De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ontmoeting met de Koning. Psalm 24 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ontmoeting met de Koning. Psalm 24 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft."— Transcript van de presentatie:

1 Ontmoeting met de Koning

2

3 Psalm 24

4

5 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft haar op de zeeën gegrond en op de stromen gevestigd.

6 Psalm 24 Vers 3: vertegenwoordiger van het volk Wie mag de berg van de HERE beklimmen, wie mag staan in zijn heilige stede?

7 Psalm 24 Vers 4 tot en met 6: voorzanger Die rein is van handen en zuiver van hart, die zijn ziel niet op valsheid richt, noch bedrieglijk zweert. Die zal van de HERE een zegen wegdragen en gerechtigheid van de God van zijn heil. Dat is het geslacht van wie naar Hem vragen; die uw aanschijn zoeken; dat is Jakob.

8 Psalm 24 Vers 7: vertegenwoordiger van het volk Heft, poorten, uw hoofden omhoog, en verheft u, gij aloude ingangen, opdat de Koning der ere inga.

9 Psalm 24 Vers 8a: (niet-joodse) bewoner van Jeruzalem Wie is toch de Koning der ere?

10 Psalm 24 Vers 8b: volk De HERE, sterk en geweldig, de HERE, geweldig in de strijd.

11 Psalm 24 Vers 9: vertegenwoordiger van het volk Heft, poorten, uw hoofden omhoog, en verheft ze, gij aloude ingangen, opdat de Koning der ere inga.

12 Psalm 24 Vers 10a: (niet-joodse) bewoner van Jeruzalem Wie is Hij toch, de Koning der ere?

13 Psalm 24 Vers 10b: volk De HERE der heerscharen, Hij is de Koning der ere!

14

15

16

17


Download ppt "Ontmoeting met de Koning. Psalm 24 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft."

Verwante presentaties


Ads door Google