De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ervaring werkt ‘ STUUR DE ERVARING VAN OUDERE WERKNEMERS NIET MET PENSIOEN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ervaring werkt ‘ STUUR DE ERVARING VAN OUDERE WERKNEMERS NIET MET PENSIOEN."— Transcript van de presentatie:

1 Ervaring werkt ‘ STUUR DE ERVARING VAN OUDERE WERKNEMERS NIET MET PENSIOEN

2 Gegarandeerde dienstverlening Publicatie vacatures Automatische matching Mogelijkheid om zelf kandidaat te zoeken ( vind een werknemer) Intensieve dienstverlening Extra actie op maat (Jobmarkt,…) Werkplekleren om competenties kandidaat aan te scherpen Opleidingsaanbod ( vast + mobiel) 3 Dienstverlening aan werkgevers Wat kunnen we voor u doen?

3 ● IBO ● Opleidingsstage ● Instapstage ● Studentenjob ● Interim ● BIO Hoe ervaring opdoen?

4

5

6

7

8 Inhoud Hoe ervaring doorgeven? Mentors Inzetten van werknemer(s) als begeleider/opleider voor het opleiden van jongeren (en/of leerkrachten) op de werkvloer. Vb stagiairs uit het voltijds secundair onderwijs, jongeren met een leerovereenkomst of leerkrachten uit het secundair onderwijs die een praktijkstage lopen, IBO, BIO Wie kan mentor zijn? - ten minste 5 jaar professionele ervaring in het beroep dat wordt aangeleerd EN - in bezit zijn van een getuigschrift mentoropleiding of ervaringsbewijs mentor of pedagogisch diploma http://www.werk.belgie.be/defaultTab.aspx?id=27326

9

10 VRAGEN?

11 Bedankt Accountmanager industrie Regio Oost-Vlaanderen: Antheunis Gerd GSM: 0468 15 16 22 gerd.antheunis@vdab.be


Download ppt "Ervaring werkt ‘ STUUR DE ERVARING VAN OUDERE WERKNEMERS NIET MET PENSIOEN."

Verwante presentaties


Ads door Google