetje ongemakkelijk gaat deze zitten. Met een zachte stem zegt de oudere man: “Ik draag dit strikje om de aandacht te vestigen op de gevaren van borstkanker...

“Ik draag hem ter ere van mijn moeder.” “Het spijt me meneer, is ze gestorven aan borstkanker???” “Nee, haar borsten hebben me gevoed toen ik een baby was en hebben me beschermd toen ik angstig en eenzaam was. En ik ben zeer dankbaar voor hun gezondheid.” “Dat begrijp ik”, zegt de jongere man...

“Ik draag dit strikje ook ter ere van mijn vrouw,” zegt de oudere man. “Is met haar ook alles goed?” “Ja, haar borsten zijn een deel van onze liefde. Met deze borsten heeft ze onze schitterende dochter van 23 jaar gevoed. Ik ben hen zeer dankbaar.”

“Juist, en je draagt het strikje waarschijnlijk ook als een eerbetoon aan je dochter???”

“Nee, voor mijn dochter is het helaas te laat. Ze is de vorige maand gestorven aan borstkanker.... Ze dacht dat ze te jong was om kanker te krijgen en toen ze een klein knobbeltje ontdekte schonk ze hier geen aandacht aan. Ze voelde geen pijn en had er geen last van en dacht dat ze zich geen zorgen hoefde te maken......

Ontdaan en nu toch wel een beetje beschaamd zei de jonge man: “Het spijt me, mijnheer. ” ” Maar ik draag dit strikje met trots ter herinnering aan mijn dochter. Dat geeft me de gelegenheid er over te praten met andere mensen. Als je straks naar huis gaat, praat er over met je vrouw, je dochters, je zusters en je vrienden en vriendinnen... ”Nou... zei hij en haalde uit zijn jaszak een klein roze strikje en gaf deze aan de jongere man. Deze nam hem aan en zei: ” Wil jij hem bij mij opdoen???”....

Mocht je echt om vrouwen geven, moedig ze dan allemaal aan om minstens eenmaal per jaar een mammografie te laten uitvoeren...

Dit is geen leuk tje. Nee, borstkanker is een ernstige zaak. Stuur deze daarom door naar zoveel mogelijk kennissen en vrienden. Borstkanker is een levensbedreigende vijand !!!

...EEN KAARS VERLIEST ZIJN LICHT NIET ALS ZIJ HET DEELT MET EEN ANDER... LAAT DEZE KAARS NIET DOVEN!!!