Techniek - Toernooi Wat gaan we doen: Door de waanzinnige shows en geweldige activiteiten die in de fun – stations verwerkt zijn, zullen de professors.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Advertisements

Gemaakt door : Randy²¹ en Lorenzo ²¹
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Sporten.
Welkom op de website van groep 1-2a
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
HET ZONNESTELSEL. We hebben in de ruimte zoals
De kleurenleer Primaire kleuren Secundaire kleuren
WELKOM !! 4 maart 2014 Alleen ga je sneller, Samen kom je verder!
Gemaakt door Nils Baalmans
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
TIBETAANSE PERSOONLIJKHEIDSTEST
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Een prachtige ochtend breekt aan – de vorst nog op Het gras en de wagens, maar het zonnetje is al daar.
Vanavond: Gods leiding in je leven
Welkom in groep 6.
Over enkele seconden kom je in een wereld vol magie...
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
De temperaturen in Harbin bereiken vaak –40°C en blijven onder het vriespunt gedurende een half jaar. Deze stad bevindt zich ten noorden van het gekende.
Voorbereiding post 3 Even schrikken Groep 7-8.
In deze presentatie kijk je naar een aantal filmpjes.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Doelstellingen formuleren
Technieklessen op de Bloeiende Perelaar
Zelfstandig werken Groepen 3.
Lagoonia.
Test je geheugen
Sectie natuurkunde – College Den Hulster - Venlo
Interactieve versie mbv DSB
een sinterklaasliedje
Hé Pssst Lidia.
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Kleurenleer Door Robert Goede.
Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!
Hello online vriend-in.
Informatieavond Groep 7-8
In gesprek Naast de online enquêtes zijn we dit jaar ook gestart met klantenpanelavonden. Dit heeft voor ons veel mooie inzichten, verklaringen en bruikbare.
Ik wil je graag uitnodigen voor een BBQ dit weekend.
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
Gemaakt door: Enrico Stolwijk Rowan de Vries Daan Borger
Welkom in groep 5.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Welkom.
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
HEY PSSSST.....
Raar Maar Waar kinderboekenweek. Vraag 1 zijn er ooit vikingen op mars geland.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
WEBSHOP MoodyNails Sofie Van den Nouweland MEB / Groep D.
Toepassingen 5L week 10: ‘Koopjes’ KORTING 100,00 euro afslag een vermindering van 10 % 1/10 korting Betaal 15,00 euro minder! het tweede artikel aan de.
Fijne kerstdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Van groep 1 en 2.
Mijn gemeente Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Inleidinginleiding | handleiding | verantwoording thema | beeldmateriaalhandleidingverantwoording themabeeldmateriaal Groep 6Groep 6 | Groep 7 | Groep.
Inhoud Optellen en aftrekken. Vermenigvuldigen en delen.
Jeelo van harte welkom. De wereld-oriënterende vakken in projecten Voor kinderen bestaat de wereld niet uit aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. Zij.
Rekenen!!! cito.
Natuurlijk leert de Koninklijke EHBO je helpen
Sinds ik een nieuwe verrekijker
Sneeuwpoppen Kies een leuk spel
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
Dit was Piet Mondriaan. Hij is een hele beroemde Nederlandse schilder
Kerstrekenen Groep 7.
Kom maar op…. Ik zal je laten zien hoe slim ik ben…
Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN. Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN.
Transcript van de presentatie:

Techniek - Toernooi

Wat gaan we doen: Door de waanzinnige shows en geweldige activiteiten die in de fun – stations verwerkt zijn, zullen de professors de kinderen meenemen op een tocht door de wondere wereld van wetenschap & techniek. Als een leuke herinnering krijgen de kinderen bij twee fun - stations ook nog een leuke “take-home” mee naar huis. Daarnaast kunnen ook de leerkrachten meegenieten van deze wondere wereld. Dit alles zal worden aangekleed met banners en feestelijke kleuren.

Voorstel Show vuur en ijs Papier dat 120 keer sneller brand als gewoon papier, de magische zak, babs de blazer en natuurlijk onze grote vriend Thei zullen zorgen voor een wervelend optreden. Fun station Putty Welkom in de wereld van polymeren! Lange kettingen van moleculen zorgen voor het ultieme speelplezier, want hier maken ze hun eigen kneedbal om mee naar huis te nemen... Fun Station droogijs Bubbelende drankjes, Magische Bellen & de Mad Science Douche, het is slechts een greep uit de verschillende proefjes die tijdens dit station de revue passeren. IJs van -79 graden Celsius, sublimatie en de drie staten van materie. Fun Station Regenboogbuisjes Maak een regenboog in een reageerbusje met alleen de drie primaire kleuren. Rood, geel en blauw. Even wachten, en je hebt alle kleuren van de regenboog om mee naar huis te nemen. Fun station draaikolken (schieten) Een knallend eiland over draaikolken, troef je vriendjes af tijdens de draaikolken race, maar kijk uit dat ze je niet verslaan bij het kaarsenspel. Een rokerig eiland vol actie!

Extra informatie Er zullen 8 instructeurs mee komen om alles in goede banen te geleiden. Er is nu voor een tijd gerekend van 6 uren voor de fun - stations. Indien er dit minder zijn, wordt daar ook met de prijs rekening mee gehouden. Het aantal fun - stations kunnen naar beneden gebracht worden. Er worden er nu 4 voorgesteld. De show zal ongeveer 4 keer in die 6 uren gegeven worden. Wanneer er minder tijd is, zullen er ook minder shows gegeven worden. Er worden ongeveer 1000 kinderen verwacht.

Overzicht DatumWorkshop ThemaGroepStarttijdenurenPrijsTotaal Show A, vuur en ijs10:00 12:00 14:00 15:30 4 (shows) € 250,00 € 200,00 € 850, Doe-Eiland putty Doe-Eiland Droog-ijs Doe-eiland Regenboogbuisjes doe-eiland vortex en draaikolken 10:00 16: € 670,00 € 670,00 € 600,00 € 540,00 Totaal € 3.330,00 Reiskosten:92 km x 2 € 0,35 c/km€ 64,40 Locatie: openluchtmuseum Arnhem Schelmseweg SJ Arnhem 10% korting€ 333,00 Subtotaal € 3.061,40 BTW 6%: € 183,68 De Show duurt 45 minuten Te Betalen: € 3.245,08

Benodigdheden Show : 1 grote tafel, een stroompunt en uitschakelen / afplakken van rookmelders. Putty: 5 grote tafels. Droogijs: 2 grote tafels, stroom of een warm waterpunt in de buurt. Regenboogbuisjes: 5 grote tafels en een waterpunt in de buurt. Draaikolken: 4 tafels en uit kunnen schakelen of afplakken van rookmelders.

Indien u nog verder vragen en / of opmerkingen heeft, hoor ik het graag. U kunt dan bellen naar of een sturen naar