De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eerste Adventszondag 29 november 2015 Lucas 1:5-25 De engel Gabriël verscheen aan Zacharias en zei: “Jullie zullen een zoon krijgen en hij zal vervuld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eerste Adventszondag 29 november 2015 Lucas 1:5-25 De engel Gabriël verscheen aan Zacharias en zei: “Jullie zullen een zoon krijgen en hij zal vervuld."— Transcript van de presentatie:

1 Eerste Adventszondag 29 november 2015 Lucas 1:5-25 De engel Gabriël verscheen aan Zacharias en zei: “Jullie zullen een zoon krijgen en hij zal vervuld zijn van de Heilige Geest. Als bode zal hij voor God uitgaan.”

2

3 De hemel raakt de aarde in de belofte van een kind, ongeloof, verstening worden tot hoop en vertrouwen daar waar de hemel de aarde raakt. De gebogen palmbladen drukken dit uit.

4 De engel van de Heer komt naar de aarde. (de witte euforbia’s in het bovenste palmblad) God kom met Uw Geest open ons hart om Uw tekens te verstaan.

5 Zacharias krijgt op hoge leeftijd een niet te geloven boodschap, daarom wordt hij met stomheid geslagen totdat de belofte uitkomt. De chrysant staat voor Zacharias.

6

7 De rode bloemen staan voor de Heilige Geest waar het beloofde kind Johannes van vervuld zal zijn. De kleur lila en de sierkolen geven de adventstijd aan.

8


Download ppt "Eerste Adventszondag 29 november 2015 Lucas 1:5-25 De engel Gabriël verscheen aan Zacharias en zei: “Jullie zullen een zoon krijgen en hij zal vervuld."

Verwante presentaties


Ads door Google