De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

7 December Agnietenhof Tiel

Verwante presentaties


Presentatie over: "7 December Agnietenhof Tiel"— Transcript van de presentatie:

1 7 December Agnietenhof Tiel http://youtu.be/a02u4XSClPQ

2 De wereldberoemde illusionist Hans Klok brengt een eerbetoon aan Harry Houdini, dé legende onder de illusionisten. Klok zet de stunts in deze tijd en geeft ze de snelheid van een videoclip. Hij wordt omringd door dansers, internationaal bekroonde circusacts en natuurlijk zijn sexy Diva's of Magic.

3 Start show: 20:00 Pauze: 15 min. Einde show 23:00

4 Ik was erg onder de indruk en keek mijn ogen uit! Soms gingen de verdwijningen voor mij iets te snel, waardoor ik echt met open mond zat toe te kijken ! Mijn grootste vraag van deze avond was dan ook elke keer ‘HUH hoe kan dit ? Maar één ding is zeker het was een groot vermaak om naar te kijken! Vooral de afwisseling van de entertainment was erg leuk! De Show duurde bij mij iets langer dan 2,5 uurDat vond ik erg positief. Ik heb vaak meegemaakt dat een theater show al veel eerder is afgelopen dan dat op het kaartje staat.

5 Hans klok behoort inderdaad tot de beste illusionist ter wereld! Een puntje van kritiek is hier de herhaling van de verdwijningen. Ik ben het hier niet mee eens, want elke verdwijning was op een andere spectaculaire manier. Zo kwam het voor mij niet over op continue herhalingen van verdwijningen. Hij verdween mensen, maar ook voorwerpen als kaarten, wijnflessen en lampen etc. Deze afwisseling vond ik erg goed en hierdoor bleef ik elke keer verrast en verbaasd over de geweldige trucks!

6


Download ppt "7 December Agnietenhof Tiel"

Verwante presentaties


Ads door Google