De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mantelzorg voor Beginners is een online platform met zoekmachine voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het organiseren van zorg en hulp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mantelzorg voor Beginners is een online platform met zoekmachine voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het organiseren van zorg en hulp."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Mantelzorg voor Beginners is een online platform met zoekmachine voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het organiseren van zorg en hulp in de thuissituatie.

4 Heldere en onafhankelijke informatie over: diensten hulpmiddelen instanties een vergelijkingssite voor hulpmiddelen Mantelzorg voor Beginners biedt

5 Diensten

6 Zoeken op plaatsnaam

7 Overzicht adressen

8 Hulpmiddelen

9 Rolstoel - advies op maat

10 Afhaalpunt inzichtelijk

11 Snel zoeken - thuiszorgwinkels

12 Instanties

13 WMO loket in de buurt

14 Direct inzichtelijk

15 antwoord op ‘wat’ ‘waar’ en ‘hoe’ als het gaat om het concreet, praktisch regelen van zorg/ hulp of een (tijdelijk) hulpmiddel in de thuissituatie. de burger een richting om op eigen kracht zorg te gaan regelen. Mantelzorg voor Beginners geeft

16 De website is verdeeld in 3 hoofdthema’s: diensten, hulpmiddelen en instanties. Welke advies geven jullie over gebruikersvriendelijkheid?

17 Naast goede content informatie wil MvB een vergelijkingssite worden voor zorgproducten en hulpmiddelen. Dus een Beslist.nl. Hoe dit in te richten / te ontwikkelen op de website om dit nog aantrekkelijker te maken voor leveranciers?

18 Kijk op www.mantelzorgvoorbeginners.nl Mail naar info@mantelzorgvoorbeginners.nl Meer weten?

19


Download ppt "Mantelzorg voor Beginners is een online platform met zoekmachine voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het organiseren van zorg en hulp."

Verwante presentaties


Ads door Google