De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PSALM 37 “Wanneer het leven niet eerlijk is”. Psalm 37:1-8 Wees niet afgunstigWees niet afgunstig op de bedrijvers van ongerechtigheid, benijd niet wie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PSALM 37 “Wanneer het leven niet eerlijk is”. Psalm 37:1-8 Wees niet afgunstigWees niet afgunstig op de bedrijvers van ongerechtigheid, benijd niet wie."— Transcript van de presentatie:

1 PSALM 37 “Wanneer het leven niet eerlijk is”

2 Psalm 37:1-8 Wees niet afgunstigWees niet afgunstig op de bedrijvers van ongerechtigheid, benijd niet wie onrecht plegen; want zij verdorren snel als het gras, en verwelken als het groene gras, VertrouwVertrouw op de Here en doe het goede, woon in het land en betracht ge­ trouwheid; VerlustigVerlustig u in de Here; dan zal Hij u geven de wensen van uw hart.

3 Psalm 37:1-8 (Vervolg) WentelWentel uw weg op de Here en vertrouw op Hem, en Hij zal het maken; Hij zal uw gerechtigheid doen opgaan als het licht, en uw recht als de middag. Wees stilWees stil voor de Here en verbeid Hem; wees niet afgunstigwees niet afgunstig op wie zijn weg voorspoedig maakt, op de man die boze plannen smeedt. wees niet afgunstigSta af van toorn en laat grimmigheid varen, wees niet afgunstig - dat sticht louter kwaad.

4 Afgunst v.8 Afgunst v.7 Afgunst v.5 Start 4 Principes voor Wanneer het leven niet eerlijk is v. 5 v.3 v.4 v.7


Download ppt "PSALM 37 “Wanneer het leven niet eerlijk is”. Psalm 37:1-8 Wees niet afgunstigWees niet afgunstig op de bedrijvers van ongerechtigheid, benijd niet wie."

Verwante presentaties


Ads door Google