De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft."— Transcript van de presentatie:

1 Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft Hem, des HEREN legermachten, gij die Hem dient met al uw krachten. Gij zon en maan, looft nu de HEER, gij sterrenlichten, geeft Hem eer.

2 Psalm 148 Vers 2 Geef, hoogste hemel, lof en prijs aan God, de HEER, in zijn paleis. Looft Hem, gij wateren, zo hoog verzameld boven 's hemels boog. Dat zij de naam en grootheid eren van God, die schiep en blijft regeren. Zijn hoog bevel bracht hen tot stand, hun plaats en baan zijn in zijn hand.

3 Psalm 148 Vers 3 Looft op de aarde dan de HEER. Geeft, monsters van de zee, Hem eer. Gij sneeuw en hagel, damp en gloed, gij storm, die zijn bevelen doet. Juicht, heuvels, bergen met uw stromen. Juicht, alle vrucht- en cederbomen. Gij wilde dieren en het vee. en al wat kruipt en vliegt, juicht mee.

4 Psalm 148 Vers 4 Looft God, gij vorsten overal, looft, volken, Hem die heersen zal. Gij koningen, bekleed met macht, Gij richters, die het recht betracht. Looft, jonge mannen, looft de HERE, looft, jonge vrouwen, brengt Hem ere. Looft Hem, gij ouden met de jeugd, weest samen in de HEER verheugd.

5 Psalm 148 Vers 5 Looft, halleluja, looft te zaam des HEREN hoogverheven naam. De luister van zijn majesteit ligt over alles uitgespreid. Hij heeft zijn volk een hoorn verheven, een lofzang Israël gegeven. Dit volk is steeds nabij de HEER. Looft, halleluja, geeft Hem eer.

6 Picto’s die gebruikt kunnen worden.


Download ppt "Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft."

Verwante presentaties


Ads door Google