De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Derde Advent zondag 14 december 2014 Habakuk 2:3 Het visioen wacht tot zijn tijd gekomen is, het getuigt ervan, het liegt niet. Ook al is het nog niet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Derde Advent zondag 14 december 2014 Habakuk 2:3 Het visioen wacht tot zijn tijd gekomen is, het getuigt ervan, het liegt niet. Ook al is het nog niet."— Transcript van de presentatie:

1 Derde Advent zondag 14 december 2014 Habakuk 2:3 Het visioen wacht tot zijn tijd gekomen is, het getuigt ervan, het liegt niet. Ook al is het nog niet vervuld, wacht maar, het komt zeker, het zal niet uitblijven.

2

3 Rose is de kleur op de derde advent. Het paars wordt door het wit van kerst: rose. Het zegt: “Wacht maar, het zal gebeuren wat gezegd is door de profeten. Het gebeurt zeker. Het Licht komt!”

4

5 Ook Paulus zegt ons in Romeinen 13: 12 De nacht loopt ten einde, de dag nadert al. Laten we ons daarom omgorden met de wapens van het licht.

6

7


Download ppt "Derde Advent zondag 14 december 2014 Habakuk 2:3 Het visioen wacht tot zijn tijd gekomen is, het getuigt ervan, het liegt niet. Ook al is het nog niet."

Verwante presentaties


Ads door Google