De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE FIETS ALS BANENMOTOR. JOS SLUIJSMANS Cycling Consultant Fietspromotor Organistatie van Fietsevenementen Fietsen is Fun.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE FIETS ALS BANENMOTOR. JOS SLUIJSMANS Cycling Consultant Fietspromotor Organistatie van Fietsevenementen Fietsen is Fun."— Transcript van de presentatie:

1 DE FIETS ALS BANENMOTOR

2 JOS SLUIJSMANS Cycling Consultant Fietspromotor Organistatie van Fietsevenementen Fietsen is Fun

3 Dutch Cycling Embassy De Dutch Cycling Embassy is een publiek privaat netwerk. De DCE opereert op het gebied van stadsplanning en mobiliteit. Zij verbindt de vraag in het buitenland met Nederlandse expertise, producten en diensten en met de Nederlandse partijen die dit kunnen leveren.

4 International Cargo Bike Festival 16 & 17 April 2016

5 Vanaf 2013 heb ik met het oog op Velo-city 2017 en inventarisatie gemaakt van fietsbedrijven, - organisaties en fietsinitiatieven in de regio Arnhem – Nijmegen. Dit heeft 9 A4-tjes aan bedrijven, organisaties en initiatieven opgeleverd en de lijst is zeker niet compleet. Er is al zo veel, maar we weten het te weinig en we weten het te weinig van elkaar. De crux is om de fietskennis, de fietsbedrijven en -organisaties en de initiatieven rond de fiets te verbinden.

6 DUTCH BICYCLE CENTRE 15 ondernemers onder 1 dak

7 VANHULSTEIJN

8 TIMMERMANS FIETSEN

9 VanRaam en POM Revalidatietechniek

10 BUSYBIKE

11 TOLKAMP METAALSPECIALS

12 LUMIGUIDE

13 CALLLOCK BIKESHARING

14 MOUNTAINBIKE MUSEUM

15 NATIONAAL FIETSMUSEUM VELORAMA

16 DE FIETS ALS BANENMOTOR

17 DE FIETS IN GELDERLAND Verklaring van Luxemburg, 7 oktober 2015 Europees coördinatiepunt/kenniscentrum voor de fiets Kennis + Kunde + Creativiteit = KASSA PR & Marketing BIKE VALLEY GELDERLAND

18 DANK U WEL!


Download ppt "DE FIETS ALS BANENMOTOR. JOS SLUIJSMANS Cycling Consultant Fietspromotor Organistatie van Fietsevenementen Fietsen is Fun."

Verwante presentaties


Ads door Google