Tourist LeMC Muziekpresentatie van Seppe VB. Tourist LeMC Echte naam: Johannes Faes Belgische hiphop- en kleinkunstartiest Antwerpse rapper Geboren in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Boekbespreking van: Mitch Slemmer
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
LIEFDESLIEDJES Deel 2.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
De trouw van ‘n vriend op 4 poten Loyalty of a 4-legg-friend.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Klacht powerpoint van rideltje Gedicht herman van veen.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Het deed mij deugd en schonk mij vreugd, deze donker rode kersen in de regen te mogen aanschouwen, zodat ik er een Powerpoint van kon bouwen. Een mooi.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
Bezoek een sportief evenement:
Wat wil ik eigenlijk met kernreflectie?
Ambiorix Door Liam en Glenn.
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Duitsland, is gekleurde land.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Met Nielson’s nieuwe nummer. Gentleman of Gangnam Style?
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
 18 jaar geworden op 8 november  Wonend te Dadizele  Op kot in Kortrijk  Vorige opleiding: Handel in Roeselare.
Annelies (muisje) Vanmuysen
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: The King of love (The King has come) © 1997 Kingsway's Thankyou Music/2000.
Bleu Mount.
Romeinen Denken en Dienen.
Godsdienst.
Minikoraal.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Liefde en trouw Gods liefde en trouw in de wereld
Zondag 1 Wat is jouw zekerheid in dit leven? Dat ik van Jezus ben
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
Ontmoetingen op de VIA DOLOROSA. Simon van Cyrene Countee Cullen Hij sprak geen enkel woord tot mij en toch riep hij mijn naam. Hij gaf geen enkel teken.
Van Sam Wie is de nieuwste bekende rapper van dit moment? Eminem 50 Cent Obie Trice.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: The Happy Song ® 1994 Curious? Music UK / 2000 Universal Songs 1/5 VROLIJK.
De koning en de arme violist.
OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Gods ideaal: helemaal gezond
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Bij Elies, Pauline, Céline, Annelore en Sien
Welkom in deze kerkdienst
Startdia Klik om naar de volgende dia te gaan..
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: I will sing of the Lamb ® 1997 Kingsway's Thankyou Music / Universal Songs.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: When the music fades (The heart of worship) © 1997 Kingsway's Thankyou.
Het evangelie Het Nieuwe Testament begint met de evangeliën van Matteüs, Marcus, Lucas en Johannes. Deze vier boeken vertellen het verhaal van Jezus. Ieder.
Vierde zondag van de veertigdagentijd zondag 15 maart 2015 Laetare ‘verheug u’ Psalm 23 De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Johannes 6:
Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.
Bruno mars by Britt.
Opwekking 681 Hosanna.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: God will make a way © 1990 Integrity Music / Universal Songs 1/3 GOD WIJST MIJ.
Mr Probz ’Nothing Really Matters”.
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
Wat is geschiedenis en wat heb je eraan? § 1.3
The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles.
NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Les 3 De keizer en andere goden Gemaakt door: Nikki, Chanell, Cas, Tim en Roan.
IS LIEFDE HET MIDDEL VOOR GROEI IN DE KERK?.  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn.
In God geloven Wat is geloven? Tot geloof komen Bestaat God? God laat Zich kennen.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Mijn toekomst Door Peter Snoek.
trouw – Loyalty De trouw van ‘n vriend op 4 poten
Transcript van de presentatie:

Tourist LeMC Muziekpresentatie van Seppe VB

Tourist LeMC Echte naam: Johannes Faes Belgische hiphop- en kleinkunstartiest Antwerpse rapper Geboren in Schoten, 10 km van het centrum van Antwerpen. 3 albums: En Route, Antwerps Testament, Deze Nacht Supporter van Royal Antwerp FC Vertelt in zijn liedjes veel over zichzelf

Liedjes van Tourist LeMC Koning Liefde Mijn Stad En Route … Mijn favoriete nummers

Koning Liefde Uitgebracht in 2015 Mijn favoriete lied!

Mijn Stad Uitgebracht in 2013 Hij zingt erover omdat hij er woont/woonde!? en omdat ‘den Antwerp’ de ploeg van’t stad is. Eerste versie: Tweede versie/remix:

En Route Uitgebracht in 2015 Vroeger was Tourist niet zo bekend. Nu is tourist doorgebroken in zijn carrière. Vandaar de naam En Route (‘onderweg’)

Mia’s Dit jaar heeft Tourist twee Mia’s gewonnen. De Mia’s zijn Music Industry Awards. Hij won er één voor Beste Doorbraak Hij won ook ééntje voor Beste Nederlandstalig

Antwerp fan Tourist LeMC is een (grote) fan van RAFC Hij heeft er ook al opgetreden (op de fandag/in het stadion) Hij heeft ook al een liedje (‘over’) Antwerp genaamd Wij zijn geen ratten.

Dit was mijn muziekpresentatie Nu weet je toch al iets meer over mij! The end