De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA

Verwante presentaties


Presentatie over: "MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA"— Transcript van de presentatie:

1 MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D

2 HOME PAGINA http://yanahpruym.wix.com/ypfotografie

3 OVER MIJN WEBSHOP  Fotografie, mijn passie !  Ik ben Yanah Pruym, en mijn webshop gaat over het verkopen van mijn fotografie. De koper kan deze in 3 verschillende maten krijgen en op 3 verschillende materialen namelijk hout, doek of plastiek.  De sterke punten van mijn bedrijf zijn communicatie, eenvoudigheid en kwaliteit voor een kleine prijs. Commnicatie is heel belangrijk omdat de klanten hun vertrouwen in je bedrijf baseren op hoe goed de communicatie is. Dus hoe persoonlijker hoe beter. Er is natuurlijk nog steeds een verschil tussen persoonlijk en privé ! Eenvoudigheid is belangrijk omdat mensen graag een net, en eenvoudige webshop zien zodat ze snel hun producten kunnen vinden en aankopen. En kwaliteit is gewoon een basisrecht !

4 OVER ONS PAGINA

5 OVER DE OVER ONS PAGINA  Het is belangrijk om je klanten te laten weten wie je bent, van waar je komt en uit te leggen wat je doel is. Zo krijgt de klant een soort persoonlijke band met je. Ook is belangrijk dat ze altijd heel makkelijk contact met je kunnen opnemen, zo weten ze dat zich geen zorgen moeten maken over de communicatie tussen zichzelf en de verkoper. Mensen baseren zich ook op de suggesties en de meningen van andere. Dus hoe beter je contact en communicatie met je klanten, hoe meer succes je webshop heeft.

6 CONTACT PAGINA

7 OVER DE CONTACT PAGINA  Ook deze is zeer simpel ingesteld met zo weinig mogelijk knopjes. Het is dus zeer makkelijk om contact op te nemen met de verkoper, en alles is duidelijk.

8 ARCHITECTUUR PAGINA

9 OVER DE ARCHITECTUUR PAGINA  Het is belangrijk dat men weet waarom je iets doet, of waarom je een passie hebt. Mensen willen graag weten van waar de ideëen komen. Zeker als je een webshop maakt, dan is alles veel persoonlijker. Je deelt namelijk je passie met mensen dus wil je ook dat ze weten waarom het je passie is.

10 LANDSCHAP PAGINA

11 OVER DE LANDSCHAP PAGINA  Hier hetzelfde, mensen willen graag weten waarom je iets doet of maakt en hoe je over bepaalde dingen denkt.

12 DE SHOP

13  De shop moet heel eenvoudig zijn. Mensen zien graag alles georganiseerd, en koopjes zien ze graag duidelijk staan. Daarom heb k mijn webshop zo eenvoudig mogelijk gemaakt, maar je kan merken wanneer iets in solden is of niet.

14 DETAILS

15 OVER DETAIL  Mensen zien het winkelwagentje snel staan, wat belangrijk is als ze inkopen doen. Ook de contact pagina’s zijn goed weergegeven voor als de klant een dringendere vraag heeft of nog niet zeker is of die de site kan vertrouwen of niet. Hoe persoonlijker je het maakt, hoe meer vertrouwen er gaat zijn.

16 EINDE PRESENTATIE  Fotografie, mijn passie ! Bedankt om te luisteren.


Download ppt "MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA"

Verwante presentaties


Ads door Google