De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe gaat het met je? Coaching Vergroot het persoonlijke functioneren, en stimulering van eigen capaciteiten, ambities en behoeften. Het biedt inzicht in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe gaat het met je? Coaching Vergroot het persoonlijke functioneren, en stimulering van eigen capaciteiten, ambities en behoeften. Het biedt inzicht in."— Transcript van de presentatie:

1 Hoe gaat het met je? Coaching Vergroot het persoonlijke functioneren, en stimulering van eigen capaciteiten, ambities en behoeften. Het biedt inzicht in de interactie en dat van de (veranderende) organisatie, waarbij aandacht is voor de verbinding tussen denken en gevoel. Psychosociale therapie Dit is een vorm van psychotherapie die zich richt op een gezonde balans tussen de persoon en zijn omgeving en is gericht op het hanteren en/of oplossen van psychische problemen die een goed functioneren binnen werk/priv é of andere levensdomeinen in de weg staan. Stressmanagement Is erop gericht de eigen specifieke stresssignalen (fysiek, cognitief en gedragsmatig) van beginnende, stress te leren herkennen, de oorzaken te onderzoeken en tijd nemen om te ontspannen. Het is ook geschikt om preventief gericht overbelasting, overspanning en burnout te voorkomen. Re-integratietherapie Is een vorm van ondersteuning die zich richt op een gezonde afstemming van de mens met zijn werkomgeving. Re-integratietherapie is gericht op het hanteren en/of oplossen van psychische problemen die een goed functioneren op het werk in de weg staan. Met de therapie wordt beoogd de cli ë nt zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. Contactgegevens/informatie: Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met het secretariaat van Osmosa; Tel. 0485 324697 info@osmosa.nl Of kijk op onze website www.osmosa.nl Adres: Langeweg 204 6591 XA GENNEP Praktijkinformatie Uitgave oktober 2015. KennismakingsgesprekGratis. Intake bedrijven€240,- excl. BTW, inclusief rapportage en vragenlijsten. Bedrijven€140,- per sessie excl. BTW inclusief terugkoppeling, tussenmeting, ondersteunend materiaal en eindrapportage. Particulieren€85,- per sessie excl. BTW Psychologische zorg€90,- per sessie BTW vrijgesteld (buiten de basis/generalistische GGZ) Vergoeding vanuit de basisverzekering. Eigen risico wordt eerst aangesproken. Kosten:

2 Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid. Praktijk voor coaching, counseling, Psychosocialetherapie, Stressmanagement & re-integratie. De dienstverlening van Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid is breed en praktisch, en zij begeleidt mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en ori ë ntatie op werk. De begeleiding is zeer geschikt voor als je vast zit en even niet weet hoe je verder moet. Je leert je leven en loopbaan actief vorm te geven door bewust wording vanuit je behoeften en je waarden. Je krijgt aangereikt wat jezelf kunt bijdragen aan een zo goed mogelijke balans in je leven; gezondheid, welbevinden, behoud en herstel van vitaliteit en zingeving. Je kunt bij ons terecht voor enkele gesprekken tot een volledig re-integratietraject. Er is kennis aanwezig op het gebied van arbeids-,gezondheids- en klinische psychologie. Wij ondersteunen bij: Persoonlijke sfeer Algemeen welzijn o.a. gebrek aan sociale- of communicatieve vaardigheden, gebrek aan zelfvertrouwen of ‘ zingeving ’, psychosomatische klachten, onzekerheid, (rij) angsten, nervositeit, stress, burnout, midlife-problemen, eenzaamheidsproblemen, concentratieproblemen emotionele en traumaverwerking. Werksfeer o.a. communicatieproblemen, teamconflicten, cultuurveranderingsproblemen, reorganisatieprocessen, overbelasting, werkdruk, prestatiedrang, gebrek aan arbeidsmotivatie, arbeidsverzuim, gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel, workaholisme, werk/prive balans. Lichamelijk welbevinden o.a. spanningsklachten, chronische aandoeningen, levensbedreigende ziekten, vermoeidheid, pijnklachten. Relationele sfeer o.a. echtscheidingsproblematiek, rouwprocessen, seksualiteitsproblemen, opvoedingsproblemen, gezins- en relatieproblemen. Hoe ziet een begeleidingstraject eruit? Aan een oriënterend gesprek van 30 minuten zijn geen kosten verbonden. Vervolgens vindt er een intake plaats met vragenlijsten en zal er een advies voor begeleiding worden voorgelegd. Daarna kan in gezamenlijk overleg het traject worden gestart. Afhankelijk van de hulpvraag kan een kortdurend traject uit 5 tot 15 gesprekken bestaan. Mocht een andere begeleiding aangewezen zijn dan adviseren wij een behandelvorm die passender is. Osmosa werkt op basis van de cognitieve/gedrags therapie, gecombineerd met RET, MBSR/MBCR (mindfulness), EMDR, ZKM, ACT, EFT, leefstijl (BRAVO), lichaamsbewustwording, oplossingsgericht en positieve psychologie. Wij zijn lid van meerdere erkende beroepsverenigingen en besteden veel aandacht aan bijscholing en overleg. Richt de juiste emotie op de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste mate. Aristoteles.


Download ppt "Hoe gaat het met je? Coaching Vergroot het persoonlijke functioneren, en stimulering van eigen capaciteiten, ambities en behoeften. Het biedt inzicht in."

Verwante presentaties


Ads door Google