De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pinksteren zondag 19 mei 2013 Handelingen 2 vers 1- 2 Op het Pinksterfeest waren ze bijeen, er klonk uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pinksteren zondag 19 mei 2013 Handelingen 2 vers 1- 2 Op het Pinksterfeest waren ze bijeen, er klonk uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag."— Transcript van de presentatie:

1 Pinksteren zondag 19 mei 2013 Handelingen 2 vers 1- 2 Op het Pinksterfeest waren ze bijeen, er klonk uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag dat het gehele huis vulde.

2 vers 3 en 4 Er verschenen aan hen een soort vlammen, die zich als vuurtongen verspreidden en zich op een ieder van hen neerzetten, en hen vervulden met de Heilige Geest.

3

4 De rode cornustakken gaan onderaan de vaas als door de wind gebogen de vaas in, vullen hem en buigen dan vol vuur van het evangelie en gedreven door de Heilige Geest, aan de bovenkant de vaas uit de hele wereld in.

5 Wij leven van de wind die aanrukt uit den hoge en heel het huis vervult waar knieën zijn gebogen en delen in het vuur dat neerstrijkt op de hoofden, de vonk die overspringt op allen die geloven. uit glorialied 249

6 De kleur van Pinksteren is rood, symbool voor: feest, liefde van God, vuur van de Heilige Geest, in vuur en vlam staan van ons mensen voor Gods woord.

7


Download ppt "Pinksteren zondag 19 mei 2013 Handelingen 2 vers 1- 2 Op het Pinksterfeest waren ze bijeen, er klonk uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag."

Verwante presentaties


Ads door Google